Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Tak Payah Bermusuhan, Lambat-laun Bertembung Jua" - Miera Leyana Tak Dendam

21-4-2017 10:38 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 6321| Komen: 78

"Industri ini kecil jadi tak payah rasanya hendak bermusuhan, lambat-laun akan berjumpa juga seperti hari ini."

Pemikiran positif begini lah yang kita mahu lihat daripada artis tanah air seperti Miera Leyana yang tidak menyimpan perasaan dendam terhadap bekas teman lelakinya, aktor Shahrizal Jaszle.


Foto: Miera Leyana

Malah, aktres itu tidak kisah seandainya mereka digandingkan dalam drama atau filem.

"Kami juga saling menyapa ketika bertemu tadi. Jadi jika ada yang hendak gandingkan kami dalam drama atau filem, saya okey sahaja," katanya kepada mStar Online.

Tambah Miera, kehadirannya pada tayangan perdana filem Lebuhraya Ke Neraka yang menggandingkannya bersama bekas teman lelaki adalah bukti mereka sudah 'move on' daripada kisah lampau.

Sementara itu, Shahrizal juga menegaskan dia tiada sebarang masalah dengan Miera, malah mereka pernah digandingkan bersama dalam drama 'Harapan' untuk RTM hanya selepas tiga bulan berpisah.


Foto: IG Shahrizal Jaszle

"Sebelum ini pun kami pernah bertemu dan tiada apa-apa masalah, jadi tiada isu pun," katanya.

Terdahulu, pasangan itu menjalin hubungan cinta namun berpisah pada Februari 2012 selepas lima bulan bersama.

Kan bagus kalau semua orang berfikiran begini. Perpisahan dalam sebuah perhubungan bukanlah suatu pengakhiran kerana hidup harus diteruskan. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 78
Komen

Previous : Benjy Tak Serik, Kali Ini Dicekup Sorok Syabu Dalam Dubur

Next       : Emma Maembong Gigih Buat 'Surprise' Untuk Kamal Adli Di Hospital

Komen Terbaru

Quote bobok_berhabok 25-4-2017 09:51 AM
tak suka betul orang tanya2 pasal ex ex ni .

Lain-lain Komen

Quote Star_el 21-4-2017 10:40 AM
aik yg aku ingat Miera ni kapel dgn Afiq Muiz dulu, xtau lk diorg pernah kapel.
Poster tu, mcm novel thn 90an. Tu mmg feel yg diorg nak kot?
Quote Tapayana 21-4-2017 10:43 AM
filem kedua dia berlakon under mamat khalid lepas apokalips x

mana ntah miera lyana ni pegi. lama tak berlakon drama.
Quote Acik_Whitney 21-4-2017 10:44 AM
Laparnya perut acikk
Quote Acik_Whitney 21-4-2017 10:44 AM
Gemok2 fries sheols tu.. Geramnya
Quote Acik_Whitney 21-4-2017 10:44 AM
Gemok2 fries sheols tu.. Geramnya
Quote CikRoyanners 21-4-2017 10:44 AM
Eloklah tu msg2 da ade life sendiri kan jgn jd mcm shilalat
Quote Star_el 21-4-2017 11:20 AM
Tapayana replied at 21-4-2017 10:43 AM
filem kedua dia berlakon under mamat khalid lepas apokalips x

mana ntah miera lyana ni pegi. lama ...

weh ada jela dia berlakon tv, cite Ms. Stalker, pastu Biar Aku Jadi Penunggu tuh
Quote BoongaKertas 21-4-2017 11:25 AM
CikRoyanners replied at 21-4-2017 10:44 AM
Eloklah tu msg2 da ade life sendiri kan jgn jd mcm shilalat

hahaha! ujung2, si shilot gak kena bahan

Quote pearl.silver 21-4-2017 11:34 AM
Xperasan pulak mereka pernah bercinta
Quote bottombikini 21-4-2017 11:46 AM
Nampak yummeh serving dia tuh..esp yg mcm chutney tuh
katne ni wey?
Quote mamapea 21-4-2017 12:02 PM
Acik_Whitney replied at 21-4-2017 10:44 AM
Gemok2 fries sheols tu.. Geramnya

daging pun bnyk btl...mmg kenyang giler kalau mkn...
Quote vanillaninja 21-4-2017 12:13 PM
Miera ni humble je. Tak show off pun walaupun sheols anak orang kaya.
Quote susukambingbest 21-4-2017 12:13 PM
Star_el replied at 21-4-2017 10:40 AM
aik yg aku ingat Miera ni kapel dgn Afiq Muiz dulu, xtau lk diorg pernah kapel.
Poster tu, mcm nove ...

Miera cinta mati kat shaz ni dlu. Siap ada frumer trserempak theyol chek in sblh bilik frumer kt bagan lalang hubungan jd goyah lpas shaz buat onar dgn acik maria plk. Lpas brgeli-gelian ngn acik maria, shaz yg buaya pd ktika itu(skrg dah insap katanya) baru kapel dgn student medic tu. Miera xmngaku kata kapel ngn afiq sdgkn afiq cnta mati kat sheol. Mklum la sheol dah dpt anak vvvvvvip mlysia sbg bf mana nk mngaku ngn dak afiq tu
Quote ira_229 21-4-2017 12:30 PM
Tapayana replied at 21-4-2017 10:43 AM
filem kedua dia berlakon under mamat khalid lepas apokalips x

mana ntah miera lyana ni pegi. lama ...

dia berlakun bagus...tapi kenapa jarang keluar tv...
ke dia yg tolak lamaran....
Quote RatuDunia94 21-4-2017 12:30 PM
Ada keluar cerita miera yg spedo jezel ni kan masa kapel dulu..
Quote gadisfebruary 21-4-2017 12:43 PM
Suke tgok miera berlakon sbb sempoi dan tak kayu hehe
Quote Carlalisk 21-4-2017 12:46 PM
Habestu skag dia ni masih lg ke gn anak jibby?
Quote cheergirlz 21-4-2017 12:54 PM
bgs laa tue...positif n move on..
Quote cheergirlz 21-4-2017 01:00 PM
tp snyap jer..@ jga reputasi..klu so dark sgt nnt mummy jemmah reject plak

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084485s Gzip On
To Top