Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Pelawaan Ditolak Mentah-Mentah, Gay Tua Mengamuk Tak Dapat Puaskan Nafsu

20-4-2017 04:34 PM |Dilihat:8745| Komen: 82
Semakin hari semakin menjadi-jadi nampaknya golongan gay yang berani tampil menonjolkan kecenderungan seksual mereka secara terbuka.

Lagi teruk dan memalukan bila 'geng kunyit' ini adalah seorang yang sudah berusia, tanpa segan silu mengajak sesiapa sahaja untuk melakukan hubungan intim dengan mereka.

Video tular yang berlaku di Singapura ini menunjukkan seorang lelaki tua, mungkin dalam lingkungan 60-an sedang mengamuk di dalam sebuah kereta api.


Puncanya? Gara-gara perlawaan dia untuk melakukan hubungan songsang dengan seorang penumpang Inggeris ditolak mentah-mentah.

Status yang dimuat naik oleh Joe DeMarini di laman Facebooknya ini menceritakan tentang pengalaman dirinya yang diserang secara seksual oleh gay tua tersebut.


Boleh disaksikan dalam rakaman, orang tua itu menjerit mengatakan, "You are a gay, i am a gay. I want you to f*** me tonight." Ayat yang sama diulang beberapa kali.

Lelaki tua itu bertambah marah apabila Joe menolak dengan mengatakan dirinya bukanlah seorang gay.





Keadaan menjadi bertambah gamat apabila orang tua tersebut bengang dan terus bertindak kasar dengan menampar Joe.
 
Netizen yang menyaksikan rakaman video ini menyifatkan manusia semakin hilang akal apabila membiarkan nafsu membelenggu diri.




Tidak tahulah apa agaknya yang difikirkan lelaki tua terbabit ketika mengajak sembarangan orang untuk melakukan hubungan seks.

Semoga kita dijauhi dari terserempak atau melalui pengalaman yang sama seperti ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 82
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote -electrifying- 26-4-2017 12:04 PM
bebal nya org tua

Lain-lain Komen

Quote krustykrab 20-4-2017 04:40 PM
dah org tak mau tu faham2 je lah...lg pun tgk muka ko tu tak memberangsangkan langsung
Quote umbut 20-4-2017 04:57 PM
Edited by umbut at 20-4-2017 05:00 PM

Mcm2 kejadian kat mrt spore. Mostly cina pprt jinjang buat hal.. Takut aku nak naik mrt. Kat you tube bersepah mrt spore punya kes. Negara maju tapi perangai hauk
Quote aleesyasofia 20-4-2017 05:02 PM
mujur la mse naik mrt singapore dlu xpnh kena pape..
Quote Athrun.Zalaa 20-4-2017 05:02 PM
Sila sumbat deoderan sendiri yer pakcik... Hahaha...
Quote syitaeyqa 20-4-2017 05:02 PM
I ada tgk vid ni. Tp dlm vid tu mcm dia dok mencaci maki Melayu je n the one yg record ni pun Malay woman kan? Masa this man get off from the train, dia try pukul/sepak org yg rekod ni tp x bjaya n sebelum keluar tu dia yell melayu babi ke bodoh tah.
Quote chacon 20-4-2017 05:12 PM

bodoh betul gay bottom tua ni..sakit perut aku  

dah tua bangka nak kiok esok lusa pun masih ada hati paksa mat kokosen menala dia..
Quote prettyuglybabe 20-4-2017 05:20 PM
taste kokesen.. tak mau kalah kauuu...
Quote Homma 20-4-2017 05:21 PM
Laa hidup lagi
Quote vanillaninja 20-4-2017 05:22 PM
Bongok punya gay tua. Tak reti handle rejection gracefully ke?
Quote RatuDunia94 20-4-2017 05:23 PM
Any photo of Joe DeMarini?
Quote cheergirlz 20-4-2017 05:27 PM
errmm..mmg jnis y x tahu rumah kata pergi..kubur kate mari..x bole hadam..
Quote cheergirlz 20-4-2017 05:28 PM
errmm..mmg jnis y x tahu rumah kata pergi..kubur kate mari..x bole hadam..
Quote estrelle 20-4-2017 05:33 PM
Euww .zizikks.
Quote Artemesiaa 20-4-2017 05:36 PM
Dah le gay mabuk pulak betul2 menyusahkan orang lain.  Pastinya jadi pegalaman yang kurang menyenangkan buat Joe.
Quote insulin 20-4-2017 05:36 PM
Lelaki pun dah x selamat sekarang nih...
Quote GigaMom 20-4-2017 05:49 PM
Perut moncet pun taste bukan alang2
Quote siskepoh 20-4-2017 05:50 PM
org tgk ko pon jelik dah pakcik oi. xlarat aih. kalau gay pon terus tak ngaku gay klau ko yg ngajak
Quote debab76 20-4-2017 05:51 PM
curlast nak kokesen jah!! tak semua kokesen 10 inchi ya uncle. gunakanlah barangan tempatan
Quote VuJiE 20-4-2017 05:56 PM
gila punya orang

Lihat semua komen(82)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058706s Gzip On
To Top