Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Suami Didakwa Seks Dengan Pelajar Sekolah, Kini Ditahan Reman

13-2-2017 08:40 AM Komen: 376

Laman sosial dikejutkan dengan kisah cinta curang seorang suami dengan seorang pelajar tingkatan tiga.

Hal itu didedahkan sendiri oleh isterinya yang dikenali dengan nama Nurul Hidayu menerusi Facebook dan mendakwa suaminya itu, Mohamad Kasiren, 23 turut terlanjur dengan budak perempuan itu ketika dia sedang berpantang.

Pun begitu, menerusi Mynewshub lelaki terbabit menafikan hal itu dan berkata hubungannya dengan budak sekolah itu cuma sekadar 'suka-suka'.


Apa yang dia tulis itu tidak betul. Lagi-lagi fitnah mengenai kami sudah menjalinkan hubungan seks.

Saya akui bercinta dengan dengan dia. Tapi hanyalah sekadar suka-suka selepas saya tertekan mengalami masalah rumah tangga,"
ujar Kasiren.

Dia juga mendakwa sepanjang perkahwinan dirinya dijadikan seperti 'babu' dan sering menjadi sisa kemarahan isterinya itu.

Terbaru, berita yang diterima, Kasiren telah pun ditangkap oleh pihak polis atas tuduhan merogol budak bawah umur.

Memetik status di laman Facebook milik Nurul Hidayah, dia berkata,

"Alhamdullilah husband saya sudah ditahan reman. Ibu kepada Khaty telah membuat laporan polis atas tuduhan merogol budak bawah umur.

"Khaty & Mohamad Kasiren telah mengaku melakukan hubungan sex dibilik tidur kami."
- CARI 



Foto: Carian Internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
24
Marah
35
Terkejut
32
Sedih
39
Lawak
41
Bosan
36
Komen: 376
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote me1eis 19-2-2017 01:24 AM

Lain-lain Komen

Quote GuaAnakMelaka 13-2-2017 06:04 AM
UPDATE :



Nurul Hidayu feeling strong with Encik Kamarozaman and 4 others.4 hrs Johor Bahru








Bismillah, Subhanallah, Allah Akbar. Leaving from IPD Seri Alam. Alhamdullilah husband saya sudah ditahan reman. Ibu kepada khaty telah membuat laporan polis atas tuduhan merogol budak bawah umur. Khaty & Mohamad Kasiren telah mengaku melakukan hubungan sex dibilik tidur kami. Tadi saya dipanggil untuk diambil statement. Allah tk tidur, Allah tahu Mommy & Haqq Daren dianiaya, Baba tk ngaku adik dari hasil perkongsian hidup dengan Baba. Kemenangan berpihak pada kita nak. Ingat boy, kau lian dengan aku, kau laknat dengan Allah. Kau tuduh aku berzina sedangkan adik dari benih kau. Segalanya telah terjawab, janji Allah tu pasti, Allah maha adil. Kau kata aku fitnah, sekarang Allah tunjuk kebenarannya. Alhamdullilah terima kasih ya Allah. Terima kasih juga kepada yang memberi sokongan even tk lalui apa yang saya rasa. Kepada yang tersalah anggap diatas statement statement kedua belah pihak, saya mohon maaf & jika kes ini melibatkan orang yang tidak sepatutnya terlibat, saya mohon maaf sekali lagi. Haqq Daren & family is my strength. I rest my case, salam alaik 💕





Quote GuaAnakMelaka 13-2-2017 06:08 AM

Quote GuaAnakMelaka 13-2-2017 06:12 AM

Quote GuaAnakMelaka 13-2-2017 06:15 AM



Quote Dwdrum 13-2-2017 06:19 AM
Minta izin what?  Gadis 13 tahun parent ada masalah mental kah bagi bercinta dengan suami orang ?
Diri sendiri pedo dan curang kutuk wife sendiri pula ,lelaki keji begini lah... disgusting !!!
Quote evlinne 13-2-2017 06:22 AM
Kasiren? Alah alah, jowo lah ni..

Btw bbnu apa heran. Birah betul
Quote GuaAnakMelaka 13-2-2017 06:23 AM


https://www.facebook.com/mohamad.kasiren.9

Quote Dwdrum 13-2-2017 06:24 AM
Idiot betullah lelaki ini,sudah wife buat begitu hak cerai di tangan suami . Mahu balas dendam
pity betul reason nampak idiot sangat
Quote noraidil_06 13-2-2017 06:26 AM
hodohnye muke jantan tu
Quote Dwdrum 13-2-2017 06:30 AM
Edited by Dwdrum at 12-2-2017 02:33 PM

Anak beliau comel sangat sebab muka beliau kurang handsome tidak mengaku anak concept sedar diri kah ?  
Quote Madel 13-2-2017 06:36 AM
Fefeling Goblin ke bang nak bercinta dgn budak bawah umur..
Quote sebu 13-2-2017 06:37 AM
Bosan betul baca kisah rumah tangge org ni.  Semue kisah lebih kurang curang skandal laki isteri x sefahaman :zz
Quote aderaderker 13-2-2017 06:49 AM
13 tahun ke tingkatan 3 ni?
Papepun birah je jantan betina ni..
Quote akik 13-2-2017 06:51 AM
Kasiren tapi anak kasiren tu comel sangat
Quote gigahertz 13-2-2017 06:55 AM
noraidil_06 replied at 12-2-2017 10:26 PM
hodohnye muke jantan tu

muka laki tu aku macam pernah nampak la.macam kenal.  
Quote noraidil_06 13-2-2017 07:07 AM
sebu replied at 13-2-2017 06:37 AM
Bosan betul baca kisah rumah tangge org ni.  Semue kisah lebih kurang curang skandal laki isteri x s ...

kan.bosan kut
Quote raihaneem 13-2-2017 07:16 AM
Budak pompuan tu lawa jugak..
Bnda aib ni...gaduh2 tp smpai masuk media sosial..
Tkpa lah..bnda dah jadi...yg penting berubah, insaf...ubah diri.
Quote makneng 13-2-2017 07:20 AM
Edited by makneng at 13-2-2017 07:22 AM

Wehhh putar belit 360.  Baguslah dah ke dlm.  
Quote makneng 13-2-2017 07:22 AM
gigahertz replied at 13-2-2017 06:55 AM
muka laki tu aku macam pernah nampak la.macam kenal.

Customer hang kot... Tak pon satu sekolah masa dolu2. Baik hang ingat cepat.  

Lihat semua komen(376)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.320063s Gzip On
To Top