Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Jamal Bertuala, Mahu Tumpang Mandi Di Pejabat Azmin

21-12-2016 03:58 PM Komen: 180

Pengerusi Gerakan Merah, Datuk Seri Jamal Md Yunos hanya bertuala hadir ke pejabat Menteri Besar Selangor pagi tadi.

Memetik laporan mstar, beliau yang juga Ketua UMNO Sungai Besar berbuat demikian sebagai tanda protes terhadap kerajaan negeri yang gagal mengurus masalah air di negeri itu.

Jamal yang membawa peralatan mandian itu berkata, beliau ke situ dengan hasrat untuk menumpang mandi di pejabat menteri besar.

Saya cuma datang untuk menumpang mandi, sudah empat hari saya tidak mandi kerana ketiadaan air di rumah."

Lagipun, saya bukannya datang untuk membuat demo baju merah ataupun bawa senjata, jika tidak boleh di pejabat MB, di tingkat bawah pun jadilah, katanya kepada pemberita di hadapan pagar pejabat SUK Selangor.

Beliau yang tiba kira-kira jam 10.00 pagi itu menunggu hampir 45 minit sebelum beredar dari kawasan SUK.

Dalam pada itu, beliau kecewa dengan kerajaan Selangor kerana tiada sebarang penambahbaikan yang dibuat oleh kerajaan negeri bagi menangani isu air.- CARI







sumber foto: Grafik CARI





Apa Reaksi Anda...

Bagus
30
Marah
28
Terkejut
36
Sedih
26
Lawak
35
Bosan
29
Komen: 180
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kudin66 23-12-2016 06:17 AM
Yang sokong Jamal ni pun sama bodoh dan kebudakan

Lain-lain Komen

Quote sebu 21-12-2016 10:34 AM
Jamal bodoh
Quote sebu 21-12-2016 10:35 AM
Jgn.ada kesilapan sikit pun dari pembangkang terus menyondol bodo.
Quote Nenasketum 21-12-2016 10:39 AM
Kemaruk sangat nak takluk Selangor & nak jadikan boss dia MB. Memacam depa ni buat pastu blame PKR. Tak tau plak aku tnb tu Pakatan 'punyer'. Che Ta, pi pangge dia ni beghok
Quote prizadane 21-12-2016 10:41 AM
Meh datang rumah aku jamal. Shah alam jugak. Ada je air.. jangan malu-malu ye
Quote dodolgemok 21-12-2016 10:42 AM
Jamal tongkol aka @deezeck bodoh busuk kepam xmandi pagi. Cash lah!
Quote chacon 21-12-2016 10:43 AM

sedih dengar cerita dia.semalam mandi kat surau hari ni nak mandi kat SUK x boleh masuk pulak..

orang kaya pun xde duit tau.. tapi rakyat marhain aku tengok aman2 je beli air mineral buat mandi
Quote chacon 21-12-2016 10:46 AM

Loading FB Video...


macam budak wicet pulak main rekod2 bideo dalam bilik air

Quote liton 21-12-2016 10:48 AM
Kau x simpan air ke Jamal?
Dah sah2 TNB buat pengumuman beberapa hari sebelum buat maintenance.
Pasal x pergi kat ibupejabat TNB jer,pastu boleh sambung protes kat ibu pejabat puspel.seberang jalan jer.

Bodoh
Quote saladin780 21-12-2016 10:52 AM
TNB ke syabas?? confuse jap
Quote CrowneGlory 21-12-2016 10:54 AM
mohon jgn terlucut towel...bawak siallll jah
Quote sebu 21-12-2016 10:54 AM
chacon replied at 21-12-2016 10:46 AM
macam budak wicet pulak main rekod2 bideo dalam bilik air

Terkena batang idung sendiri baru tahu melompat. Rakyat marhaen dah merasa lebih teruk dari ni x de pun jadi mcm dia ni
Quote M.Rose 21-12-2016 10:59 AM
Padan muka ko jamal pak tongkol. bengap.
Quote nikaido 21-12-2016 11:07 AM
Baca dkt fb kl tengok video tu boleh nampak jamal punya kotey melalui pantulan dkt paip
Quote harkktuih 21-12-2016 11:08 AM
attention whore..
Quote mzzenma 21-12-2016 11:09 AM
Jamal ni bodoh semacam kan? macam jenis bodoh yang tak boleh dipulihkan lagi.
Quote pooh~key 21-12-2016 11:11 AM
nikaido replied at 21-12-2016 11:07 AM
Baca dkt fb kl tengok video tu boleh nampak jamal punya kotey melalui pantulan dkt paip

Minit keberapa sis?  
Quote wnwa05 21-12-2016 11:11 AM
Panggilan haji telah tiba lg, menunaikan ibadah panggilan baitullah
kalam suci mekah ya mekah tul mukarramah
Quote insulin 21-12-2016 11:12 AM
Publisiti murahan sungguh.
Quote wnwa05 21-12-2016 11:12 AM
dia ni  suka buat benda2 bodoh. no wonder la insurance pun tak nak cover dia

Lihat semua komen(180)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.242275s Gzip On
To Top