Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Dira Abu Zahar Akui Sudah Bercerai Kali Kedua

20-3-2017 10:29 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 10371| Komen: 69


Selepas angin bertiup kencang sedikit masa dahulu, akhirnya pelakon Dira Abu Zahar mengakui kini statusnya sebagai ibu tunggal.

Malah, ia merupakan perceraian kali kedua yang berlangsung dalam hidupnya, seperti memetik laporan Mstar Online. 

Pun begitu, ternyata Dira bukanlah wanita sebarangan kerana statusnya itu langsing tidak memberikan apa-apa tekanan atau kesulitan dalam kehidupannya sehari-hari. 

"Rasanya tiada apa nak ulas lanjut tentang perceraian saya. Semua pun sudah tahu. Malah, kami pun berpisah secara baik, tidak bergaduh atau bermusuhan.

"Saya masih kekal bersahabat baik dengan bekas suami (pengarah Helmi Yusof). Malah, hubungan saya dengan bekas suami pertama (Ash Bau) pun baik. Jadi kehidupan saya sekarang berjalan dengan lancar dan stabil.


"Saya okey saja sebab Anggun (anak) mempunyai dua bapa. Buat masa ini saya selesa dan senang dengan kehidupan solo ini dan hanya perlu fokus pada anak dan kerja," ujarnya. 

Untuk rekod, pasangan ini diijabkabulkan pada 11 November 2011 dan bercerai selepas Aidilfitri tahun lalu. - CARI 

Foto: Rotikaya

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 69
Komen

Previous : 'Gila' Dengan Hobi Baharu, Suami Bingung Dengan Anzalna Nasir

Next       : Gagal Lunas Bayaran, Zul Ariffin Mahu Saman Jenama Pakaian

Komen Terbaru

Quote bluppy 4-7-2017 10:48 AM
lepak kat tempat dira gobox jalan yap kwan seng, happening gak.. siap ada tower juice

Lain-lain Komen

Quote kutu_ayam 18-3-2017 11:23 PM
Dia ni anak tokey maju holding ke?
Quote supersudoku 18-3-2017 11:33 PM
dia ni cam watak.dominant.

takut laki nk approach

dulu dia kan kes mabuk smpai melodi buang dia?
Quote katibism 18-3-2017 11:36 PM
Cuma ia adalah waktu yang sesuai dan tepat untuk mengembangkan potensi pada cabang lain iaitu pengarahan dan politik.

Politaik? The next Darling ngasri.. anne ngasri ka chuols?
Quote August1957 18-3-2017 11:50 PM
kutu_ayam replied at 18-3-2017 11:23 PM
Dia ni anak tokey maju holding ke?

dia ni anak bekas ketua menteri melaka
Quote ReginaGeorge 19-3-2017 12:01 AM
Takziah zira. Dia ni belakon iols suka
Quote Peliktapibusuk 19-3-2017 12:08 AM
Berapa kali bercerai da...rasa Mcm baru kawen...apa pun takziah
Quote kutu_ayam 19-3-2017 12:16 AM
August1957 replied at 18-3-2017 11:50 PM
dia ni anak bekas ketua menteri melaka

Ohhhj.....tenkiu2
Quote de_ikea 19-3-2017 01:08 AM
Masa dia dpt award baru ni, helmi pun ada. Iols ingat diorg dah berbaik x jadi cerai. Iols stalk ig pun ada buat bday anggun sesama. Rupanya bff jek.
Quote apiang 19-3-2017 01:19 AM
kutu_ayam replied at 18-3-2017 11:23 PM
Dia ni anak tokey maju holding ke?

Maju holding?  Aritu de chopper Maju holding trun Kat tol putrajaya.  Jakun Beb tgok chopper landing sebelah kita.  
Quote Victorioussss 19-3-2017 01:21 AM
yes, ade chance
i like her
Quote awoks 19-3-2017 01:51 AM
sheols too dominan tu pasal la xleh ngn mane2 laki

rancangam apa tah ash penah ckp yang bini baru sherly merlis hormat dia sbg seorang suami so semacam nk bg hint bekas bini x hormat dia khen
Quote hangdenim 19-3-2017 03:09 AM
Tak mampu commit tak payah kawen dira, hidup je happy2 chill2 dengan anak mu, we woman can live without dicks
Quote Yongpallie 19-3-2017 03:18 AM
Takziah dira. Dia ni banyak kontrobersi but takleh deny yg dia talented
Quote she 19-3-2017 05:14 AM
Suka suara dia

Serak2 arnab gituh
Quote jigglybuffs 19-3-2017 05:55 AM
Ketika ini tengah aktif  dgn pergerakan Wanita/ Puteri UMNO..So I heard.
Quote Sonneblume 19-3-2017 08:11 AM
Sayang je yg boleh blakon bersara, yg kayu gigih nak berlakon.
Quote huJanBaTu 19-3-2017 08:25 AM
Bakalan menteri ni ..
Quote aTiKah_aYuNi 19-3-2017 08:26 AM
Takziah zira.
Quote EvieWanKenobi 19-3-2017 08:29 AM
dia pernah berlakon drama apa?

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056408s Gzip On
To Top