Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Saya Tak Gentar Dengan Lambakan Bakat Baru" - Fizz Fairuz

21-4-2017 03:52 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 2812| Komen: 61

"Saya tidak gentar dengan kemunculan pelakon baru dalam industri kerana kehadiran mereka adalah untuk memberi persaingan positif kepada aktor-aktor lama ini."

Wah, yakin betul Fizz Fairuz mengakui dia langsung tak gentar dengan kehadiran pelakon baru yang berpusu-pusu memeriahkan industri hiburan tanah air.


Foto" mStar Online

Mohd Fairuz Zainil Abidin, 38, atau lebih mesra disapa sebagai Fizz bagaimanapun menganggap kemunculan bakat baru sebagai pemicu motivasi bagi pelakon lama.

"Soal terjejas atau tidak dengan kemunculan bakat baharu, itu bergantung atas diri masing-masing kerana saya telah memberikan naskhah yang terbaik untuk peminat saya.

"Bagi saya populariti bukan perkara utama kerana jika disuruh saya berlakon filem, sebulan sekali pun saya boleh lakukannya namun hasilnya akan jadi tidak berkualiti.

"Walaupun saya sudah tidak lama berlakon namun karya saya masih di ingat sehingga sekarang dan ada peminat yang sering bercerita mengenai filem-filem tersebut," katanya kepada Astro Gempak.


Foto: Astro Gempak

Dalam perkembangan lain, Fizz kini sibuk dengan penggambaran filem Munafik 2 dan sebuah drama untuk slot Akasia.

Baguslah Fizz profesional dalam menghadapi tekanan kemunculan lambakan bakat baharu dalam industri tanpa memperlekahkan mereka, sebaliknya menjadikannya sebagai penyuntik semangat untuk memberikan yang lebih baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 61
Komen

Previous : Emma Maembong Gigih Buat 'Surprise' Untuk Kamal Adli Di Hospital

Next       : Mahkamah Keluar Waran Tangkap Terhadap Nelydia Senrose

Komen Terbaru

Quote jointhecurse 27-4-2017 07:51 PM
Ak xsuka dia tp bab berlakon! Dia mantap

Lain-lain Komen

Quote AshkieLa 21-4-2017 04:31 PM
tak gentar la sangat... then naper ko sindir sorang pelakon yg menang kalahkan ko kat 1 anugerah dulu kt socmed ?... bila kena attack dgn fans pelakon yg mmg berbakat tu... cecepat ko delete post.
acah2 cool professional.. padahal gelabah busuk je.
Quote Bedah.Cun 21-4-2017 05:00 PM
Bukak jer lar baju ngkau tue biar aii evaluasi
Quote iry26 21-4-2017 05:10 PM
emm ok baiklah
Quote M.Rose 21-4-2017 05:11 PM
Takdak job ka?
Quote Acik_Whitney 21-4-2017 05:16 PM
Sheols ni muka melayu kekampungan sangat kan
Quote blingblings 21-4-2017 05:16 PM
dia sekarang tgh rancak berlakon dgn Shamsul Yusuf kan? Munafik 2, aku suka lakonan Fizz
Quote cheergirlz 21-4-2017 05:41 PM
klu berbakat jgn risau....
Quote adeqbun 21-4-2017 05:46 PM
Tp mmg die kalo berlakon mantap gile..ai x suke die tp kalau berlakon mmg leh terkesan kat jiwa..cthnye ritu cite die jd bodo2 alang..klakor gile..xde nmpk dibuat2 lgsg..kalau jd alim2 baik pon ngam je ngan muke die tu
Quote kikiharris 21-4-2017 05:54 PM
tak perlu keluar statement mcm ni
producer nampak kau punya talent kalau kau betul2 berbakat
tapi itulah satu penyakit org Msia ni..biar kayu asalkan handsome..for instance : hero kertu mat haron..punyalah kayu berlakon
Quote estrelle 21-4-2017 05:55 PM
Bedah.Cun replied at 21-4-2017 05:00 PM
Bukak jer lar baju ngkau tue biar aii evaluasi

Ayoooh kaka dgn dia ni pon taste ke
Quote RatuDunia94 21-4-2017 06:12 PM
Bekas anak ikan shieela rusly.. Sikit lg jinggo nk dpt adik baru..
Quote caprut 21-4-2017 06:27 PM
RatuDunia94 replied at 21-4-2017 06:12 PM
Bekas anak ikan shieela rusly.. Sikit lg jinggo nk dpt adik baru..

Srius ke? Skrg dia taste raja afiq kot
Quote pichee 21-4-2017 06:45 PM
La....sbb byk offer blh la ckp mcm ni. .

Dlu tme xde offer..ckp lain plak kn...haha
Quote mrsLucky 21-4-2017 06:51 PM
I memang tak boleh lupa fizz... tapi bukan sebab lakonan tapi pasal kisah dia disihir hingga hilang pertimbangan. He dump his long time girlfriend untuk bertunang dengan isteri orang..epic sungguh..
Quote drivethru 21-4-2017 06:52 PM
Tahun lepas dia ade bgtau dapat datuk baushit kan?

Dah dapat ke?
Quote RatuDunia94 21-4-2017 06:54 PM



Quote barfi 21-4-2017 06:58 PM
RatuDunia94 replied at 21-4-2017 06:54 PM

Siapa pompuan tu?
Quote susukambingbest 21-4-2017 07:01 PM
RatuDunia94 replied at 21-4-2017 06:54 PM

Wow epic nyerr gmbr atas dgn roslan pondan tu kan. Yg ngn noman tu citer ape? fizz ni aku nmpk cam knegerian jgk. Rapat ngn org2 phg jer cam kemal deli, noman, saripah shira n nurkhiriah. Tp fizz best belakon. Almy pun best cuma xde job
Quote RatuDunia94 21-4-2017 07:07 PM
barfi replied at 21-4-2017 06:58 PM
Siapa pompuan tu?

Pompuan? Tersembur air milo iols..
Tu Roslan Shah nok!

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095792s Gzip On
To Top