Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Berkhalwat, Imam Masjid Dan Bekas Ustazah Dipenjara 14 Hari

20-12-2016 04:56 PM Komen: 236
Foto Hiasan
Seorang imam sebuah masjid di Melawati dan pasangannya masing-masing didenda RM2,900 dan penjara 14 hari oleh Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur.

Mohd. Noruddin Salam Naluwi, 29, dan Siti Khadijah Md. Ghazali, 27, yang merupakan bekas ustazah di pusat Islam sebuah universiti awam itu masing-masing mengaku bersalah atas pertuduhan yang dibacakan di hadapan Hakim Syarie Shaiful Azli Jamaludin.

Memetik laporan Utusan Online, perbuatan itu didakwa dilakukan di rumah lelaki itu di No. 50, Jalan C10, Taman Melawati, kira-kira pukul 3.30 pagi, 30 Julai lalu.

Pertuduhan dikemukakan oleh Pegawai Pendakwa daripada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Tuan Sara Waheeda Tuan Dir mengikut Seksyen 29(1)(a) dan (b) Enakmen Jenayah Syariah Selangor 1995 yang memperuntukkan hukuman denda sehingga RM3,000 atau penjara sehingga dua tahun atau kedua-duanya.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
54
Marah
50
Terkejut
38
Sedih
29
Lawak
29
Bosan
31
Komen: 234
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote HarramJaddah 12-8-2017 01:14 AM
KHALWAT,ZINA MELAYU JUARA ....

Lain-lain Komen

Quote white_musk 20-12-2016 04:57 PM
Takkan law
Quote pyropura 20-12-2016 05:16 PM
..mashalla
Quote cmf_blingblings 20-12-2016 05:19 PM
perangkap nehhhh
Quote penasihat 20-12-2016 05:21 PM
kiamulai

Quote rienafaiz 20-12-2016 05:22 PM
Mereka manusia biasa yang mempunyai nafsu cuma akal pendek sikit
Quote tensic~ 20-12-2016 05:25 PM
ditemui berpakaian ke tak
Quote deathacker 20-12-2016 05:27 PM
bersangka baik. mungkin diorang tgh bincang pasal persediaan nak kahwin

   
Quote eLiaD 20-12-2016 05:29 PM
seb baek umah bawah kalo x ade yg dah patah kaki dan jadi arwah sb terjun tingkap..hhehe
Quote pyropura 20-12-2016 05:30 PM
Setad setazah pun ada napsu, manusia biase...
Quote pyropura 20-12-2016 05:31 PM
deathacker replied at 20-12-2016 05:27 PM
bersangka baik. mungkin diorang tgh bincang pasal persediaan nak kahwin

Bersangka suci. Derang bincang pasal igama larrr ...  
Quote pearl.silver 20-12-2016 05:36 PM
dah kawen kt sia..tp xde surat nikah
errr
dulu penah ade kes gini kan..ustad ke imam tah
tp diorg claim yg dah nikah kat siam
pastu xigt dah pe endingnya
Quote CiliPadiSedap 20-12-2016 05:36 PM
manusia biasa, title ustaz ustazah tak jamin iman setinggi pucuk ubi.
Quote Changa 20-12-2016 05:37 PM
birah islamiyah ke ni sis???
Quote monsterwife 20-12-2016 05:38 PM
Maybe dah kawin tapi nikah kat luar negara.
Quote ultra78 20-12-2016 05:41 PM
Imam muda ni.
Quote Manjahati 20-12-2016 05:45 PM
Betul ke ni imam n ustaza? Takut silap tafsir jer
Quote prettyuglybabe 20-12-2016 05:53 PM
mereka manusia yang ada nafsu..
Quote Nenasketum 20-12-2016 05:56 PM
Planning subjek ushrah ni..
Quote batmana 20-12-2016 05:56 PM
dh kawin le tu,
psl kwin luar, tu yg jadi gini.

klu btul2 khalwat, pe sengkek sgt imam ngn bkas ustazah xleh share duit hotel 5 bintang

Lihat semua komen(236)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.246094s Gzip On
To Top