Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Tak Tamaklah" - Shuk

8-3-2017 04:10 PM|Oleh: Maly Rosli| Komen: 157

Hampir dua bulan menyertai stesen radio Hot FM, ada pula desas-desus mendakwa pelawak Shuk bersikap tamak kerana menerima tawaran itu.

Mohammad Shukri Mohamed Sahar atau Shuk, 31, bagaimanapun menepis dakwaan berkenaan, sebaliknya menyifatkan keputusannya menerima tawaran tersebut punca pendapatan stabil untuk keluarga.



“Alhamdulillah, kerjaya sebagai pelawak, pelakon dan pengacara berjalan lancar seperti biasa dan memperoleh pendapatan stabil untuk menyara keluarga.

“Bagaimanapun apabila mendapat tawaran daripada Hot FM, saya fikirkan peluang terbaik untuk mengukuhkan kewangan keluarga apatah lagi kini saya sudah mempunyai anak,” katanya kepada Utusan Online.



Memetik Utusan Online, Shuk ditawarkan pendapatan bulanan tetap mengikut kontrak ditandatanganinya.

“Itulah faktor utama yang membuatkan saya bersetuju untuk menyertai stesen radio ini.

“Apabila saya membuat keputusan untuk berumah tangga dan berkeluarga sekali gus datang dengan satu tanggungjawab baharu. Jadi saya perlu merancang masa depan kami anak-beranak dengan sebaik-baiknya,” jelasnya.


Foto: IG Shuk

Janganlah mengata sesiapapun tamak selagi ianya kerja halal dan tidak mencaras 'periuk' orang lain. Apapun, semoga Shuk berjaya dalam bidang diceburi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
11
Marah
9
Terkejut
10
Sedih
7
Lawak
6
Bosan
7
Komen: 157
Komen

Previous : Bebas Bercinta Di Set Penggambaran, Isteri Alif Satar Tak Halang

Next       : Pernah Jadi Tukang Kipas Shaheizy Sam, Fattah Amin Teringat Kerja Sebalik Tabir

Komen Terbaru

Quote sofiazara 8-7-2017 09:46 PM
pelawak yg aku suka
1. shuk
2. jihan
3. bell

Lain-lain Komen

Quote Aduradura 8-3-2017 04:14 PM
Kannnn tamak apenye..kalau iolls pun terasa sendu, iolls hauk je job ni...
Quote torsotiger 8-3-2017 04:16 PM
aku suka lawak dia ni... kira menjadi lah , ok lah  pepagi time driving.

yg sebelum ni geng2 nasihat bodo tu x lawak ,mcm gampang ada lah..yg gampangnya diorg buat lawak bodo diorg ketawa syok sendiri
Quote LautBiru52 8-3-2017 04:16 PM
Ala da rezeki ko syuk..orang yg mengata tu dia jeles sebenarnya..kalau boleh dia pun nak job ko tuh
Quote enchante78 8-3-2017 04:17 PM
Entahnya, betol apa dia cakap,  untuk menyara kluarga.
Quote harrypoter 8-3-2017 04:18 PM
ader je org dengki kan...
Quote fara7351 8-3-2017 04:25 PM
happening sikit sejak syuk join hotfm.. bleh lah tukar2 selain dengar sinar sepahtu..
Quote vanillaninja 8-3-2017 04:32 PM
Tamak apanya. Selagi ada job, kaut je. At least ada fixed income kan.
Quote Fainors 8-3-2017 04:34 PM
Ok  la tu. Kalau dia tak ambil job, orang kata memilih pulak. Time org nak lah, kita sebat job yg ada. So kira dia suami yg bertanggungjawab lah jg.
Quote WhiskeyScotch 8-3-2017 04:37 PM
Sedap pula tengok gambar mcdonald family box tu.
Quote SepatUngu 8-3-2017 04:41 PM
suka parodi dia dgn jihan kt meletop
Quote @inardni 8-3-2017 04:44 PM
biarla org nk cakap tamak ke...janji ada rezki nk sara keluarga.
org yg ckp2 ni dengki namanya
Quote fuyupoktek 8-3-2017 04:45 PM
Ig shuk ape ek
Quote miemiecha 8-3-2017 04:46 PM
rezki dai,,,\\sape busyuk ati sgt tu??

bila ati sudah itang..

ewaahhhh

hahaha mek ok je dia ni, dari achey asik ckp nk menjerit tu.. nyampah
Quote mommymonster82 8-3-2017 04:49 PM
Ya rabbi..rezeki Allah bagi kot..

Syuk ni ok gakla melawak.. me suka je watak zakaria anjang tu..walau agak lucah skit ngan lina pom pom.. yg xlucahnya pon mmg lawak
Quote NekNgah 8-3-2017 04:52 PM
Nenek setuju dan faham.  Selamat maju jaya Syuk.
Quote myakayina 8-3-2017 04:56 PM
peduli apa tamak tak tamak..selagi ada peluang cari duit..kaut jer..
Quote alien88 8-3-2017 04:59 PM
walaupon msa syuk dgn balas iolls xberapa suka, tp semenjak dia dgn syj, joras, iolls suka lak
tmbh time parodi meletop.. kipidap syuk
Quote fulusss 8-3-2017 05:04 PM
ok la syuk join sekarang.. tp Ai selalu dengar die cakap macam termengah-mengah. kadang-kadang suara macam tak sampai.
Quote laksmanabentan 8-3-2017 05:11 PM
sambar aja dik selagi org mau...
tapi berjimat2 ler ya....

Lihat semua komen(157)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125756s Gzip On
To Top