Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Emma Maembong Gigih Buat 'Surprise' Untuk Kamal Adli Di Hospital

21-4-2017 11:18 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 9184| Komen: 95

Amboi Emma, dalam sakit-sakit pun sempat lagi nak menyambut ulang tahun kekasih tersayang ya?

Beberapa hari lalu, pelakon Emma Maembong memuat naik sebuah gambar di laman Instagram (IG) miliknya yang sedang bergambar dengan Kamal Adli sambil memegang hadiah ulang tahun kelahiran pemberian Emma.


Foto: IG Emma

"Selamat ulang tahun Kamal Adli. Maaf kena jaga saya di hospital pula, ketika hari jadi awak. Nampak sangat muka tak cukup tidur.

"Walaupun tak berapa sihat, gigih saya nak buat kejutan untuk awak. Harap awak suka," tulisnya.

Tak mahu kalah, Kamal Adli juga memuat naik sebuah gambar di IG ketika menjaga buah hati pengarang jantungnya. 'Sweet habis' lah katakan!


Foto: IG Kamal

"Ya Allah kau sihatkanlah cepat gadis baik ini. Kuatkan semangat dia ya. 

"Harap yang baca ni doa yang baik-baik.

"Sakit-sakit pun cantik," coretnya.

Gigih betul nak rai hari ulang tahun kekasih sampai sanggup lupakan sementara kesakitan tu. Apapun, semoga hubungan mereka sampai ke jenjang pelamin la ya. Cepat sembuh Emma! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 95
Komen

Previous : "Tak Payah Bermusuhan, Lambat-laun Bertembung Jua" - Miera Leyana Tak Dendam

Next       : "Saya Tak Gentar Dengan Lambakan Bakat Baru" - Fizz Fairuz

Komen Terbaru

Quote Wimamp05 5-5-2017 11:33 PM

Lain-lain Komen

Quote Star_el 21-4-2017 11:24 AM
comey je Emma ni.
Btw, kenapa diorg tak kawen je trus ek? Soalan serius.
Quote potsshine 21-4-2017 11:26 AM
Star_el replied at 21-4-2017 11:24 AM
comey je Emma ni.
Btw, kenapa diorg tak kawen je trus ek? Soalan serius.

belom sampai jodoh...
Quote kaklehot 21-4-2017 11:29 AM
mohon nikah cpt2 tkt kang melepas lg si kamal nih...ujong2 jd bujang terlajak pulok...
Quote gerbera.memopad 21-4-2017 11:30 AM
Dia sakit apa?
Quote de_ikea 21-4-2017 11:33 AM
Ayoh, suruhlah timoh ni nikoh. Molek sgt doh tu sementara ada orang nok.

Kamal. Cepat pantas sikit. Jgn jd mcm dedulu. Takmo buat stok pekasam dah plish.
Quote ~boolean 21-4-2017 11:35 AM
Busuknya kamal adli. Dari skrin dah boleh bau
Quote manehnya 21-4-2017 11:35 AM
klu dh sewet sgt - nikah je la

Quote idril 21-4-2017 11:40 AM
in trend ek skang cake gitu. kawan aku nyer bday pun gitu gak cakenya
Quote gebugebas 21-4-2017 11:41 AM
Ok ke tgk Kamal ni..Berlakon pon best..Lawak pon spntan
Quote Acik_Whitney 21-4-2017 11:41 AM
Kamal adli ni nampak macam nafas berbau,  walaupun makcik whitney belum pernah bersua muka dgn sheols
Quote MrsKobis 21-4-2017 11:42 AM
Sian plak kt timoh nih.
Quote intan_smsb 21-4-2017 11:42 AM
mohon berjodohan dengan segera
Quote innocentsangat 21-4-2017 11:46 AM
Suka tgk dorang. Comels.
Quote ainashiqa 21-4-2017 11:47 AM
kwin je la cpt..
Quote susukambingbest 21-4-2017 11:48 AM
Kurus sgt timah. Mgkin xsihat beratnya susut mndadak. Kemal ni aku tgok jnis suka main tarik tali. Prngai spesis julripin n jijang
Quote mamaneesa 21-4-2017 11:51 AM
emma sakit apa tu?
Quote Adeakukesah11 21-4-2017 11:53 AM
Eleh aritu kemain emma meng 'friendzoned' kan si kemal

Nyampah
Quote sheqim 21-4-2017 11:53 AM
Timoh ni mudoh benor sakit.. nape ek? Aritu demam jugak smpai masuk sepital kn?
Quote hangdenim 21-4-2017 12:01 PM
Pelakon2 ni working too hard lah iols rasa. Sebab tu bila sakit je doc terus admit deoa so depa boleh bebetul rehat. Kang bagi balik tetap gigih pegi shooting. Kalau tak pegi kena kecam piuler.....

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079891s Gzip On
To Top