Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
May
17

Samsung Lancar Model Baharu, QLED TV Dengan Teknologi Titik Kuantum

17-5-2017 03:13 PM|Kandungan Tajaan | Dilihat: 2469| Komen: 18

Satu set televisyen dengan harga RM12,999? Pasti ramai yang tercengang dengan harganya yang mungkin agak tinggi bagi kebanyakan orang.

Tunggu dulu, jangan dikisahkan tentang harga kerana anda bakal menikmati pulangan yang berbaloi dengan berlipat kali ganda kepuasan bila melaburkan wang untuk produk terbaru ini.

Samsung Malaysia Electronic dengan bangganya melancarkan televisyen pintar terbaharu yang dinamakan QLED TV.

Mengetengahkan teknologi dan inovasi bertaraf pertama dunia, pastinya ia bakal membawa kepuasan optimum kepada pengguna yang menonton melaluinya.

QLED TV diumpakan sebagai pembukaan era baharu dalam barisan produk televisyen, menampilkan variasi ciri istimewa yang cukup canggih.

Enam siri model diperkenalkan dan harganya bermula dari RM12,999,RM19,999, RM22,999, RM35999, RM36,999 dan RM99,999.

QLED TV yang direka cipta dengan teknologi titik kuantum dan memberi 100 peratus kualiti dalam menyalurkan jumlah warna bagi memberi pengalaman unggul ketika menonton.

Selain kecanggihan teknologinya, televisyen ini istimewa kerana didatangkan dengan satu alat kawalan jauh yang boleh diguna untuk mengakses semua saluran lain.

Rekaannya yang nipis dan kemas membuatkan ianya boleh diletakkan di mana juga ruang selain ianya lebih selamat kerana didatangkan dengan hanya satu wayar untuk memudahkan pengguna untuk memasangnya.

Maklumat lanjut, sila layari http://www.samsung.com/my/tvs/qled/ -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
9
Marah
7
Terkejut
4
Sedih
4
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 18
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kamil8891 10-10-2017 01:36 AM
kalau kualiti samsung tv aku tak tahu sejauh mana hebat nye n tahan nye

kalau fon samsung pakai cukup 3-4- tahun akan stuck or mother board rosak
or any else probem yg akan berlaku ..
thats all

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 17-5-2017 06:37 PM
Mahalnya.. Ujung2 Astro suruh pecahkan juga.. Membazir...
Quote febreze 18-5-2017 09:01 PM
janji keluar gamba kira dah ok..tv gobok paling lejen
Quote Ooshin 22-5-2017 03:24 PM
Asal keluar gambar dan bunyi dah la... Tinted lcd kt rumah dah terkopek, still boleh bernyawa lg, tengok je la..
Quote AceHand 24-5-2017 02:46 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Bagi RM 100,000 nanti baki dapat RM 1 jer...?


Jizzz... Klong! Klong!
Quote deekhan 7-6-2017 01:34 PM
mampu tengokkkk
Quote AceHand 11-6-2017 01:51 AM

[AceHand SPECTaceLAR]

Tengok hapa...?


Jizzz... Klong! Klong!
Quote neurelle 15-7-2017 09:05 AM
Ya Tuhan kami, berilah kami kebaikan hidup di dunia dan kebaikan hidup di akhirat, dan jagalah kami dari siksa api neraka.
Quote neurelle 15-7-2017 09:05 AM
Ya Tuhan kami, berilah kami kebaikan hidup di dunia dan kebaikan hidup di akhirat, dan jagalah kami dari siksa api neraka.
Quote karakiera 15-7-2017 10:28 AM
ade budak kecik kat rumah better beli tv murah je dulu.
Quote heartbeating 18-7-2017 09:19 PM
Edited by heartbeating at 18-7-2017 09:20 PM
karakiera replied at 15-7-2017 10:28 AM
ade budak kecik kat rumah better beli tv murah je dulu.

kan? kalau pecah rm 12 +++ terbang
Quote Starcross 18-7-2017 10:50 PM
harga minimum pun 12k ++ ?  TV harga 4 digit di rumah saya pun boleh tengok movie dengan best dah.
Quote Creativehua1807 19-7-2017 11:30 AM
Wah, mahalnya!! beli tv yang biasa sdh ok lar. asalkan boleh lihat drama korea sdh ~~haha!!
Quote Janesaw 19-7-2017 09:59 PM
besarnya screen... untunglah kalau dapat main games dgn screen yg besar ni...
Quote Power_R 19-7-2017 11:57 PM
wah... screen ni mmg besar... bestlah utk main games
Quote heartbeating 25-7-2017 01:01 PM
Creativehua1807 replied at 19-7-2017 11:30 AM
Wah, mahalnya!! beli tv yang biasa sdh ok lar. asalkan boleh lihat drama korea sdh ~~haha!!

kalau tengok dgn TV ni, dpt tengok pelakon korea spt nam joo hyuk dgn jelas, u akn rasa dia berdiri di depan u cakap dgn u, hahaha XD
tapi TV ni mmg  terlalu mahal, tdk sesuai utk keluarga yg berpendapatan rendah dan sederhana.
Quote Yi_Ping 25-7-2017 02:38 PM
Setakat ni, saya pelik siapa dia punya pasaran, kalau harga mahal,susah juga bagi pembeli yg tak mampu walaupun dia fungsi bagus. Gaji sudah tak banyak, mampu tengok tak mapu beli...
Quote Power_R 25-7-2017 06:26 PM
Sekarang ekonomi tak baik pun... harganya mahal pula...
Demand untuk televisyen ada ke....
Tapi Samsung kan jual barangnya dengan nama brandnya juga kualitinya la...
Mmg banyak orang yang ingin beli  tapi tak mampu la...
kualiti dan fungsi televisyen ini  nampak macam bagus kalau mampu beli untungla
Quote kamil8891 10-10-2017 01:36 AM
kalau kualiti samsung tv aku tak tahu sejauh mana hebat nye n tahan nye

kalau fon samsung pakai cukup 3-4- tahun akan stuck or mother board rosak
or any else probem yg akan berlaku ..
thats all

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053136s Gzip On
To Top