Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Lambakan Grup Merepek Di Media Sosial, Untuk Apa Sebenarnya?

15-5-2017 05:26 PM |Dilihat:5416| Komen: 42


Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Chin Vern Xiang | Suntingan Visual Oleh Chin Vern Xiang/Angie Ling

Dengan perkembangan teknologi masa kini, segelintir pihak mengambil kesempatan menyalahgunakan kemudahan itu dengan mewujudkan lambakan grup merepek di media sosial dan berkongsi perkara tidak sepatutnya. 

Apa sebenarnya tujuan mereka mewujudkan lambakan grup sebegini? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
15
Marah
15
Terkejut
18
Sedih
8
Lawak
15
Bosan
14
Komen: 41
Komen

Komen Terbaru

Quote miss_white 9-6-2017 02:56 PM
Edited by miss_white at 9-6-2017 08:15 AM


salam subuh selamat pagi seawal pagi dah terpacak kt group

konon nk tunjuk dia bangun subuh yg bajet islamic buat tulisan jawi
tazkirah itu ini ingat kan org
dh tengahari sikit mula lah sembang merapu tazkirah segala pun dh tak ingat





Lain-lain Komen

Quote cheergirlz 15-5-2017 05:33 PM
itu untuk mereka y mmg sntiasa lapang....x tahu bla mcm mna bole lapang sokmo..
Quote JeepersCreepers 15-5-2017 05:51 PM
Jenis otak tak betol pon ada
Quote swimswim 15-5-2017 06:45 PM
Jenis sangap n pervert std transmitter
Quote marla69 15-5-2017 07:13 PM
Jenis nothing to do..tunggu nak mati jer
Quote Mary_jane 15-5-2017 08:03 PM
Komen sorang2 memang win.
Quote delsmomm 15-5-2017 10:22 PM
betul tu..komen sorg2 mmg power..

yg iol geram ade plk kelab2 bodoh ni yg dok invite laki aku join... vavi sgt hokayy...
Quote Esmiria 15-5-2017 11:28 PM
dh mmmg forum ni untuk mengumpat,fitnah cerca..dpt komen gitulahkn..mulut msing3..pahtu acah2 murtad.@kakiselit
Quote husie91 16-5-2017 09:47 AM
Kenapa banyak tanya orang perempuan je
Quote nisako 16-5-2017 10:04 AM
hmmmmmm dia org freeeee
Quote kakiselit 16-5-2017 12:49 PM
Esmiria replied at 15-5-2017 11:28 PM
dh mmmg forum ni untuk mengumpat,fitnah cerca..dpt komen gitulahkn..mulut msing3..pahtu acah2 murtad ...

hahaha...tau sape
Quote ifanonline 16-5-2017 01:01 PM
Cari forum pun benda merepek...reporter2 cari forum pun merepek2 belaka...
Quote wana89 16-5-2017 01:12 PM
Tak ada life kot semua group
Banyak sangat masa nak buat or kurang kasih sayang
Quote iraizz 18-5-2017 08:20 AM
diorang ni sebenarnyer kesunyian dan keboringan
Quote saviour_09 18-5-2017 02:45 PM
pancing je ni
bila dah ramai likers tiba2 nama group pun tukar
jadi group yg based on bisnes semata2
contoh jual ubat kuat la ubat ketat la
Quote Gendut 18-5-2017 07:27 PM
saviour_09 replied at 18-5-2017 02:45 PM
pancing je ni
bila dah ramai likers tiba2 nama group pun tukar
jadi group yg based on bisnes sema ...

Ya betul tu
Quote ronapink 18-5-2017 07:42 PM
bosan la dengar suara reprter ni
Quote farhana008 21-5-2017 03:55 PM
Ak silentkan group xbkaitan
Quote kechikchomel 21-5-2017 04:00 PM
saviour_09 replied at 18-5-2017 02:45 PM
pancing je ni
bila dah ramai likers tiba2 nama group pun tukar
jadi group yg based on bisnes sema ...

pernah terkena!ada join satu grup ni..grup sekolah menengah la..memula ok je la, post pasal sekolah, cikgu2 sume. last2 admin dia buat grup jual beli barang kerete kot. terus saya bye2

Quote tudunglitup 21-5-2017 04:01 PM
Yang asik berkumtum dkt forum pun tak ada life.
Ada forumers bangun pagi sampai tidur, hidup dalam forum.

Ketagih forum.

Lihat semua komen(42)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068858s Gzip On
To Top