Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Canang Segala Tentang Keluarga, Artis Tak Hirau Keselamatan Anak?

1-3-2017 03:47 PM |Dilihat:10318| Komen: 69

Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Angie Ling| Suntingan Visual Oleh Angie Ling dan Yen Jean Siang

Tidak cukup dengan memuat naik gambar di media sosial, kini anak-anak selebriti mempunyai program realitinya sendiri.

Terlampau ghairah mencanang dan mengaut keuntungan, nampaknya golongan selebriti ini seolah-olah mengabaikan keselamatan dan tidak menyedari risiko bahaya yang boleh terjadi pada si cilik.

Mungkin diculik dan menjadi mangsa pemuas nafsu pedofil, apa pula kata anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 69
Komen

Komen Terbaru

Quote MamaMima711 27-5-2017 10:27 AM
Tp aku suka yusuf iskandar sbb dia sgt2 comel dgn keletah dia dgn bujibu tu

Lain-lain Komen

Quote harrypoter 1-3-2017 03:36 PM
ntahnye...menunjuk sgt
Quote CiliPadiSedap 1-3-2017 03:49 PM
bakat sendu mula guna anak untuk jadi artis... sejarah membuktikan kejatuhan tamadun  silam berlaku  apabila parent bakat sendu kayu kayan mula promosi anak2
Quote fulusss 1-3-2017 03:58 PM
Edited by fulusss at 1-3-2017 04:01 PM

Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ade yang tanye.. Betul ke yang tanye tu peminat yang tak diketahui ataupun memang kawan2 atau sedara mara sendiri..

gamba pun kadang2 terselit info lain.. cth: jenis kereta.. brand handbag.
Kalau yang memang femes tu macam Aisyah.. Lara.. ok la.
Quote mzzenma 1-3-2017 04:04 PM
fulusss replied at 1-3-2017 03:58 PM
Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ...

jangankan kata artis..rakyat marhaen pun acah-acah letak anak kat steering wheel nak tayang logo kereta baru
Quote zu_nia 1-3-2017 04:06 PM
fulusss replied at 1-3-2017 03:58 PM
Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ...

Iols perasan jugak..hahaha iols suka jea dia tayang gambo anak dia..x bole hadam ambik pic lakinya tido dengan anak bagai   lepas tue selfie ala2 BBNU..tapi x dapat dinafikan dia cantik..
Quote fulusss 1-3-2017 04:11 PM
mzzenma replied at 1-3-2017 04:04 PM
jangankan kata artis..rakyat marhaen pun acah-acah letak anak kat steering wheel nak tayang logo k ...

Rakyat marhean tak ramai follower. yang follow pun kaum kerabat die je.. yang lebih sudu dari kuah ni yang pelik..

Post gamba anak setiap 15 minit pada angle same. Ai tak follow tapi slalu ade kat my explore.
Quote fulusss 1-3-2017 04:13 PM
zu_nia replied at 1-3-2017 04:06 PM
Iols perasan jugak..hahaha iols suka jea dia tayang gambo anak dia..x bole hadam ambik pic lakinya ...

Memang la anak die sangat comel.. Wife die pun cantik.. tp mohon la simpan sikit. Yang tak boleh hadam iklan susu yang slalu timbul time nak tengok you tube... plss la..
Quote munahjolie 1-3-2017 04:17 PM
fulusss replied at 1-3-2017 03:58 PM
Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ...

Wife Syukri tu mmg lebih sudu dari kuah! Perasan cantik selit muka lepas tayang anak. Hmm
Quote RibyBoo800 1-3-2017 04:25 PM
munahjolie replied at 1-3-2017 04:17 PM
Wife Syukri tu mmg lebih sudu dari kuah! Perasan cantik selit muka lepas tayang anak. Hmm

Betul betul tu...aku sokong
Quote aTiKah_aYuNi 1-3-2017 04:27 PM
alang dalam fb kalau manjang anak dia saja yg naik kt newsfeed aku, selamat laa button unfollow...klo dh x relevan lagi, aku unfriend aje...
Quote lolita737 1-3-2017 04:33 PM
diaorg berlumba2 nk tunjuk hidup sape lagi perfect kekdah nyer..
Quote kikiharris 1-3-2017 04:35 PM
fulusss replied at 1-3-2017 07:58 AM
Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ...

ada org tegur nape suka up pic laki tgh tido.
melenting gaklah..siap reply laki u ke laki i
chillax woman..



Quote zu_nia 1-3-2017 04:44 PM
kikiharris replied at 1-3-2017 04:35 PM
ada org tegur nape suka up pic laki tgh tido.
melenting gaklah..siap reply laki u ke laki i
chil ...

Ooh yea ke nok..spesies meroyan sentap jugak la dia ek..ingatkan jenis chill jea  
Quote mieymiey 1-3-2017 04:48 PM
Makpak dah takda sapa kesah, terpaksa la gunakan anak untuk 'up'kan diri agar sentiasa fofularrrr
Quote munahjolie 1-3-2017 05:18 PM
kikiharris replied at 1-3-2017 04:35 PM
ada org tegur nape suka up pic laki tgh tido.
melenting gaklah..siap reply laki u ke laki i
chil ...

Amboi kemain sentap. Aku dah lama perati bini dia memang over!
Quote fulusss 1-3-2017 05:36 PM
kikiharris replied at 1-3-2017 04:35 PM
ada org tegur nape suka up pic laki tgh tido.
melenting gaklah..siap reply laki u ke laki i
chil ...

tak tau pulak..

memang patut kene tegur
Quote ReginaGeorge 1-3-2017 06:19 PM
Mak bapak nak duit lebih, guna anak la. Nanti cover line cakap je rezeki anak.
Quote chacon 1-3-2017 06:25 PM

lara alana aku x minat la

qaseh alana je aku minat  












Quote Aduradura 1-3-2017 06:30 PM
Benang pasal ni daa ade laa supermod

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050885s Gzip On
To Top