Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Ummi Nazeera Tak Sangka Tunangnya Seorang Yang Kelakar

20-3-2017 12:10 PM|Oleh: Adib ZA | Dilihat: 3607| Komen: 36


Ramai peminat yang ingin mengetahui siapakah gerangannya lelaki bertuah yang menjadi tunangan kepada pelakon Ummi Nazeera. 

Menerusi Astro Gempak, Ummi Nazeera menyifatkan lelaki tersebut yang dikenali sebagai Mr. I sebagai seorang yang sangat kelakar. Malah tempoh pertunangan banyak memberi peluang kepadanya mengenali lelaki tersebut dengan lebih baik. 

"Sepanjang proses pertunangan ini kami mengambil peluang untuk mengenai hati budi dan sikap masing-masing.

"Saya selalu ingat dia seorang yang serius tetapi dia sebaliknya dan Alhamdulillah dalam tempoh pertunangan ini kami lebih kenal antara satu sama lain.

"Sejak bertunang saya mula mengenalinya dengan lebih baik dan mula nampak sikapnya yang kelakar.

Foto: Astro Gempak
"Walaupun kami jarang berjumpa namun selalu berhubung menerusi telefon dan saya tiada masalah dengan perkara itu," katanya. 

Untuk rekod, Ummi telah pun melangsungkan pertunangannya dengan Mr. I pada 11 Disember 2016. - CARI 

Foto: IG Ummi

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 36
Komen

Previous : Gagal Lunas Bayaran, Zul Ariffin Mahu Saman Jenama Pakaian

Next       : Sayangkan Rambut, Elizabeth Tan Tolak Tawaran Berlakon Polis Evo 2

Komen Terbaru

Quote mamastoney 23-3-2017 10:56 AM
Umi ni mmg family kaya raya harta boleh guna sampai benerapa generasi. Rumah baru mak dia harga berpuluh juta. Buat baju pun kain harga rm6 ribu semeter.

Lain-lain Komen

Quote chinta89 20-3-2017 10:32 AM
x sbr tgu dia kawin..
Quote aseela 20-3-2017 10:34 AM
sebenarnya..tempoh pertunangan nak kenal diri sendiri....perbaiki diri  untuk kebaikan bersama.
Quote mrsLucky 20-3-2017 10:36 AM
sangat padan pasangan ini...
Quote zaraaqilah 20-3-2017 10:39 AM
suka dgn Ummi ni, berlakon x over, bercinta pon x over....
Quote laksmanabentan 20-3-2017 10:44 AM
aseela replied at 20-3-2017 10:34 AM
sebenarnya..tempoh pertunangan nak kenal diri sendiri....perbaiki diri  untuk kebaikan bersama.

setuju sangat...bukan setakat nak kenal tunang tu...
Quote terpaku 20-3-2017 10:48 AM
helokkkkk tunang beliyau
Quote alieyrina 20-3-2017 11:08 AM
Tapi dia lakon suka bebbisik..ka aku yg pekak? Tp nanti tang iklan tekejut lak volume kuat  
Quote mieymiey 20-3-2017 11:08 AM
Semoga dipermudahkan semua urusan
Quote Yongpallie 20-3-2017 11:13 AM
Ummi nazeera cantekk Moga dipermudahkan semuanya
Quote apiang 20-3-2017 01:12 PM
sweet jeeee... walaupon tajuk dia cliche
heheh
Quote huJanBaTu 20-3-2017 01:39 PM
Ummi .. kenapa hummer pink selalu ada kt ioi city?

Saje curiouss
Quote violet_ingrid 20-3-2017 03:15 PM
semoga urusan perkahwinan sheols dipermudahkan.
Quote miemiecha 20-3-2017 03:18 PM
gudlak umi
Quote NeckPillow 20-3-2017 03:20 PM
lebih manisss dari si emakkk...
go umi..
Quote jahcomel 20-3-2017 04:09 PM
tngok ummi nih dlm pilem hantu kak limah balik umah mmg cantik melayu klasik...
Quote vionna007 20-3-2017 04:59 PM
suka tgk muka diaa......pure melayu....cantik...
Quote @pplegreen 20-3-2017 05:18 PM
cantik ummi ni, iols doakan semoga majlis kawin berjalan dgn lancar nanti.
Quote iznanaziz 20-3-2017 05:48 PM
tahniah.
nampak baik orangnya.
semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.
Quote lolali 20-3-2017 05:50 PM
Suka tgk dia. Cantik melayu!

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060688s Gzip On
To Top