Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Derita 12 Jam, Lelaki Meraung Cincin Tersekat Di Kemaluan

19-3-2017 02:30 PM |Dilihat:5067| Komen: 113
Lebih 12 jam menderita, itulah nasib seorang lelaki berusia 20-an di Georgetown selepas 'cincin' logam yang dipakai dipakai di kemaluannya tidak dapat ditanggalkan.

Menurut laporan Harian Metro, lelaki berkenaan memakai 'cincin' berkenaan dengan alasan untuk meningkatkan keupayaan seksualnya ketika melakukan hubungan seks.

Namun malang baginya kerana kemaluannya menjadi bengkak dan terpaksa dikejarkan ke hospital sebelum pihak bomba dipanggil untuk membantu.

Foto: Harian Metro
Komander Operasi Bomba Jalan Perak, Mohd Asrul Naim Abidin, berkata, Dia menggunakan sabun, minyak dan bahan lain, namun semua cara itu tidak berjaya."

Anggota bomba mengambil masa selama 10 minit sebelum berjaya memotong 'cincin' tersebut. -CARI

Foto: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 110
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote tripleid 20-3-2017 08:25 PM
bypassthecortex replied at 20-3-2017 04:15 PM
Lain kali pakai ni.....singgit lima kupang kot kat hardware.....klip paip getah boleh laras, kalau s ...

haha.bernas jgk idea nih

Lain-lain Komen

Quote shernazz 19-3-2017 02:38 PM
CARI-MRO replied at 19-3-2017 02:30 PM
Lebih 12 jam menderita, itulah nasib seorang lelaki berusia 20-an di Georgetown selepas 'cincin' log ...

cash la kan
kat kote pon nak bercincin bagai
iols rasa most abang bomba sure ada pebgalaman potong cincin kote ni kan
Quote CiliPadiSedap 19-3-2017 02:51 PM
cincin ni kalau tgk google keyword umah malaysia je rajin pakai... ummah negro tak pakai cincin..
Quote tripleid 19-3-2017 02:54 PM
gigehnya nk bercock ring bagai.ikat pakai rubber band je tk boleh ke
Quote Darien_Fawkes 19-3-2017 02:56 PM
lol....keciknya saiz konek ko tu dek..
Quote Andyscenes 19-3-2017 03:00 PM
Darien_Fawkes replied at 19-3-2017 02:56 PM
lol....keciknya saiz konek ko tu dek..

Hahaha.. kn kecik benau cincinnye
Quote Darien_Fawkes 19-3-2017 03:07 PM
Andyscenes replied at 19-3-2017 03:00 PM
Hahaha.. kn kecik benau cincinnye

tu la.. tengok diameter cincin tu pun lebih kurang aje dengan diameter jari abam bomba tu. aku rasa lah, mungkin sebab saiz konek kecil tu buat dia rasa insecure, tu pasal pakai cincin tuk tambah saiz kut.. macam2
Quote Mary_jane 19-3-2017 03:21 PM
tripleid replied at 19-3-2017 02:54 PM
gigehnya nk bercock ring bagai.ikat pakai rubber band je tk boleh ke

Kebas nanti, darah tak mengalir.
Quote ronapink 19-3-2017 03:33 PM
xhabis2 citer ni
Quote Deidra 19-3-2017 03:44 PM
Tak penah nak ambil ikhtibar.cashback terus
Quote she 19-3-2017 03:59 PM


Macik iso kang cincin durjana tu tertanggal dalam kemaluan pasangannya...jenuh plak nk korek bawak kuor
Quote ronapink 19-3-2017 03:59 PM
Deidra replied at 19-3-2017 03:44 PM
Tak penah nak ambil ikhtibar.cashback terus

ni guna utk berhubungan dengan isteri atau bukan isteri..

kalau bukan dengan isteri kantoi lagii..
Quote Deidra 19-3-2017 04:09 PM
ronapink replied at 19-3-2017 03:59 PM
ni guna utk berhubungan dengan isteri atau bukan isteri..

kalau bukan dengan isteri kantoi lagi ...

Selalunya skendel ajer kes-kes ber ring bagai ni.nak kasi high impact punya wow so that skendel tak lari  

Selalunya laaa..
Quote Deidra 19-3-2017 04:10 PM
she replied at 19-3-2017 03:59 PM
Macik iso kang cincin durjana tu tertanggal dalam kemaluan pasangannya...jenuh plak nk korek baw ...

Macit janganla buat lawak pepetang ni macit..sakit perut saya tau  
Quote Andyscenes 19-3-2017 04:15 PM
Darien_Fawkes replied at 19-3-2017 03:07 PM
tu la.. tengok diameter cincin tu pun lebih kurang aje dengan diameter jari abam bomba tu. aku ras ...

Mungkin la, praktik sebelum kawen. Cincin tu dari bearing moto dia kot
Quote she 19-3-2017 04:20 PM
Deidra replied at 19-3-2017 04:10 PM
Macit janganla buat lawak pepetang ni macit..sakit perut saya tau

Manalah tahu kot cincin tu tertanggal bersama sperma dan bila anak lahir terus ada cincin di jari baby

    
Quote fikri 19-3-2017 04:21 PM
ini lawak , bukan dah pernah jadi ke , adoii apesal la nk pkai cincin kt bawah tu , pakai kt jari suda la . hahaha
Quote Deidra 19-3-2017 04:33 PM
she replied at 19-3-2017 04:20 PM
Manalah tahu kot cincin tu tertanggal bersama sperma dan bila anak lahir terus ada cincin di jari  ...

Jari yang mana satu tu,macit..?jari manis nya kah,atau jari hantu nya kah?

    
Quote insulin 19-3-2017 04:36 PM
Macam biasa.. Ramai yang mencerca kaum lelaki..
Quote ronapink 19-3-2017 04:36 PM
Deidra replied at 19-3-2017 04:09 PM
Selalunya skendel ajer kes-kes ber ring bagai ni.nak kasi high impact punya wow so that skendel ta ...

nak berscandal tapi tak confident..

apa la..last2 mengadap abam bomba..

12 jam merana tu, kira pelbagai usaha dah buat,tp tak tanggal juga

Lihat semua komen(113)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100898s Gzip On
To Top