Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Amar Asyraf Berang, Samakan Pelakon Pemalas Dengan Bintang Lucah

13-3-2017 03:56 PM| Komen: 128

Sikap segelintir artis yang bersikap acuh tak acuh di lokasi penggambaran nampaknya menimbulkan kemarahan Amar Asyraf.

Malah menurut pelakon ini lagi, artis pemalas seperti ini boleh disamakan dengan bintang filem lucah.

Foto: Berita Harian
"Kedua-duanya bertunjangkan seni, namun daripada konsep berbeza. Jadi, apa yang membezakan pelakon dan mereka? Bezanya adalah hasil. Pelakon sendiri kenalah berbeza-beza hasilnya kerana matlamat sesebuah cerita tidak sama," katanya kepada Berita Harian.

Kapsyennya di Instagram, "Kebanyakan orang berlakon sekadar melontarkan dialog sahaja. Tapi bila cakap macam tu pada pelakon, kebanyakannya akan buat bodoh. Takda usaha dan perubahan pun. Main main. Yang lebih dipentingkan,handphone kat set,followers kat laman social,buat live video masa tengah berlakon."

Luahan pelakon drama Setia Hujung Nyawa ini kerana dia kesal dengan sikap sesetengah artis yang hanya mahu menjadi terkenal dan banyak duit tanpa ada sebarang penghayatan dalam membawa wataknya.

"Besar tanggungjawab pelakon kepada masyarakat sebenarnya. Jadi, berlakonlah dengan bersungguh-sungguh. Ingat, Maria Ozawa dan Mia Khalifa (bintang lucah) pun berlakon juga. Jadi, bezakanlah sikit diri kita sebagai pelakon dengan mereka," katanya.

Foto: IG Amar Asyraf
Betul juga apa yang dikatakan Amar. Renungkanlah sama-sama teguran bernas ini untuk kebaikan bersama ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
9
Marah
25
Terkejut
14
Sedih
2
Lawak
21
Bosan
18
Komen: 128
Komen

Previous : "Peluk Atau Pegang Tangan Lelaki, Urusan Saya Dan Tuhan"-Emma Maembong

Next       : Mesra Berlebihan, Uqasha Senrose Dituduh Menggatal Dengan Shah Iskandar

Komen Terbaru

Quote marypoppins 30-5-2019 05:21 AM
baru abis tgk ulangan setia hujung nyawa..best gak amar ni berlakon

Lain-lain Komen

Quote mokcikKSKB 12-3-2017 02:05 PM
Pernah jd pornstar letewww tau acuh x acuh
Quote pichee 12-3-2017 02:13 PM
Tgk video porn...
Quote Jajabeans 12-3-2017 02:16 PM
Aku suka dia ni belakon. Xleh lupa drama dia dgn syafiq kyle tu.

Hamboihh setiap nama pornstar dia tau.
Quote sepitsiput 12-3-2017 02:30 PM
extreme sgt dia umpamakan dgn pornstar...tp dia ada logic la kt situ...amar ni bukan pelakon main2...dia pun dah pegang award best actor... so meols speku dia tuju kt pelakon2 baru yg acah bagus skrg walhal jaja body dan seks kt IG
Quote fazila17 12-3-2017 02:33 PM
Suka tgk dia ni berlakon
Quote WajibulGhunah 12-3-2017 02:34 PM
Pelakon kayu skang harap jual muka
Dgn badan sado/ montok
Konon cntek padahal berkerak je tngk
Quote imthegirl 12-3-2017 02:42 PM
Sepanjang baca artikel ingat kan yang bercakap tu ammar ex puteri sarah tu.

Tapi baca dia cakap belit belit lah. Kejap mcm kata pronstar belakon lagi ok kejap macam downgrade pornstar. Ke akak gagal paham apa dia cakap.
Quote Loginlogoff 12-3-2017 02:46 PM
Edited by Loginlogoff at 12-3-2017 03:02 PM

skrg pelakon yg konon A-list mmg suka up caption perli perli sarcastic kt pelakon kayu pelakon baru ke ape?

alaahhhh bro..apa kata pi sound dpn2 kt smua plakon acah hensem tp kayu pemalas tuh. kata A-list superstar khenz.

lgi stu pi basuh fans2 yg panatik taik tu semua sbb buta mata hati dk puja retis brupa cntik hensem pmalas.
Malaysia bro...typical malaysian bbnu,mbnu,nbnu...mmg hadap muke retis hensem lawo je xkisah plakon tu pmalas ke xstudy skrip ke hape termasuk lah producer drama..asalkn rating letop.
BOSAN!!!
Quote Mary_jane 12-3-2017 02:56 PM
Amboi petik nama maria & mia gittew. Very up to date.
Quote mieymiey 12-3-2017 03:02 PM
Siapakah pornstar ittewww?
Quote mixed 12-3-2017 03:02 PM
suka tgk dia berlakon cite ada tikah 3some
sorang lg pelakon wanita x igt kt tv9
cite dia kawen 2 geram tgk dia x adil kt bini 1st
Quote cahaya_almas 12-3-2017 03:13 PM
Pelakon mana yg dia maksudkan ye...perempuan ke lelaki...
Quote September14 12-3-2017 03:14 PM
Dia ni hensem muka fotogenic, sygnya dia x sefemes fatah amin, kelakarkan
Quote lazim 12-3-2017 03:16 PM
Mia khalifa tu aku x knl.. tlg googlekn
Quote sharlenetexas 12-3-2017 03:24 PM
sepitsiput replied at 12-3-2017 02:30 PM
extreme sgt dia umpamakan dgn pornstar...tp dia ada logic la kt situ...amar ni bukan pelakon main2.. ...

patah jaja seks jugal ke? atau kena tgu foto bugil keluar
Quote bini_fl 12-3-2017 03:37 PM
lazim replied at 12-3-2017 03:16 PM
Mia khalifa tu aku x knl.. tlg googlekn

Org kata mia ni selalu bg speech psl tudung  
Quote chazey 12-3-2017 03:48 PM
bini_fl replied at 12-3-2017 03:37 PM
Org kata mia ni selalu bg speech psl tudung

Ya ampppppuuuuunnnn

Poodeymarknya sapa yang buat ni.  
Quote chazey 12-3-2017 03:50 PM
bini_fl replied at 12-3-2017 03:37 PM
Org kata mia ni selalu bg speech psl tudung

Sedihnya sister Eika mengagungkan seorang pornstar.  
Quote Madel 12-3-2017 03:50 PM
Aku suka Amar ni..suka kat mata juling dia

Lihat semua komen(128)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.661832s Gzip On
To Top