Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Tiket Konsert Mahal Tetap Laris, Sheila Majid Terharu Masih Diterima Peminat

25-5-2017 05:45 PM |Dilihat:5702| Komen: 95

Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Tan Zhen Sheng | Suntingan Visual Oleh Tan Zhen Sheng 

Perjalanan Datuk Sheila Majid dalam seni suara selama 33 tahun bukanlah sesuatu yang mudah. 
Agak lama menyepi sebenarnya,  Ratu Jazz ini baru sahaja muncul dengan album berjudul Boneka. 

Bersempena dengan itu, Sheila bakal mengadakan konsert solonya di Stadium Negara pada 5 Ogos ini. Tiket-tiket berharga RM388 dan RM888 sudah habis dijual dan Datuk Sheila amat terharu dengan sambutan peminat. Jangan lepaskan peluang keemasan ini, dapatkan tiket dengan melayari www.ticketcharge.com.my. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 95
Komen

Komen Terbaru

Quote pucuk-kelompang 26-8-2017 01:54 PM
salute to DSM

Lain-lain Komen

Quote artcrime 25-5-2017 06:05 PM
Tak lapuk ditelan zaman.
Quote September14 25-5-2017 06:19 PM
Ewww coiii makcik nih
Quote mulutcomel 25-5-2017 06:26 PM
mesti tiket2 tu kencang dibeli oleh acik2 kempan feeling urban dan exclusive
Quote EhhEtonLahh 25-5-2017 06:29 PM
nahh promot sket lagu baru acikk nihh...
Quote haiku 25-5-2017 07:00 PM
Nak hairan apa ..
Peminat dia dari golongan berusia yg dah stabil status ekonomi
Quote lovelytouch 25-5-2017 07:02 PM
Yaa yg menyokong dia semua konon2 highclass jadi setakat apalahh 800 tu 80 ringgit jahh.. ramai org kaya kat malaysia ya jgn tak tahu! Tapi ramai lagi org belum kaya yg susah.. akaq faham..
Quote harisbee 25-5-2017 07:10 PM
mesti geng geng vvip high class hidup penuh urban penuhkan konsert sheols...

kalu aku confirm tido lagu2 malas cam gitu..
Quote harisbee 25-5-2017 07:15 PM
mohon2 acik2 fefeeling exclusive review ya....jgn tetiba batal konsertnya sudah
Quote sayabudakkeyeel 25-5-2017 07:59 PM
Dah habis dijual
Quote sayabudakkeyeel 25-5-2017 08:00 PM
Ohh 300 dgn 800 je, fikir sold out dah.
Quote Acik_Whitney 25-5-2017 08:05 PM
sheols ada kelas.
Quote fadz84 25-5-2017 08:08 PM
EhhEtonLahh replied at 25-5-2017 06:29 PM
nahh promot sket lagu baru acikk nihh...

Best jgk lgu boneka ni.. fresh...
Quote ShiningStars 25-5-2017 08:21 PM
I suka lagu sinaran dan lagenda..mmg timeless
Quote masdiana-ana 25-5-2017 08:21 PM
Apasal view YouTube MTV lagu baru Tok Sheila so Sedih... View sikit sangat.. Nampak sangat view YouTube byk dimonopoli bbnu.. Golongan classy tak tgk YouTube kot
Quote qqmikael 25-5-2017 08:47 PM
Sheols pernah buat show lat bank iols....masa dia nyanyi semua org buat hal masing2...ada yg keluar...sbb bosan dgn lagu2 dia....
Quote hyie 25-5-2017 08:59 PM
sedap jugak lagu ni...harmoni gitew.
Quote lovelytouch 25-5-2017 09:04 PM
Boleh tahan menyelerakan lagu Boneka tau! Segar & sesuai taraf diva nek Sheila. Bguslah lama snyp terus kluar dgn material yg segar. U goo gurl! Seee u in concert akaq mai dgn dato!
Quote samasam90 25-5-2017 09:18 PM
Kat berita tadi kata, dalam masa sebulan 80% sudah dijual. Ne dah habis jual pulok
Quote barfi 25-5-2017 09:24 PM
samasam90 replied at 25-5-2017 09:18 PM
Kat berita tadi kata, dalam masa sebulan 80% sudah dijual. Ne dah habis jual pulok

Yg 388 dan 888 je dah habis. Yg rm98 ada lagi kot

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052908s Gzip On
To Top