Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Siti Nordiana Janji Tak Naikkan Harga Lepas Jadi Penyanyi Popular

16-5-2017 01:18 PM|Oleh: Myra Rozi| Komen: 163

Siti Nordiana yang memang terkenal dengan kemampuan vokalnya yang hebat ketika menyanyi memberi jaminan tidak akan menaikkan harga persembahan walaupun sudah memenangi anugerah penyanyi wanita popular.

Kemenangan yang diraih dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 3.0) baru-baru ini bukan alasan untuk 'demand' sebaliknya dia sentiasa mahu memperbaiki mutu persembahannya.

Foto: projek MMO
“Saya sama saja. Saya tidak berkira. Walau sudah menang saya masih sama sebab saya sudah 18 tahun dalam industri.

“Tiada anugerah pun begitulah harga saya, sampai sekarang pun begitu. Apa yang penting orang yang memanggil saya buat persembahan berpuas hati," katanya kepada Projek MMO.

Menurut penyanyi yang juga aktres dalam drama Dia Semanis Honey ini, dia memang tidak menyangka dapat menewaskan Ayda Jebat, Stacy, Wani Hasrita dan Amira Othman pada malam itu.

Foto: IG Siti Nordiana
"Ini pertama kali saya dapat selama 18 tahun dalam industri. Macam-macam yang saya lalui sepanjang itu dan nampaknya peminat sangat menghargai saya, Alhamdulillah. Kemenangan ini hadiah buat mereka," tambahnya.

Boleh dipuji sikap artis begini, sentiasa merendah diri walaupun berada di puncak kejayaan. Syabas Siti Nordiana. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
34
Marah
28
Terkejut
23
Sedih
24
Lawak
21
Bosan
20
Komen: 163
Komen

Previous : Risau Keluar Seorang Diri, Suami Sediakan Bodyguard Untuk Juliana Evans

Next       : Zahida Rafik Menang Kes Fitnah, Bekas Pemandu Diarah Bayar RM200,000

Komen Terbaru

Quote terpaku 19-5-2017 09:44 AM
balik ni nak beli BH!! 3 pages pasal CT NANA!!!

Lain-lain Komen

Quote caprut 16-5-2017 01:20 PM
lawa siti nana tp pyah gigi nk cerahkan kulit.  still kwan dgn kwan2 kg dia seperti syura, lan tk prlu gigih nk geng2 acah urban. same goes to dayang
Quote Daisy_Putih 16-5-2017 01:21 PM
Tahniah Nana menang. Suka kat Ct nana. Nyanyi sedap
Quote izat123 16-5-2017 01:31 PM
Lepasni fokus keluarkan single sedap dulu ye. Dua single pertama lepas gv tak berapa lah
Quote cha-cha 16-5-2017 01:37 PM
Nak naik harga pun takpe sis, dah menang award.
Quote wirazam 16-5-2017 01:40 PM
berapa harga utk persembahannya sekarang..
Quote de_ikea 16-5-2017 01:44 PM
Tahniah, sheols tak henti kerja keras. Walopon mmcm dilaluinya. Keep it up nana. Keep it humble.
Quote syidasaleh 16-5-2017 01:48 PM
aliff sangat comel
ct nana pun cantik. plg comel dihatiku
Quote Nt-ViruS 16-5-2017 02:03 PM
comel je dia ni, single lagi ke?
Quote beautifulliar 16-5-2017 02:07 PM
Tp kadang2 kita tak perlu naif sgt nanti senang orang ambik kesempatan
Quote terpaku 16-5-2017 02:09 PM
ALHAMDULILLAH


PENYANYI PALING CANTIK,SOPAN,TIDAK BIRAH MAHUPUN GARIT


Quote terpaku 16-5-2017 02:12 PM
Nt-ViruS replied at 16-5-2017 02:03 PM
comel je dia ni, single lagi ke?

#nanameolspunya
Quote minahsleepy 16-5-2017 02:12 PM
kemain awek si terpaku ni skarang
gud luck ler ct nana
Quote Star_el 16-5-2017 02:13 PM
beautifulliar replied at 16-5-2017 02:07 PM
Tp kadang2 kita tak perlu naif sgt nanti senang orang ambik kesempatan

tak rasa dia ni naif, dah macam2 dia lalui kan.
Rasanya sebab dia pun sedar glamer tu sementara je, yg penting konsisten. Mesti dia dah beringat utk masa depan.
Quote kosukeconan 16-5-2017 02:16 PM
bgus sheols naikkn harga masa masih hot nih
nnti pelan2 turunkn harga masa otw tu sendu-phase
Quote Lorra2411 16-5-2017 02:17 PM

Daddy Zarul macam mana?
Quote beautifulliar 16-5-2017 02:18 PM
Star_el replied at 16-5-2017 02:13 PM
tak rasa dia ni naif, dah macam2 dia lalui kan.
Rasanya sebab dia pun sedar glamer tu sementara j ...

Naif bab rege ni kadang2 tak perlu sbb memang orang senang ambik kesempatan..bila dh menang award mksudnya dia dh di satu level lebih dari hat tak menang tu..so klo dia demand tak boleh pertikaikan sbb dia layak..asalkn bukan melampau2 demandnye tak kena gaya.
Quote hijau88 16-5-2017 02:18 PM
Congrats Nana.
Quote terpaku 16-5-2017 02:19 PM

#daddyzarulmeolspunya
#amsyaromeolspunya
#princemateenmeolspunya



Quote terpaku 16-5-2017 02:20 PM
kemenangan yang direstui sangat

Lihat semua komen(163)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138742s Gzip On
To Top