Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Sayangkan Rambut, Elizabeth Tan Tolak Tawaran Berlakon Polis Evo 2

20-3-2017 06:01 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 4054| Komen: 29


Ditawarkan membintangi filem sekuel, Polis Evo 2 namun terpaksa menolaknya kerana isu rambut, penyanyi Elizabeth Tan mengakui berasa terkilan.

Melalui BH Plus, Elizabeth berkata selepas diuji bakat, dia ditawarkan watak sebagai anggota polis yang menyelamatkan watak lakonan Shaheizy Sam dan Zizan Razak.

Namun, disebabkan penerbit mahukan rambutnya dipotong pendek, permintaan tersebut tidak dapat ditunaikan. 

"Saya ada bertanya bolehkah saya menggunakan rambut palsu dan menggunting sedikit saja rambut. Tetapi saya diberitahu, watak itu memerlukan saya berambut pendek seperti lelaki," katanya. 

Menurut penyanyi lagu Knock Knock ini, kontraknya sebagai duta beberapa produk turut menjadi faktor dia terpaksa menolak watak tersebut. 


"Syarikat produk melihat saya berdasarkan pakej dengan imej berambut panjang. Kalau saya potong rambut pendek, tak tahu macam mana imej yang hendak saya bawa untuk produk mereka. 

"Kalau saya tidak terikat dan syarikat produk menerima imej saya berambut pendek, saya tak kisah. Tetapi pasti sukar untuk saya diberi tawaran sebagai duta lagi," ujarnya lagi. - CARI 

Foto: IG Elizabeth

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 29
Komen

Previous : Ummi Nazeera Tak Sangka Tunangnya Seorang Yang Kelakar

Next       : Isu Panggilan 'Betina', Che Ta Nafi Ada Masalah Dengan Rita Rudaini

Komen Terbaru

Quote Sonneblume 22-3-2017 09:32 AM
Ingatkan linzi lohan tadi

Lain-lain Komen

Quote freezyout 20-3-2017 04:01 PM
ingat cendawan...lingzhi..
Quote sepitsiput 20-3-2017 04:05 PM
oklah drpd inspektor syafikah lakonan nek ra yg pkai rambut pelesu kejung... inspektor aliza & inspektor mastura (lakoman nek mistOtra dlm senario lagi) pun pkai wig pelesu kepam
Quote Lorra2411 20-3-2017 04:16 PM
linzi apa siot
Quote BoongaKertas 20-3-2017 04:16 PM
meols terfikir gak kenapa dia tak pakai wig jer
tech maju, takyah dah kot potong bebetul
MUA kan ramai yg arif bab2 gini
syg lah lizzy oiii tolak offer
Quote matchstick 20-3-2017 04:36 PM
mujur lah dia terpaksa tolak..iols imagine kalu dia berlakon mesti kayu dgn lontaran dialog ala2 angeline tan dlm siri gerak khas dulu2
Quote miemiecha 20-3-2017 04:44 PM
hurmm, x dpt tengok lizy pakai singlet
Quote aleesyasofia 20-3-2017 05:04 PM
agak2 kayu ke tak berlakonnya tue?
Quote RatuDunia94 20-3-2017 05:11 PM
Wajar pon sheols tolak.. Bernyanyi pon haus inikan pula nk berlakon..  Iols syak ghaz sengaja suruh potong rambut ala2 reject secara halus lah..
Quote scarletz 20-3-2017 05:48 PM
stok kayu kayan
Quote katibism 20-3-2017 05:48 PM
Linzi ni tinggi jah...physical appearance lepas
Quote swimswim 20-3-2017 06:07 PM
terrpaksha torlak tawwarran..

elok la tu drpd penonton dgr lontaran dialog urbanites miss lizzy
Quote samasam90 20-3-2017 06:13 PM
linzi whoo????? dalam mv sendiri pun terserlah kekayuan, ada hati pula nak berlakon drama. kena reject cakap je kena reject.
Quote CikRoyanners 20-3-2017 06:31 PM
Amik la janna nick
Quote JeepersCreepers 20-3-2017 09:14 PM
RatuDunia94 replied at 20-3-2017 05:11 PM
Wajar pon sheols tolak.. Bernyanyi pon haus inikan pula nk berlakon..  Iols syak ghaz sengaja suruh  ...

Ghaz tak terlibat polis evo 2 rasanya..tp lizzy mmg cam x sesuai pon watak camtu  
Quote cmf_premierleag 20-3-2017 09:48 PM
Eloklah ko x belakon.. Nyanyi pun pelat mengada2 hauk mcm sembelit meneran nak berak
Quote Yongpallie 21-3-2017 02:42 AM
Linzi pun linzi lahhh hahahahaha
Quote bobok_berhabok 21-3-2017 09:04 AM
cmf_premierleag replied at 20-3-2017 09:48 PM
Eloklah ko x belakon.. Nyanyi pun pelat mengada2 hauk mcm sembelit meneran nak berak

mungkin watak yang di offer tu mmg watak pompuan sembelit . hahahahah

Quote terpaku 21-3-2017 09:06 AM
bobok_berhabok replied at 21-3-2017 09:04 AM
mungkin watak yang di offer tu mmg watak pompuan sembelit . hahahahah

inspektor sembelit

sekarrrang aku lebeyh thabah darrrey dhullu
Quote asmara_me 21-3-2017 09:08 AM
weii kelakar laaaaaaaaaaaaaaa, terkekeh gelak kat ofis bhahahahahhahahahahhaaaaa

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071479s Gzip On
To Top