Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tolonglah Jangan Besarkan Lagi Perkara Ini - Serina Akhirnya Buka Mulut

18-4-2017 07:42 AM|Oleh: Adib ZA | Dilihat: 15672| Komen: 401


Kemelut rumah tangga pelakon dan pengacara Serina Redzuawan seakan menjadi buah mulut bukan sahaja di kalangan peminat malah media turut memaparkan berita tentang itu dengan agak rancak kebelakangan ini.

Ini termasuklah paparan berita tentang kata-kata yang diluahkan sendiri oleh bapanya, Chef Wan dan juga suami Serina, Gavin yang membuka mulut menerusi Free Malaysia Today.

Serina yang dikatakan menutup rapat hal ini bagaimanapun akhirnya mengambil inisiatif untuk menjernihkan keadaan. Membuat kenyataan menerusi laman Instagram miliknya, Serina berkata,

"Banyak sangat news keluar tentang rumahtangga Serina lately, actually i tak berminat nak sensasikan kisah kami, sebab itu Serina hanya berdiam diri.

"Tidak ada mana mana insan yg mendirikan Masjid ingin merobohkannya, I dah cuba sedaya upaya untuk menyelamatkan malangnya banyak pekara yang terlalu sensitif i tak boleh cerita menjadi punca i failkan cerai.

"Apa yang u all baca, from IG My dad and apa yg Gavin jawab realitinya hanya Serina yang tau dan menanggungnya,"
katanya.


Serina meminta semua pihak termasuk peminat dan juga pihak media agar tidak memperbesarkan lagi hal rumah tangganya dan menunggu keputusan yang diberikan oleh pihak mahkamah.

"Doakan semua selesai dengan baik. Terima kasih pada semua yang menyokong dan Media juga..

"I minta maaf tak dapat jawab call dan soalan bertubi tubi. Today i kasi kenyataan from my official IG,"
katanya lagi. - CARI

Foto: IG Serina


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 401
Komen

Previous : Konsert Solo Shiela Majid Bakal Gegarkan Stadium Negara Ogos Ini

Next       : Memang Ia Salah, Saya Belum 100 Peratus Sempurna - Zarina Zainuddin

Komen Terbaru

Quote MummySafa 28-4-2017 02:59 PM
harap serina tabah..

Lain-lain Komen

Quote teen_angelJB 18-4-2017 07:45 AM
Gavin jwb pe
Quote mommymonster82 18-4-2017 07:49 AM
Kesiannya.. moga serina tabah
Quote farahfatihah 18-4-2017 08:01 AM
Xpelah. dah tertulis jodoh takat tu je, moga diberi ketabahan hati..nasib baik atok depa kaya uolss
Quote HannahMontana 18-4-2017 08:01 AM
"Adegan" "statement"  mukaddimah artis  yg nak mula berlakon atau menyanyi semula....


lepas ponggg poanggg pongggg panggGGGGG...terus dapat zappppppppppp 1 drama dgn 20 episode


Quote Rainrein 18-4-2017 08:12 AM
Yang besarkan cite ayah ko sendiri la serina oiii.
Quote mawar_pink 18-4-2017 08:14 AM
ape yg gavin bgth?
Quote miemiecha 18-4-2017 08:19 AM
tabahlah.. nama pun retis, ramai peminat,...
Quote hanisbunny 18-4-2017 08:19 AM
org hencap ayah chuols tu mulut hazab hangsuag celaka sgt.. last ko yg kene..hadap je la sistur... anyway be strong
ok!
Quote sweetfasha 18-4-2017 08:23 AM
yerlah serina.. semoga selesai dengan baik..

hal rumahtangga mmg suami isteri je yg tahu apa sebenarnya berlaku

pesan kat papa cam tu ye...
Quote lostfaith 18-4-2017 08:24 AM
Kesian jugak gavin n serina nih....berdasarkan kenyataan gavin dia tak burukkan serina pun...dia cuma nak clear the isu yg dia tak tanggung perbelanjaan keluarga...

Quote taksukapeanut 18-4-2017 08:24 AM
kesiannya.. tapi rasanya tugas media dah tersekat sebab bapak dia sendiri yang menjadi media.. heboh canang pasal menantu yang tak bertanggungjawab.. kalau bapak dia senyap je tak de siapa tau pasal si gavin mintak 5k dari serina..  

apa apa pun harap serina bertabah
Quote rosasa 18-4-2017 08:25 AM
semoga masalah yg ada diselesaikan dengan baik
Quote jointhecurse 18-4-2017 08:26 AM
bgus sarina ni.. pndai jaga aib rumahtangga
Quote haziraf 18-4-2017 08:43 AM
tabahlah sisthur, semoga rumahtangga dapat diselamatkan. sayangnya kalau cerai sebab sisthur boleh hasilkan genetik yang hensem2 dan cantik2..
Quote myariesa 18-4-2017 08:46 AM
Bapak duda
Mak janda
Abang pun duda
Sherina otw nk menjanda

Omg family cep wan huru hara
Quote tasha 18-4-2017 08:52 AM
Acu tepek sikit apa yg Gavin ckp...
Quote qiqi 18-4-2017 08:55 AM
atoknya pun udah2 lah canang cerita..kesian anak menantu
Quote chinta89 18-4-2017 08:57 AM
i baca beautifulnara katanya dia dh bg nafkah secukupnya (berbeza kenyataan chef wan)
Quote chinta89 18-4-2017 08:58 AM

http://beautifulnara.com/saya-su ... k-menantu-chef-wan/

boleh baca sini

Lihat semua komen(401)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075456s Gzip On
To Top