Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Fattah Amin, Pemuda Lawa Sang Playboy

17-4-2017 06:11 PMKomen: 115


Pandanglah dengan mata hati! 

FATTAH AMIN SANG PLAYBOY! 

Siapakah pelakon lelaki paling ngetop? Pasti nama pemuda lawa ini jadi sebutan. Selepas memenangi Hero Remaja 2011/12, dia memberi tumpuan pada bidang lakonan dan kini berjaya menjadi pelakon muda yang mempunyai potensi  besar, dan suatu hari kelak bakal menjadi Hero No #1 Malaysia. Dia memiliki kualiti tersebut! Tak percaya? Tunggu dan lihat!
 
Fattah Amin @ nama sebenarnya Abdul Fattah bin Mohd Amin, lahir 14 September 1990, dah 27 tahun  Uoll ! Kacak, berbadan sedap, seksi, popular dan pemuda idaman Malaysia! Hero Remaja gituu!  


Kisah cintanya....
Kisah cinta sang playboy ini bermula diperkatakan dengan pelakon  baru  yang cantik dan seksi,  `Miss D !. Tak pastilah sama ada untuk mempromosi drama atau `in love. Hubungan itu tak kesampian bila keluarganya tidak merestui percintaan itu. Noktah! 

Sebagai pelakon dan masih single,  cinta lokasi adalah asam garam senario di belakang kamera! Meletop cerita Fattah bercinta dengan pelakon dan usahawan kosmetik, Sherry! Walaupun usia mereka berjarak tujuh tahun. Apa ada hal? 

"Ini bukan cinta lokasi kerana kami tidak pernah bertegur sapa kecuali ketika latihan dan apabila ada adegan bersama. Namun kami saling berkenalan ketika penggambaran hampir selesai dan ia semakin rapat sejak itu," kata Sherry, biarpun dia berterus terang tentang hubungan mereka namun dia enggan mengulas lanjut mengenai hubungan itu hinggalah senyap begitu sahaja Potong kek! Apa motifnya? 

Foto: Sinar Harian
Kisah percintaan antara sang Playboy ini dengan pelakon cantik Neelofa bagaikan Tsunami. Pasangan suami isteri dalam drama rantaian Suri Hati Mr Pilot ini memang real! Semua orang hendak tahu perkembangan selanjutnya. Tapi bila ditanya, mereka cuba menafikan dengan jawapanb klise sekadar berkawan. Dan gosip paling membadai industri apabila dikatakan mereka bakal bertunang.

Kasihan Playboy ini, cinta mereka sekejap jadi, sekejap tak jadi, Mereka tidak mahu berkongsi dengan pemiant! Akhirnya Hero Remaja dan Dewi Remaja itu menoktahkan hubungan mereka Kenapa? 

Tup tup..  nama Tania Hudson dikaitkan dengan Fattah Amin. Pelakon berwajah Pan Asian itu dikatakan menjadi orang ketiga punca hubungan Fattah Amin dan Neelofa retak.

Tania dikritik dan  ramai menuduh dia cuma ingin meraih publisiti murahan. Namun, Tania memberitahu dia tidak ingin dikenali kerana kontroversi hangat. Ya, dia diapun sangat cantik sama sepert kakaknya Natasha Hudsson! 

Foto: Cosmopolitan
Tania tidak tertekan dengan segala tuduhan yang dilemparkan kepadanya. Dia Cuma ingin mendapatkan penjelasan Fattah ataupun Neelofa berhubung kontroversi mereka bertiga. 

Anekdot: Apa berlaku antara Fattah dan Neelofa adalah ketentuan takdir dan hanya mereka berdua tahu sebabnya. Sudah tiba masa untuk peminat mereka berdua menerima hakikat mereka tidak semestinya bersatu seperti di dalam drama.

Apa pun, Sang Playboy ini tetap kukuh berdiri menunggu gadis gadis yang bakal hadir dalam ruang hatinya. 

Berjumpa lagi dalam siri X-Pose bicara santai tentang artis akan datang,
Richie Rachman. 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
16
Marah
17
Terkejut
29
Sedih
10
Lawak
17
Bosan
17
Reply: 115
Komen

Komen Terbaru

Quote ubiwankelubi 5-7-2017 07:21 AM
ajinomotonosuga replied at 17-4-2017 09:00 PM
Mind conditioning, brainwashing thru MEDIA

Klo muke beruk ari ari 24 jam di sogok oleh media, ber ...

true dat.

ride the wave whilst it lasts, fatah.

Lain-lain Komen

Quote CARI_Kolumnis 17-4-2017 06:14 PM
Edited by CARI_Kolumnis at 17-4-2017 06:19 PM

buat pembaca CARI tersayang, segmen X-POSE Bersama RR ini bergenre hiburan, dan kerana ia bergenre hiburan, kami tempatkan dalam bod gosip. Pun begitu, ia tidak semestinya bersifat gosip semasa. Harap pembaca di forum memahaminya.

