Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bebas Bercinta Di Set Penggambaran, Isteri Alif Satar Tak Halang

8-3-2017 11:01 AM|Oleh: Maly Rosli| Komen: 79

Wah, beruntung betul Alif Satar, 27, dapat isteri serba memahami tanggungjawab dan tugasnya sebagai pelakon. Malah, isterinya juga tiada masalah jika Alif perlu melakonkan adegan romantik bersama artis lain.


Foto: NST

“Saya boleh bercinta dengan sesiapa ketika dalam set lakonan, bercinta dalam karakter.

"Bagi saya itu hanya lakonan dan saya bersyukur isteri tak pernah halang, dia faham kerjaya saya dalam bidang ini,” katanya kepada mStar Online.

Berkat menjiwai wataknya, Alif sering juga terbawa-bawa karakter lelaki romantik ketika pulang ke rumah. Pun begitu, isterinya Sha Dila Halid tidak kisah dengan tabiatnya itu. 


Foto: IG Alif Satar

"Bagi saya zaman untuk jadi playboy sudah lama berakhir. Sekarang adalah masa mencari rezeki untuk keluarga.

"Tapi kadang-kadang apabila berlakon dan perlu bercinta dengan penuh romantik, karakter itu terbawa-bawa. Nasib baik isteri faham," katanya.

Tak mengapalah jika Alif terbawa-bawa karakter romantik apabila bersama isteri di rumah. Siapa tak suka kalau suami sendiri bersikap romantik dengan isteri tercinta, tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
13
Marah
26
Terkejut
21
Sedih
14
Lawak
13
Bosan
29
Komen: 79
Komen

Previous : "Tak Adalah. Mana Ada Saya Nak Kahwin" - Zoey Rahman

Next       : "Saya Tak Tamaklah" - Shuk

Komen Terbaru

Quote dridri 9-3-2017 09:58 PM
ALDRIN replied at 9-3-2017 10:28 AM
mak aliff cikgu kt sek mem ibrahim yaakob jln ipoh, apaknya Di lembaga peperiksaan.  Maknya tua 10 ...

Ooo. Alif bawak bentley kan? Menjadi and make money jugak la kiranya kalau boleh bawak bentley

Lain-lain Komen

Quote bambimo 8-3-2017 11:04 AM
WOW..
jarang ye..wife yg lebih tua banyak dr suami xjealous suami beromantika d amour dekat lokasi hehehe
Quote MissVixen 8-3-2017 11:08 AM
Dalam hati membara juga kalau over naw lakonan nye.
Quote me_xy82 8-3-2017 11:11 AM
laki iols beramah mesra ngan sales girls pon iols dh pandang serong... ni kan pula berlakon
Quote stania83 8-3-2017 11:15 AM
Perempuan kalau secure dgn diri sendiri takde maknanya nak jeles. Perasaan tak jeles ni sgt liberated kebahagiaan tidak bergantung kpd orang lain
Quote terpaku 8-3-2017 11:19 AM
alif ni kalau nak bini nak jeles meols rasa mmg dah berantakan kot.. sbb lifestyle alif ni dekat set mmg open habis..

masa teater dshm tu, setiap malam berpeluk dgn nina juren.. dgn bella tu pun ada scene yg over
Quote vanillaninja 8-3-2017 11:22 AM
Wife heols ni memang jenis relaxed je pun.
Quote buapakperut 8-3-2017 11:26 AM
Betul tu jealousy cuma untuk pempuan insecure sahaja. Lgpun apala nk insecure sgt takdela hensem sgt kalau iols pn tak risau
Quote muneerah 8-3-2017 11:39 AM
heroine nya siti nordiana harus laa tak jelesss... cuba kalau ritarud jadik heroin?? hehehehe
Quote fair_iza 8-3-2017 11:40 AM
bambimo replied at 8-3-2017 11:04 AM
WOW..
jarang ye..wife yg lebih tua banyak dr suami xjealous suami beromantika d amour dekat lokasi  ...

Isteri alif lg tua byk ke? Mungkin wife die rs kalau "ko tinggal aku, ko yg rugi. aku x rugi apa2". Ada byk sebab perempuan rs insecure...lbh kpd perkara2 x masuk akal. Kdg2 suami muka pecah rumah pun cemburu buta.

Quote mieymiey 8-3-2017 11:42 AM
Untunglah dapat isteri yang memahami gittewwww.
Quote wookiehoney 8-3-2017 12:06 PM
bukan wife sheols pernah buat status pasal jeles2 ni ke dlu?
ke meols silap org
Quote misscendol 8-3-2017 12:22 PM
Sporting habes wife heols
Quote Changa 8-3-2017 12:27 PM
fair_iza replied at 8-3-2017 11:40 AM
Isteri alif lg tua byk ke? Mungkin wife die rs kalau "ko tinggal aku, ko yg rugi. aku x rugi apa2" ...

aiyoh sedeh nya cikki2 yang cemburu dengan shuben yang tak sedap.
desperate sangat ke dek??
Quote jlo 8-3-2017 12:38 PM
i suka wife aliff ni ...
Quote dridri 8-3-2017 12:41 PM
Alif ni org ada ada ke? Bukan dia bawak Bentley ke? Ke kereta prop kat set je?
Quote apiang 8-3-2017 12:45 PM
emmm sbb alif mmg betul2 syg bini nya tu kot...

huhuhu

cuba kalo lupa tggungjawab, anak nak mkn pon terabai, harus la bini rasa insecure..
Quote mokcikKSKB 8-3-2017 12:46 PM
CARI-MAL replied at 8-3-2017 11:01 AM
Wah, beruntung betul Alif Satar, 27, dapat isteri serba memahami tanggungjawab dan tugasnya sebagai  ...

Amboiii terbawak2 karakter..ada bunga2 nk jd mcm kasah letew.adoiii kurangkan lah sebut psl family cinta2 ni aliff oi..hilang respect aku. Dok diam2 promote diri cara lain lah..
Quote mokcikKSKB 8-3-2017 12:48 PM
fair_iza replied at 8-3-2017 11:40 AM
Isteri alif lg tua byk ke? Mungkin wife die rs kalau "ko tinggal aku, ko yg rugi. aku x rugi apa2" ...

Laaa bg dia suami tulah paling hensem...adoiii..kalau x hensem buat apa nk kawen dik.sakit mata nk beromen ok
Quote bungaros 8-3-2017 12:51 PM
nana dah upload kat ig bts drama baru dgn aleep....tak sabaq nak tengok

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127510s Gzip On
To Top