Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Cat Farish Dedah Alami Kemurungan Selepas Bercerai, Hadapi Masalah Kewangan

15-2-2017 12:07 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 10154| Komen: 126


Penyanyi Cat Farish mendedahkan dia sebelum ini pernah mengalami kemurungan selepas bercerai dengan isterinya, Hartiny Ramly April tahun lalu. 

Menerusi temubual bersama Harian Metro, Cat berkata keadaannya ketika itu sememangnya teruk dan bukan sahaja bagaikan hilang arah malah dia juga berdepan masalah kewangan. 

“Saya tak malu mengakui perkara ini. Saya termenung mengenangkan nasib diri. Sehinggakan bekas mak mentua memberikan saya duit. Betapa teruknya keadaan saya selepas bercerai.

“Namun segalanya berubah selepas saya ditegur pengarah Jinggo ketika menjalani penggambaran drama Misteri Wan Peah. Dia meminta saya berubah seperti yang dia kenal dulu," ceritanya. 

Bukan tidak pernah merancang untuk rujuk semula namun ia gagal kerana beranggapan rakan bekas isteri sering menghasut dan merosakkan hubungan mereka. 


“Saya pernah menyatakan hasrat kepada mak mentua untuk rujuk semula. Malangnya perancangan itu tak berjalan dengan baik. Selepas bercerai baru saya sedar kawan yang banyak merosakkan hubungan kami. Mereka mengeruhkan lagi keadaan dengan menghasut bekas isteri.

“Tapi tak mengapa kerana setiap hari saya belajar sesuatu yang baru. Saya menganggap ini sebagai pengalaman. Sekarang saya sudah boleh meneruskan kehidupan baru,” katanya lagi. - CARI 

Foto: IG Cat

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 126
Komen

Previous : Fara Mendoza Tak Kisah Dikecam Netizen Kerana Berbikini

Next       : Bagaimana Agaknya Harith Iskander Bercuti Dengan 3 Anak Kecilnya

Komen Terbaru

Quote naz1641 25-2-2017 05:47 PM
Alah cat farish nko kan jantan. Apasal sendu sgt. Bunga bukan sekuntum... lainla kalau kau x  berduit

Lain-lain Komen

Quote nuryakmal 15-2-2017 11:12 AM
kawan2 hasut bekas isteri?


Quote teha86 15-2-2017 11:19 AM
kalo rumahtangga tu xyah la cite ngn kawan2.. kawan2 ni xsume ikhlas...kalo ade masalah..better bincang settle sndr..end up bila cerai..kawan2 tepuk tgn..mmg jilake kawan mcm ni
Quote M.Rose 15-2-2017 11:24 AM
Laila kudap kudap? Tak menahan nama
Quote onexox97 15-2-2017 11:25 AM
ooooo masih nak tegakkan dia xda salahla ni

yang salah kawan isteri

macamla isteri tu budak baru baligh takleh pikir baik buruk,
Quote Star_el 15-2-2017 11:27 AM
tbh tgk dia ni teringat drama dan lagu sampah kt tv3 tu, cm cite married tp benci and so on
kemurungan aku tgk
Quote gam_gajah 15-2-2017 11:27 AM
nampak busuk sgt dia ni..beza ngan ex wife mmg nmpk wangi
Quote Knowlee 15-2-2017 11:29 AM
onexox97 replied at 15-2-2017 11:25 AM
ooooo masih nak tegakkan dia xda salahla ni

yang salah kawan isteri

Some people dah umur 50+ pun masih senang terpengaruh dgn hasutan. It is possible bab hasut menghasut ni. Maybe u tak pernah lalui situasi menjadi mangsa hasutan org.
Quote annehudasialan 15-2-2017 11:31 AM
Jgn salahkn org lain.
Ngaku sala sndri.
Gila talak
Quote onexox97 15-2-2017 11:32 AM
Knowlee replied at 15-2-2017 11:29 AM
Some people dah umur 50+ pun masih senang terpengaruh dgn hasutan. It is possible bab hasut mengha ...

memangla ada yg menghasut sy pun sentiasa dihasut tapi org yg dihasut ni ada akal jugak

beskas isteri dia takkan buat keputusan semata2 hasutan kawan
Quote myariesa 15-2-2017 11:35 AM
ExBini dia timbalan pendakwaraya kan
Quote Knowlee 15-2-2017 11:35 AM
onexox97 replied at 15-2-2017 11:32 AM
memangla ada yg menghasut sy pun sentiasa dihasut tapi org yg dihasut ni ada akal jugak

beskas  ...

Kan dulu dia pernah mengaku mmg salah dia bila berlaku cerai. Ini dia ckp nak rujuk tapi kawan2 hasut ex wife dia jgn rujuk.
Quote puteri-jelmaan 15-2-2017 11:36 AM
laaa tak tahu pulak aku dia dah bercerai..ahahaahha..
Quote doubleA 15-2-2017 11:36 AM
bangkitlah dan berubah selagi masih hidup. ada mak, ada anak2 ada banyak sebab utk teruskan hidup kan
Quote mixed 15-2-2017 11:38 AM
ya ke murung???
npk ada kt ig kwn sorang mak jan
wlok je berparty cucuk langit hewhew
Quote kaklehot 15-2-2017 11:38 AM
iols rasa masalah kewangan punca derang bercerai...ex-wife dia kan lawyer...pnh terbaca yg cat ngaku wife dia byk support dr segi kewangan sbb dia dh x lebat job & business lingkup...maybe sbb tu la kot...apa pun hope cat dpt bangkit semula & jgn putus asa..
Quote onexox97 15-2-2017 11:40 AM
Knowlee replied at 15-2-2017 11:35 AM
Kan dulu dia pernah mengaku mmg salah dia bila berlaku cerai. Ini dia ckp nak rujuk tapi kawan2 ha ...

yelah org perempuan fikir panjang

masak dah la tu dengan duda dia

insaf sekejap je

lepas rujuk xmustahil pun ulang balik salah lama

cycle lama, suami seronok dah xmurung isteri la menjeruk rasa semula
Quote amal12bh 15-2-2017 11:49 AM
dulu igt ada dlm satu cerita/majalah apa, dia tunjuk rumah dia..jenis banglo x silap..tp memang besar la..kira dia ni lepas ngan fabulous cat mmg byk job n berharta..nampak hepi ngan family..x sangka kecundang jugak..xde dgr lak dia bergosipan dgn sape2..
Quote vanillaninja 15-2-2017 11:52 AM
myariesa replied at 15-2-2017 03:35 AM
ExBini dia timbalan pendakwaraya kan

Sheols peguam kanan persekutuan.
Quote mokcikKSKB 15-2-2017 11:53 AM
Dia ngan ex dia mcm langit ngan bumi...ex dia bukan anak org kaya ke? Dia ni cam busuk x berduit je haruslah ex dia xmo..kang membela biawak hidup. Baguslah move on....amik iktibar lah.lelaki ni kena keja kuat dan ke ingat diri dah kertu kubur kata mai lai lai..

Lihat semua komen(126)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062025s Gzip On
To Top