Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Gadis Albino Digelar Snow White Siberia Curi Perhatian Dunia

19-5-2017 04:50 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 4644| Komen: 39


Bila kekurangan diri sebaliknya dijadikan sebagai kekuatan, maka ia mampu membentuk satu impak luar biasa. Itulah yang berlaku kepada seorang anak gadis yang masih berusia 8 tahun ini. 

Nariyana, lahir sebagai seorang kanak-kanak dengan keadaan albino yang secara nyatanya berbeza dengan rakan dan juga adik beradiknya yang lain. 

Pun begitu, dia yang berasal dari Siberia kini menjadi perhatian dunia dan dijadikan seorang model yang sangat cantik dan mempesona. 

Mempunyai kulit, rambut dan seluruh anggota tubuhnya yang bukan sahaja putih malah nampak pucat serta berbeza dengan rakan-rakannya. Namun, tidak sesekali ia membuatkan Nariyana berasa sedih. 

Dia digelar sebagai 'Snow White' kerana penampilannya itu yang putih bersih bak salji. Memetik Dailymail, disebabkan itu banyak agensi model dan juga pengiklanan yang mahu mengambil gadis ini sebagai model mereka. 


Namun, ibunya Elena masih belum bersedia melepaskan anaknya dan hanya membenarkan dia meneruskan hobi dalam tarian dan juga melukis sahaja buat masa ini. 

"Nariyana sangat suka menari dan melukis pada waktu terluang. Apabila dewasa nanti, biarlah dia memilih untuk menjadi apa dalam kerjayanya.

"Dan apabila saya bertanyakan hal itu, ternyata anak saya memang mahu menjadi seorang model kelak," ujar ibu ini.  - CARI 


Foto: Vadim Rufov

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 39
Komen

Previous : 15 Tip Rahsia Isteri Harus Buat Untuk Menambat Hati Suami

Next       : Menangis Dipanggil 'Mat Salleh', Dua Beradik Norway Ini Teringin Jadi Melayu

Komen Terbaru

Quote jointhecurse 5-7-2017 12:00 PM
biasa ja laaaa

Lain-lain Komen

Quote WhiskeyScotch 19-5-2017 04:51 PM
Aah sesuai dipanggil snow white.
Quote Potpouri 19-5-2017 04:54 PM
comel plk budak albino ni..
Quote estrelle 19-5-2017 04:54 PM
Muka nampak kertu
Quote dubuk 19-5-2017 05:03 PM
gambar sebelum edit ada tak
Quote merahrose 19-5-2017 05:08 PM
comel...
tp seram xda kening
Quote DeeHanania 19-5-2017 05:49 PM
Cantik Nariyana nie
Quote kuzaime 19-5-2017 06:18 PM
Comell..
Quote Artemesiaa 19-5-2017 06:42 PM
Comel juga, tapi golongan Albino ni jarang diketengahkan cam budak ni
Quote kiambang 19-5-2017 09:46 PM
Boleh diketengahkan sebagai model ... rare ni ..
Quote WajibulGhunah 19-5-2017 09:58 PM
Dah bsau nnti lukis kening
Quote beautifulliar 19-5-2017 10:39 PM
Ms drjah 6 pestime nengok ada org putih satu bdn smpai kening n bulu roma pun kaler putih..gigih la kitorang menempel kt tingkap kelas tiap kali budak tu lalu nk g rehat kt kantin..pastu duk tnya knp awak ada uban cikgu dgr terus kena marah
Quote marla69 19-5-2017 11:39 PM
Moga kita di sini tak mengetepikan mereka juga
Quote skinskin 20-5-2017 06:07 AM
mcm2 citer



Quote NekNgah 20-5-2017 08:29 AM
Semua ciptaan Allah cantik.  Subhanallah.
Quote sya_sugar_sugar 20-5-2017 09:40 AM
Xda pigment. Cer cari foto belum touch up. Ni cuping2 telinga dah di rosy rosykan dah... bibir dah merah
Quote spenderterselit 20-5-2017 10:02 AM
Biasanya set2 albino ni memang putih tp kulit dorang akn ada jeragat2..nape hat atas ni licin smooth ja
Quote kechikchomel 20-5-2017 10:06 AM
masa zaman uni dulu ada sorang junior laki ni, albino
selalu nampak dia kalau tunggu bas macam sorok2 belakang tiang, kalau berjalan pun tunduk je
makan pun kat meja hujung2 yang tersorok.
tapi rasanya dia pun jenis yang berkawan gak kot. xde la forever alone
Quote simatakucing 20-5-2017 10:08 AM
"Dan apabila saya bertanyakan hal itu, ternyata anak saya memang mahu menjadi seorang model kelak,"

Memang minat nak jadi model ha
Quote BalangMerah 20-5-2017 10:09 AM
Dulu kecik2 slalu pelik nape kulit diorg putih lain mcm.. bila dah besar br tau name penyakit ni.

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.058135s Gzip On
    To Top