Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Gila Berbasikal, Siti Nurhaliza Rancang Funride Dengan Azizulhasni Awang

20-4-2017 03:16 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 12155| Komen: 211

Penyanyi tersohor negara, Siti Nurhaliza sedang merancang untuk mengadakan satu program khas berbasikal Fun Ride bersama jaguh basikal negara, Azizulhasni Awang.

“Saya memang kagum dengan pencapaian Azizul dan kebetulan saya juga sekarang rajin berbasikal bersama suami sebagai satu aktiviti riadah,” kata Siti kepada Utusan Online.

Malah, Siti selalu berkongsi gambar dirinya berbasikal dengan suami dan keluarga di laman Instagram.


Dalam satu pertemuan istimewa baru-baru ini juga Siti telah menerima sarung tangan yang digunakan Pocket Rocketman itu semasa di Sukan Olimpik.

Azizul yang juga teruja dengan perancangan tersebut turut mengesahkannya melalui satu status yang dimuat naik di Insagramnya.

“Ia adalah satu penghormatan dapat bertemu Dato @CTDK petang ini. Ia sentiasa bagus dapat bertemu kamu Datuk. Sarung tangan basikal dari saya untuk Datuk itu adalah satu kejutan.

“Kepada peminat CTDK dan Kumpulan Azizul, tunggu maklumat terbaru kerana kami sedang merancang untuk Fun-Ride bersama peminat tidak lama lagi. Saya berharap Datuk dan suami kekal aktif berbasikal dan memberi inspirasi kepada rakyat negara ini mengamalkan kehidupan sihat,”
tulisnya.

Kedengaran menarik, pasti ramai peminat yang mahu menyertainya bersama. Sama-sama kita nantikan. -CARI





Foto: IG CTDK


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 211
Komen

Previous : "Daddy Mampu Bagi Ni Je,"-Black Hadiahkan Isteri Mini Cooper

Next       : "Jangan Kasihankan Saya," -Radin Tak Kecil Hati 'Ditinggalkan' Ayda Jebat

Komen Terbaru

Quote Tehtarik2017 4-7-2017 03:50 PM
Hahaahhaahah

Lain-lain Komen

Quote myakayina 20-4-2017 09:05 AM
mcm best je...sado nya lengan tokti...
Quote bambimo 20-4-2017 09:05 AM
kurus la dct pasni....
Quote fynnkakiblock 20-4-2017 09:07 AM
myakayina replied at 20-4-2017 09:05 AM
mcm best je...sado nya lengan tokti...

tp kadang tak nampak sado sgt..
Quote SuRiaGreeNz 20-4-2017 09:19 AM
tringin nk join.. tp i jauh di utara.. support dr jauh je la..
Quote mamaneesa 20-4-2017 09:20 AM
nak join dct main beskal la...hehehe
Quote fynnkakiblock 20-4-2017 09:21 AM
mamaneesa replied at 20-4-2017 09:20 AM
nak join dct main beskal la...hehehe

join la nanti chuols fun ride tu
Quote fynnkakiblock 20-4-2017 09:22 AM
SuRiaGreeNz replied at 20-4-2017 09:19 AM
tringin nk join.. tp i jauh di utara.. support dr jauh je la..

chuols mmg ride ke
Quote miemiecha 20-4-2017 09:24 AM
ngapelah mek nmpk byak sesi bergambo jek...

seminggu je nih...
Quote SuRiaGreeNz 20-4-2017 09:25 AM

Dah berzaman jgk i tggalkan beskal ni..
naik motor & kreta je skrg..


Quote fynnkakiblock 20-4-2017 09:26 AM
miemiecha replied at 20-4-2017 09:24 AM
ngapelah mek nmpk byak sesi bergambo jek...

seminggu je nih...

name pun siti selfieza
Quote rosasa 20-4-2017 09:27 AM
as usual, ct ni mmg mcm ni kan, pantang ada femes trending, nak jugakkk

habislah akak kena cerca karat, ada hakak kesahhhhhhhhh
Quote terpaku 20-4-2017 09:27 AM
ketek tokti nak lawan ketek hajah garit ke
Quote miemiecha 20-4-2017 09:29 AM

ehhh!! sedap lah nama dia sistur,.. selfizaaa... hahaha ngape mek x terpikir pung!!!
Quote mamaneesa 20-4-2017 09:29 AM
fynnkakiblock replied at 20-4-2017 09:21 AM
join la nanti chuols fun ride tu

mesti ramai dgn ctzoners dia tu...huhuhu

Quote fynnkakiblock 20-4-2017 09:37 AM
rosasa replied at 20-4-2017 09:27 AM
as usual, ct ni mmg mcm ni kan, pantang ada femes trending, nak jugakkk

habislah akak kena cerca  ...

meols pun perasan sis.. opportunist mmg mcmtu
Quote fynnkakiblock 20-4-2017 09:37 AM
terpaku replied at 20-4-2017 09:27 AM
ketek tokti nak lawan ketek hajah garit ke

dua-dua hajah ok
Quote ciwi1166 20-4-2017 09:39 AM
trend dak2 sekarang... either hiking or cycling.
Quote fynnkakiblock 20-4-2017 09:42 AM
ciwi1166 replied at 20-4-2017 09:39 AM
trend dak2 sekarang... either hiking or cycling.

tokti dak2 ke chuols
Quote jemahjacjon 20-4-2017 09:44 AM
rosasa replied at 20-4-2017 09:27 AM
as usual, ct ni mmg mcm ni kan, pantang ada femes trending, nak jugakkk

habislah akak kena cerca  ...

Kannn. Nasi himpit jugak kah siti situ?

Lihat semua komen(211)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064863s Gzip On
To Top