Untuk segmen Kolumnis@CARI ini juga, kami ada menjemput beberapa orang penulis tamu yang berbeza genre penulisan mereka. Selain Richie Rachman, penulis lain kami juga tempatkan dalam bod lain seperti Isu Semasa, Kongsi Tular, Emosi & Cinta, Masalah Peribadi dan sebagainya.

Untuk membaca tulisan penulis tamu/ Kolumnis@CARI yang lain boleh masuk di sini: ----> https://mforum.cari.com.my/portal.php?mod=topic&topicid=16

Terima kasih atas sokongan syg2 semua
** penulisan utk Kolumnis@CARI memang agak berbeza dengan thread2 dalam forum CARI ini (ia lebih panjang persis penulisan majalah pun ye juge), ia lebih berbentuk penulisan berdasarkan pendapat atau pengalaman penulis itu sendiri. TQ semua! <3
Quote kibodwatriuh 17-4-2017 06:22 PM
Hekleh.
Quote CARI-MRO 17-4-2017 06:24 PM
Edited by CARI-MRO at 17-4-2017 06:26 PM

Ya, terima kasih buat forumer yang sentiasa menyokong.
Quote EvieWanKenobi 17-4-2017 06:33 PM
Miss D tu siapa?
Quote rosannazmia 17-4-2017 06:46 PM
Hahahahaha...kerlast abam richie...ha ah ek miss D tu siapaaa...??speku!speku!
Quote Aduradura 17-4-2017 06:48 PM
Edited by Aduradura at 17-4-2017 06:49 PM

Tau takpe..org kat set lagi tau si patah ni cmner

Jngan pasni nk cinlok dgn kak faz sudeyyyyy
Quote enchikfitz 17-4-2017 06:48 PM
We don't want to read ur experience ok! We just want to read the good article! Tak payah nak meleret2 sgt boleh?
Quote Leeanne88 17-4-2017 06:58 PM
Siapa miss D ittewww?
Quote syadq 17-4-2017 06:59 PM
Macam tak sesuai je bagi title playboy kat patah amon.
Quote stayathomemom 17-4-2017 07:03 PM
Ape ni? Cite ape plak si kayu ni......tak yah nak wat article pasal mamat ni...cite dia dah sepah kat socmed.....selagi terkait ngan hajjah garit mendonia laaa kayu kayan ni.....go fly kite..
Quote minahsleepy 17-4-2017 07:05 PM
Playboy teros abam richie panggil

Miss D = miss Dompok

Quote Esmiria 17-4-2017 07:07 PM
Tdi aku tkn tjuk.pelik pnjng...BC blik nma writer,...pttle
Quote Esmiria 17-4-2017 07:08 PM
CARI_Kolumnis replied at 17-4-2017 06:14 PM
buat pembaca CARI tersayang, segmen X-POSE Bersama RR ini bergenre hiburan, dan kerana ia bergenre h ...

Ye ke syg ..syg sbb klik ikln ke
Quote tintalangit 17-4-2017 07:12 PM
kaka richie, ada improve sikit
tapi still kena asah lagi,
sebab artikel chuols masih minta dikecam
Quote miswateva 17-4-2017 07:14 PM
So sape missD?
Quote tintalangit 17-4-2017 07:20 PM
kaka richie cite pasal patah ni bosan, banyak sangat benangnya yang lebih informatif dari benang chuols yang penuh tanda tanya ni.

boleh tak iols nak request chuols buat benang kronologi hidup Diva AA. Dari zaman kegemilangan sampai zaman kejatuhan serta senarai musuh2 heols yang banyak tu.

ya lah since chuols pun sebaya kertu mcm Diva AA, mesti banyak yg chuols tau tapi kami kat sini tak tau.
Tapi chuols berani tak? Manalah tau takut dilahar oleh sang Diva ?
Quote cicicumel 17-4-2017 07:23 PM
Sedih kak faz namanya tak disebut walhal percintaan deorang disebut2 smpai masuk Meletop.

Kak Faz bkn Fazura ye btw.  
Quote tintalangit 17-4-2017 07:26 PM
cicicumel replied at 17-4-2017 07:23 PM
Sedih kak faz namanya tak disebut walhal percintaan deorang disebut2 smpai masuk Meletop.

Kak Faz ...

chuols saja nak buat sis @sepitsiput mengenang kembali detik hitam hampir disaman oleh kak faz yg bukan fazura itu    
Quote pocongkiutss 17-4-2017 07:30 PM


Dan gosip paling membadai industri apabila dikatakan mereka bakal bertunang?? Celah bila ada gosip nilopa nk bertunang dgn patah amonz?

Lihat semua komen(115)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045688s Gzip On
To Top