Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Azri AF9 Suami Salma Mentor, Didakwa Dera Anak Tiri

14-4-2017 03:42 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 37939| Komen: 386


Bekas peserta Akademi Fantasia (AF) musim ke-9, Mohammad Azri Abdullah dituduh mendera anak perempuan tirinya, seperti yang dipetik laporan Harian Metro.

Pun begitu, dia mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen, Petaling Jaya atas tuduhan mencelup kedua-dua tangan mangsa ke dalam air panas, tahun lalu. 

Mohamammad Azri, 30 merupakan suami kepada bekas juara program Mentro, Sala Andi-Asis, membuat pengakuan itu dan memohon dibicarakan sebaik pertuduhan terhadapnya dibacakan. 

Mengikut pertuduhan, Mohammad Azri didakwa melakukan penganiayaan terhadap kanak-kanak yang kini berumur 10 tahun dengan mencelup kedua-dua tangan mangsa ke dalam air panas di sebuah pangsapuri di Seksyen 9, Subang Jaya, di sini, jam 8 pagi, pada 5 Mei 2016.

Tertuduh kini dibenarkan diikat jamin RM10,000 dengan seorang penjamin, berserta syarat tambahan tidak mengganggu mangsa dan menetapkan 15 Mei ini untuk sebutan semula kes. - CARI 

Foto: Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
12
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 385
Komen

Previous : Hebat! Neelofa Tersenarai Dalam Forbes 30

Next       : Saya Masih Tak Mahir Jalan Di Langkawi - Iqram Dinzly Ulas Parkir Merata

Komen Terbaru

Quote freezyout 20-4-2017 05:24 PM
mental prob ...

Lain-lain Komen

Quote siputsedut 14-4-2017 01:25 PM
Who are yussssss


Kejam gila celup tgn dlm air pns..patut hakim suruh jgk celup tgn heols dlm air menggelegak bg rasa apa bdk tu rasa
Quote Tukul.Besi 14-4-2017 01:31 PM
Ya rabbi...kejamnya!
Quote bambimo 14-4-2017 01:32 PM
anak salma ke you???bukan main cium2 dlm ig...rupanya adehhhhh..
Quote prettyuglybabe 14-4-2017 01:34 PM
sialnya bapak tiri gini..
mak ko nak.. anak ko layan macam apa..
Quote Aduradura 14-4-2017 01:34 PM
Kesiannye
Quote NekNgah 14-4-2017 01:38 PM
Bila dah berkahwin dengan emaknya, tolonglah sayangi anaknya sekali.

Kesihan anak-anak kecil, mesti trauma.
Quote barfi 14-4-2017 01:41 PM
Amik dadah ke noks?? Sampai takde akal buat anak kecil macam tu
Quote sssf83 14-4-2017 01:46 PM
Adoiiii kesiannya anak perempuan tuuu.. anak kecik i dulu tertumpah air panas kat tangan dia pun i dah merana tgk dia kesakitan, inikan pulak kena celup dua2 tangan dlm air panas..
Quote lostfaith 14-4-2017 01:47 PM
Tengok ig salma nuh ada gambar anak dia ngan tangan melecur kedua dua belah tangan. Tunjuk kekunun keluarga bahagia padahal kena dera. Rasanya bukan mak dia report maybe other family or pihak sekolah...sebab mak dia macam takde apa apa pun lepas anak kena macam tuh..siap boleh gi bercuti tunjuk fam bahagia....
Quote irsa 14-4-2017 01:49 PM
biar betul???
Quote anarina 14-4-2017 01:50 PM
Mcm jadinya si azri ni pity kalau betul berita ni
Quote gula_tebu 14-4-2017 01:52 PM
lostfaith replied at 14-4-2017 01:47 PM
Tengok ig salma nuh ada gambar anak dia ngan tangan melecur kedua dua belah tangan. Tunjuk kekunun k ...

mental problem laki bini ni.
Quote lostfaith 14-4-2017 01:55 PM
Edited by lostfaith at 14-4-2017 02:04 PM

Cuma pelik coz gamba tuh mcm baru dlm bulan mac s3dangkan katanya bulan mei tahun lepas kena tapi tangan dia nampak meletup putih putih...kesian maybe kesan parut.

I edit balik coz tengok memang jadi tahun lepas. Siqp masuk hospital azri ada gamba ngan anak tengah sakit.

Macam pelik betul kena dera or secara tak sengaja...coz macam mereka seluarga okay okay sahaja
Quote Aduradura 14-4-2017 01:57 PM
Baru td stalk kejap ig azri pastu hang, oh dia terus private ig puleksss
Quote kuzaime 14-4-2017 01:58 PM
x boleh nak hadam prangai org yg suka dera budak ni..kdg yg anak kandung pun didera, ni pulak yg cuma anak tiri.
Mereka2 yg berstatus ibu/bapa tunggal kalau nk menikah lg selidiklah dulu prangai pasangan tu mcm mana..kalau yg jenis kurang kasih syg kt budak2, yg kurang sabar melayan budak elakkanlah kawen ngan depa..% anak kita kena dera nnti tinggi..kesian kt anak..
Quote myakayina 14-4-2017 02:00 PM
sial sangat perangai..
Quote lolita737 14-4-2017 02:00 PM
baru hari tu nampak dia pegi sokong salma yg dlm 3 juara tu..

igtkan dia dh cerai dgn salma.. kalau betul la dia buat mmg bongok la..

kalau budak tu salah pun jangan lah kau dera mcm tu sekali..
Quote MyNameIsIris 14-4-2017 02:02 PM
kuzaime replied at 14-4-2017 01:58 PM
x boleh nak hadam prangai org yg suka dera budak ni..kdg yg anak kandung pun didera, ni pulak yg c ...

setuju... kalau agak-agak partner tu tak boleh nak accept dan sayang anak kita. tolonglah jangan teruskan... kesian kat anak. apa-apa letakkan anak kita sebagai priority. insyaAllah, Allah akan rahmat kehidupan kita sepanjang masa... sebab anak itukan amanah!
Quote tensic~ 14-4-2017 02:03 PM
ni yg azri sekali dengan hazama masa af tu ke.. dia ni bukan ke miskin ke pprt ke apa ntah..

Lihat semua komen(386)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062871s Gzip On
To Top