Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Adalah. Mana Ada Saya Nak Kahwin" - Zoey Rahman

8-3-2017 10:35 AM|Oleh: Maly Rosli| Komen: 75

"Apabila saya memuat naik video dan gambar berkaitan, memang ramai yang ingat saya nak kahwin."

Kebanyakan orang mudah percaya dengan apa yang mereka lihat tanpa selidik dahulu kesahihan sesebuah cerita. Begitu juga dengan Zoey Rahman yang dihujani dengan ucapan tahniah selepas memuat naik gambar dan video kononnya beliau sedang menjalani sesi fotografi praperkahwinan bersama pereka fesyen bergelar Datuk di Iceland, baru-baru ini.


Memetik BH Online, Zoey bagaimanapun menafikan khabar angin itu.

"Tak adalah. Mana ada saya nak kahwin? Penggambaran pada Februari lalu itu sebenarnya adalah untuk iklan sebuah jenama kamera terkenal. Iklan itu pula akan disiarkan di pawagam. 

"Dalam iklan itu, ada empat cerita yang akan ditampilkan. Bagi babak membabitkan saya, seorang jurufoto dipaparkan sedang merakamkan aksi indah pasangan kekasih untuk gambar praperkahwinan mereka. 



"Apabila saya memuat video dan gambar berkaitan, memang ramai yang ingat saya nak kahwin. Sebahagiannya bukan saja ucap tahniah, malah mengingatkan saya supaya jangan lupa menjemput mereka apabila hendak berkahwin nanti. Tidak kurang yang terkejut, malah mempersoalkan cerita berkenaan," katanya.

Pun begitu, Zoey akui dia mengenali wanita terbabit sejak setahun lalu.

"Kami tidak bercinta pun, sebaliknya hanya berkawan. Saya masih lagi solo," akuinya.


Foto: IG Zoey Rahman

Mana tahu, dari sesi penggambaran, boleh jatuh cinta. Apapun, semoga Zoey terus berjaya dengan apa jua yang diusahakan. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
19
Marah
13
Terkejut
15
Sedih
23
Lawak
35
Bosan
26
Komen: 75
Komen

Previous : Diam-diam, Yuna Dan Adam Sinclair Dah Bertunang?

Next       : Bebas Bercinta Di Set Penggambaran, Isteri Alif Satar Tak Halang

Komen Terbaru

Quote iznanaziz 9-3-2017 03:41 PM
vanillaninja replied at 7-3-2017 05:03 PM
Ni ha. Sheols law grad. Tapi tak practise pun. Sheols designer.

alamak....terasa sgtlah tidak sesuai.
dah tua sgt ni beb
kalau dia mekap setebal pun, aku tetap kata NO

Lain-lain Komen

Quote BoongaKertas 7-3-2017 02:42 PM
nasib meols baca dulu baru komen
sbb meols baru nk komen
"skrg ni season semua lelaki nak sng cari pompuan kaya ke?"

Quote Mleeen82 7-3-2017 02:45 PM
Quote jula7 7-3-2017 02:48 PM
mana gambar  pasangan beliau tu?
Quote vanillaninja 7-3-2017 02:49 PM
Si Nadia Marni tu kalau nak bergambar pouting memanjang.
Quote fynnkakiblock 7-3-2017 02:52 PM
bagusla cari datuk ko sengkek 200 pun tak mampoo
Quote famri7 7-3-2017 02:54 PM
Masalahnya heshe rogayah mampukah menutus datok?
Quote melurporeber 7-3-2017 02:58 PM
vanillaninja replied at 7-3-2017 02:49 PM
Si Nadia Marni tu kalau nak bergambar pouting memanjang.

Bibir wajib terjuih. Dah boleh ikat dgn getah and dia ni seksi nak mampss
Quote putehkundor 7-3-2017 03:04 PM
sapa top sapa bottom?
Quote kiah_mai_pulak 7-3-2017 03:08 PM
Chettttttttt
Quote terpaku 7-3-2017 03:13 PM
apai bila nak kawen dgn meols
Quote putehkundor 7-3-2017 03:15 PM
sheols ni sesuai dgn rozy sang dewi.....cuma dua2 bottom
main pun ala2 laga2 bontot jah
Quote FARRAZOOL 7-3-2017 03:19 PM
Anak didik Pak Nil...
Quote Star_el 7-3-2017 03:20 PM
aku teringat rm200 je XD
tajuk tu taknak kalah dgn pisdon ke?
Quote CiliPadiSedap 7-3-2017 03:30 PM
dia ni ke yang tak bayar design grafik ? yang sendu??
Quote Modngengade 7-3-2017 03:46 PM
nampak jantan sikit gerak geri gasing ni yer
Quote sukacactus 7-3-2017 03:50 PM
1st pic tu sebijik cam pompuan, cuma ada bayang misai je
Quote rosasa 7-3-2017 03:51 PM
gambar atas tu, kalau edit sikit misai tu hilang, persis wanita dik non
Quote syadq 7-3-2017 04:07 PM
Zoey kematian kucing  
Quote mieymiey 7-3-2017 04:09 PM
Edited by mieymiey at 7-3-2017 04:11 PM
BoongaKertas replied at 7-3-2017 02:42 PM
nasib meols baca dulu baru komen
sbb meols baru nk komen
"skrg ni season semua lelaki nak sng car ...

nasib meols baca dulu baru komen sbb meols baru nk komen "skrg ni season gayah nak kahwin dgn pompuan sbb nak coverina ke?"








Lihat semua komen(75)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127153s Gzip On
To Top