Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Aidil Zafuan Penat Layan Perangai Kampung Rita Rudaini

19-4-2017 04:04 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 24101| Komen: 450

“Aku ni betul hilang sabar dengan kau ni. Penat la melayan perangai kampung kau ni. Biadab!”

Amboi, marah betul Aidil Zafuan dengan perbualan antara bekas isteri, Rita Rudaini dan rakannya menerusi laman sosial Instagram (IG) yang sempat ditangkap layar (screenshot) Aidil.


Foto: IG Rita Rudaini

Walaupun sudah sekian lama berpisah, nampak gayanya masalah antara mereka bagaikan tidak akan reda dengan segala kontroversi yang melanda.

Menerusi akaun IG Aidil, turut dipaparkan gambar screenshot perbualan Rita bersama rakannya berserta kapsyen 'pedas lagi berapi' daripada Aidil.


Berang dengan sikap Rita yang bagaikan semakin menjadi-jadi, Aidil melampiaskan amarahnya secara terbuka.

"Oiii perempuan, kau ni dah tak ada kerja lain ke asyik nak kacau hidup orang? 

"Aku ni kalau hidup mati semula pun aku takkan balik dekat orang mulut macam kau ni tau tak.” tulisnya.


Foto: IG Aidil Zafuan

Menerusi entri itu, Aidil turut memohon agar Rita 'menjaga tepi kainnya sendiri'.

"Sudah-sudahlah tu. Buat hal masing-masing. Jangan hidup dengan nak mengacau orang je. 

"Penat la melayan perangai kampung kau ni. Biadab!” katanya.

Bila agaknya masalah antara mereka akan terus berlangsung, ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 450
Komen

Previous : Selamat Dilahirkan, Syamsul Yusof Beri Nama Anak Syaikhul Islam

Next       : Sekat Nafsu Berbelanja, Rahsia Janna Nick Mampu Beli Rumah Mewah

Komen Terbaru

Quote green~tea 18-5-2017 08:04 PM
LembingDayanti replied at 29-4-2017 02:23 AM
rita lupa afgan tu pro zarema abis semua keburukan rita dalam kepala afgan... Zarema kawin Afgan yg  ...

Dah namanya jantan str8... peluk je laa da dpt peluang.. bukan luak pun, rota pun seronottt

Lain-lain Komen

Quote cmf_blingblings 19-4-2017 04:06 PM
basi dahpun
Quote HoneyManjer 19-4-2017 04:09 PM
Gahahaa pangai kampungs
Quote norzmr 19-4-2017 04:10 PM
hal ritrud dan edel boleh bergasak di sini jgn kacau benang sperm jepun
Quote kikiharris 19-4-2017 04:11 PM
lain kali buat homework dulu..
dah nak terbakar dah  psl RR kat thread lain
Quote nonarona 19-4-2017 04:13 PM
kampung2 pun, pompuan ni jgak yg ko gila dedulu smpi dpt 2 anak..choyyy
Quote aleesyasofia 19-4-2017 04:27 PM
nonarona replied at 19-4-2017 04:13 PM
kampung2 pun, pompuan ni jgak yg ko gila dedulu smpi dpt 2 anak..choyyy

kan.. stuju sgt..
Quote mamaneesa 19-4-2017 04:27 PM
haishhhhhhh....perasan x abis2 la rr ni...udah2 la tu. move on la wehhh
Quote RatuDunia94 19-4-2017 04:36 PM
Amboi buat pusingan U-Turn katanya.. Ko rita buat pusingan Roundabout ke?
Quote ajinomotonosuga 19-4-2017 04:36 PM
Salah satu pekara buat pompuan unattractive ialah kurang akal esp yg kapuchi sangat walo zahir dia lawo banget

Tp klo pomouan tu hitammmm jongoss pakai spek beso cam macik pidah ajiss dia tetap ada tarikannn provided akhlak dia sangat baik, aku dah jumpe budak cam ni dlm train, senyumm tundukkk jek pakai tudung so aku tau dak melayu, zahir mmg out tapi napa hati ku di ketuk ketuk?  Milikkkkk siaaaapaakaahh gadiss iniiiiii gitu gitu ler
Quote MrsKobis 19-4-2017 04:36 PM
Sian edel.. menyesal ye
Quote bobok_berhabok 19-4-2017 04:37 PM
rasa mcm dah basi .
Quote borrow 19-4-2017 04:38 PM
pangai kg = suka nyebok
pangai kondo = buat hal sendiri jah
Quote tengokjerrr 19-4-2017 04:40 PM
Bagus jugak sesekali edel bagi sepatah dua kata mcm tu kat ritrud ni.
Now see edel dah matang, selalu tgok dia tendang bola di pdg, sesekali berguna juga edel buat tendangan terus kat "kepala biul" ritrud senget ni.
Quote fuzzyfuzzy 19-4-2017 04:40 PM
padan muka rita...rupa cantik pon tak guna kalau mulut mcm bontot ayam..
malu je tak move on lagi..kot ye pon aidil nak u turn ke apa...perlu ke ko mention mcm tu..
laki dia dah lama move on n bahagia je dgn life skrg..dia je yg Nampak masih berdendam..

loser gila ko rita!!!
Quote SuRiaGreeNz 19-4-2017 04:42 PM
msa bercinta dolu2 x nmpk ritrude tu kampung pulek..
Quote Incanto 19-4-2017 04:45 PM
Kawan kawan rapat Rita tak pernah nasihat dia ke?
Kalau kawan aku perangai camni aku bawa jumpa pakar sakit jiwa
Quote rempahkari 19-4-2017 04:47 PM
Edel ni perasan!  Rr maksudkan Uturn bukan pd dia tp kat F......korang ingat edel ni alim sgt ke?duit byk faham2 je lah..melatah mcm pondan
Quote AraBellaJuan87 19-4-2017 04:56 PM
rempahkari replied at 19-4-2017 04:47 PM
Edel ni perasan!  Rr maksudkan Uturn bukan pd dia tp kat F......korang ingat edel ni alim sgt ke?dui ...

F? Siapakah?
Quote annehuda 19-4-2017 04:58 PM
aku pun penat jugak baca thread yg sama berulang kali. bukan dah ade ke poremer bukak thread mcm ni?

Lihat semua komen(450)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084581s Gzip On
To Top