Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Daddy Mampu Bagi Ni Je,"-Black Hadiahkan Isteri Mini Cooper

20-4-2017 11:14 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 10840| Komen: 194

Bertuah betul bila dapat suami penyayang dan romantik macam Black Hanifah ni.

Mana tidaknya, penyanyi ini baru sahaja membuat kejutan untuk isteri tersayang dengan menghadiahkannya sebuah kereta model Mini Cooper.

Mahu berkongsi kegembiraan bersama peminatnya, Black telah memuat naik sebuah video di Instagram.



Dalam rakaman itu, isterinya, Naquia Yasirah Mohd Khairi terkejut dan terharu apabila dihadiahkan kereta mewah berwarna putih itu.

Kapsyennya berbunyi, "Daddy tak mampu bagi bintang dan bulan. Hanya boleh bagi ni ja. #nyawablack @cirakhairy #blackpirlo #surprise #minicoopers #anugerahterindah.”

Foto: IG Black
Ruangan komen dibanjiri dengan ucapan tahniah daripada peminat yang memuji tindakannya dalam membahagiakan pasangan.

Black dan isteri mendirikan rumah tangga pada September 2013. Mereka dikurniakan cahaya mata sulung, Khaleef Dayyan pada 13 Januari 2015.

Diharap hubungan yang dibina ini akan kekal hingga ke Jannah. -CARI





Foto: IG Black

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 194
Komen

Previous : Sekat Nafsu Berbelanja, Rahsia Janna Nick Mampu Beli Rumah Mewah

Next       : Gila Berbasikal, Siti Nurhaliza Rancang Funride Dengan Azizulhasni Awang

Komen Terbaru

Quote barfi 27-4-2017 10:14 AM
otai_g replied at 24-4-2017 01:59 PM
Black selalu kuar tv. Job tgh kencang. No wonder la blh beli mini cooper.


Black beli mini cooper cash ke noks?

Kalau ansuran tak heran  

Lain-lain Komen

Quote Acik_Whitney 20-4-2017 11:16 AM
Bestnya bini dia.
Acik sanggup jah bersuami kan jejan rentung asal sheols sanggup memanjakan diri ini
Quote aderaderker 20-4-2017 11:17 AM
Humble angattttt
Quote terpaku 20-4-2017 11:18 AM

Quote taji2906 20-4-2017 11:23 AM
ohhh... jadi inspirasi sangat...
Quote nickrandy90 20-4-2017 11:31 AM

hahhahha..tak pernah mengecewakan
Quote de_ikea 20-4-2017 11:31 AM
Ni antara suami2 yg obses dgn isteri. Black salah satu. Siapa lg nk bg klo x suaminya kan Black sayang naww naww kat wife dia. Moga bahagia selamanya sampai ke jannah.


@kerani_je boleh komen lagik ye
Quote doubleA 20-4-2017 11:32 AM
comel anaknya.
Quote helicornia 20-4-2017 11:35 AM
untunglaa..iols beskal pun tkde sapa nk hadiahkn
Quote miemiecha 20-4-2017 11:38 AM
hamun nau tgk rambut bini black ni..
cer p sntekkan diri tu sikit.. adoiiii
Quote myakayina 20-4-2017 11:41 AM
untunglah...
Quote nuryakmal 20-4-2017 11:48 AM
mini cooper paling murah pun 170K, banyak duit black
Quote asmara_me 20-4-2017 11:49 AM

hahaha, nak kuar next sekuel dah ni, haha
Quote daiman 20-4-2017 11:50 AM
Alololo humble nya dia
Quote fynnkakiblock 20-4-2017 11:51 AM
Acik_Whitney replied at 20-4-2017 11:16 AM
Bestnya bini dia.
Acik sanggup jah bersuami kan jejan rentung asal sheols sanggup memanjakan diri  ...

meols pulak mmg taknak sbb kalau sbb duit meols pun ade.. meols mmg memandang rupa
Quote fynnkakiblock 20-4-2017 11:51 AM
nuryakmal replied at 20-4-2017 11:48 AM
mini cooper paling murah pun 170K, banyak duit black

black beli cash ke sis
Quote irdina 20-4-2017 11:53 AM
untong laaahhhhhhh
Quote intan_smsb 20-4-2017 11:54 AM
untunglah bini black, rentung2 pun mampu hadiahkan minicooper
uols mampoooo
Quote Acik_Whitney 20-4-2017 11:55 AM
fynnkakiblock replied at 20-4-2017 11:51 AM
meols pulak mmg taknak sbb kalau sbb duit meols pun ade.. meols mmg memandang rupa

Jejan yg ada rupa ni susah nak jaga uols.... Sentiasa jadi dambaan cikki2 dan gayah2
Quote Acik_Whitney 20-4-2017 11:56 AM
intan_smsb replied at 20-4-2017 11:54 AM
untunglah bini black, rentung2 pun mampu hadiahkan minicooper
uols mampoooo

Acik kalau suami hadiahkan motor kapcai pun dah sujud syukur nak......

Lihat semua komen(194)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079673s Gzip On
To Top