Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Datuk Vida Dikecam Menggogok Botol Pamoga Depan Penonton

17-5-2017 12:09 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 10504| Komen: 147


Kecaman dan kritikan bagaikan sinonim pula dengan pengasas kosmetik Datuk Seri Vida. Demi melariskan produknya, dia berkata sanggup melakukan apa sahaja meskipun ia dilihat seperti memalukan diri sendiri. 

Terbaru ialah aksi Vida menogok minuman kesihatan, Pamoga terus dari botol yang dikatakan kurang sopan lebih-lebih lagi dilakukan oleh seorang wanita.

Situasi itu dapat dilihat menerusi satu rakaman gambar pada majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 3.0 baru-baru ini. Pun begitu, Vida seperti biasa mengamalkan konsep tidak peduli dan menganggap ia tidak salah. 

"Mereka tidak berada di tempat saya. Saya mengeluarkan jutaan ringgit untuk menaja anugerah itu dan saya perlu cuba sesuatu yang baharu untuk menjual produk saya.


"Sudah bermacam-macam cara dan kaedah saya lakukan untuk jual produk dan kali ini saya kena tampil dengan sesuatu di luar kotak maka itu adalah hasilnya," katanya kepada Mstar Online. 

"Niat saya tiada lain, hanya hendak mempromosikan produk. Apa orang hendak kata terpulanglah, saya tetap redah," ujarnya lagi. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
5
Lawak
6
Bosan
4
Komen: 147
Komen

Previous : Zahida Rafik Menang Kes Fitnah, Bekas Pemandu Diarah Bayar RM200,000

Next       : Memang Zizan Lelaki Yang Baik Dan Kelakar - Mira Filzah

Komen Terbaru

Quote sufi^_^ 22-5-2017 11:50 AM
Knowlee replied at 17-5-2017 11:42 AM
I was asking the same question.

me too.

Lain-lain Komen

Quote albedah 17-5-2017 12:10 PM
Nnt kalu x laku jgn salahkn tv3 plak
Quote GadisShizuka 17-5-2017 12:12 PM
i ols suka dato vida, semua gelak time dia naik pentas nak bagi award tu. Go go DSV!!
Quote jerukkedondong 17-5-2017 12:23 PM
iols peratikan sejak mnjanda ini tudung dsv smakin labuh..tutup nenen...keep it up..
Quote huehue 17-5-2017 12:24 PM
Memang tak sopan pun DSV gogok gitu. Tapi kalau dah sheolls mengamalkan prinsip bolayan, lantaklah khen.

I selalu tengok bila dia keluar tv, kulit dia nampak elok cantik je. Benar benar atau tampalan foundation sekati? Mohon pencerahan dari uolls.
Quote siputsedut 17-5-2017 12:26 PM
Dsv ni dah habis eddah ke boleh pergi program hiburan gitu?
Quote bellxx 17-5-2017 12:28 PM
ye dsv x kisahlah nak promot produk cane sekalipun tp betul jugak nampak agak x manis yach disitu
Quote krmy 17-5-2017 12:28 PM
Kenapa semua artikel takde gambar ye? Aku baca pakai app kat henpon.
Quote seri_mawr 17-5-2017 12:28 PM
huehue replied at 17-5-2017 12:24 PM
Memang tak sopan pun DSV gogok gitu. Tapi kalau dah sheolls mengamalkan prinsip bolayan, lantaklah k ...

masa i jumpa dia tanpa makeup berkati2 mcm dlm TV... tak pun dia makeup nipis la...tapi nmpk mcm x pakai makeup.. kulit dia mmg bersih n licin...
idak le pulak akak pi telek dekat2 sgt....
Quote terpaku 17-5-2017 12:29 PM
elokla amalkan produk ni...manis leting...potong kaki ramai2..memang dia bagi tenaga sebab energy comes from the sugar tapi meraung insulin ko bekerja
Quote huehue 17-5-2017 12:33 PM
seri_mawr replied at 17-5-2017 12:28 PM
masa i jumpa dia tanpa makeup berkati2 mcm dlm TV... tak pun dia makeup nipis la...tapi nmpk mcm x ...

I tengok gambar dia banyak yang berkulit cantik. Bukan yang dia upload selfie tu lah kan sebab yg tu banyak edit Gambar yang lain lainlah. Memang nampak kulit dia cantik.
Quote BalangMerah 17-5-2017 12:38 PM
Maaf kan lah dsv.. die lupe bwk straw barangkali
Quote cikkuntum 17-5-2017 12:38 PM
gok gok gok gitcheww...
Quote moocoww 17-5-2017 12:40 PM
Sudu mana tok vida???
Quote cha-cha 17-5-2017 12:44 PM
Nasib baik tak mandi pamoga curah kat badan. But then, kalau dia buat pun, iolls tak terkejut sangat lah.
Quote miemiecha 17-5-2017 12:48 PM
kat opis mek pun ramai yg tungging botol.. tapi yelah, x masuk tv.. hurmm tabah lah dato.. kot lu lah nak wat pe..
Quote nisako 17-5-2017 12:48 PM
tu diaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote whadda 17-5-2017 12:55 PM
Memang nampak tak manis tapi bo layan je la.. sbb dia memang kelakar bile naik pentas.. lagi kelakar dari didie alias smua tu
Quote syidasaleh 17-5-2017 01:00 PM
dia gok gok smbil duduk.sopan la tu.cemana la dia tahan manis tu eh.bak kata paku manis leting.meols klu manis camtu dah cr air kosong cepat2.perit tekak
Quote Duta lover 17-5-2017 01:02 PM
Aku suka je tgk org gedik2 lawak cam dsv..izreen..ayda jebatt. Rasa terhibur n colurful. X faham napa ramai kutuk ckp gedik bagai. Meolss bosan dgn karakter lembik2 cam mira filzah..farah lee tu

Lihat semua komen(147)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063008s Gzip On
To Top