Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Tak Sabar Tunai Umrah" - Mungkinkah Fathia Bakal Pulang Lebih Matang?

15-12-2016 03:44 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 2797| Komen: 35

Isu pramugari MAS masih lagi segar dibincangkan ditambah dengan keputusan Fathia yang enggan memohon maaf secara terbuka. 



Pelakon, Fathia Latiff, 29, bagaimanapun mengakui segala yang berlaku membabitkan dirinya sehingga mengundang kecaman keras daripada netizen adalah ujian yang harus diharungi. 

"Allah menguji kesabaran saya. Sebagai manusia ada kalanya saya tidak mampu mengawal perasaan. Namun setiap kejadian sebagai pengajaran untuk mematangkan diri.

"Bagi saya, mahu menjadi baik bukan senang. Beristiqamah selepas bertudung pun bukan perkara mudah. Apa pun dalam hidup ini kita pasti akan terjatuh dan perlu lekas bangun ," katanya kepada BH Online.


Sumber foto: IG Fathia Latiff

Dalam pada itu, pemergiannya ke Tanah Suci bagi mengerjakan umrah buat kali pertama dirasakan lebih bermakna apabila ditemani ahli keluarga. 

"Di sebalik berdepan dugaan silih berganti, saya semakin tidak sabar untuk menjejakkan kaki ke sana menjalani beribadah. Lebih istimewa kerana seluruh keluarga turut serta," katanya.

Diharap Fathia menggunakan peluang mengerjakan umrah sebaiknya untuk mendekatkan diri kepadaNya sekali gus membawa perubahan diri yang lebih matang dan profesional. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 35
Komen

Previous : Baru Sahaja Kahwin, Jari Amyra Hampir Dijahit Kerana Buat Kerja Rumah

Next       : Panas! Video Yuna Dipeluk Dan Dicium Anderson Paak Dikecam Keras

Komen Terbaru

Quote mieymiey 20-12-2016 06:39 AM
Kalau dalam kapal nanti, semua dok pakat jeling atau mengata you, banyakkan bersabar yer Patiya. Nak pegi umrah kena banyak terapkan nilai positif yer. Jangan play victim sangat yer Patiya

Lain-lain Komen

Quote ira_229 15-12-2016 03:45 PM
wah sama mcm neelofa...cantiknya fatia dengan blaus kuning tu..
Quote pucuk-kelompang 15-12-2016 04:06 PM
sweet nyerrrr
Quote armin 15-12-2016 06:21 PM
Org lain rampas suami org lepastu bertudung pun netizen maafkan. Fathia dah bertudung pun masih dikecam
Quote drivethru 15-12-2016 06:27 PM
Perlukan balaci untuk angkat beg x?
Quote ALDRIN 15-12-2016 06:27 PM
ira_229 replied at 15-12-2016 03:45 PM
wah sama mcm neelofa...cantiknya fatia dengan blaus kuning tu..

jumpa in person lagik santekkk..chuols

Dia ni x mcm mix Arab...tp mix Kokesen....kadang2 cam Ariana Grande
Quote enchikfitz 15-12-2016 06:34 PM
So dia naik airlines mana utk ke Mekah ni?
Quote mokcikKSKB 15-12-2016 06:35 PM
CARI-MAL replied at 15-12-2016 03:44 PM
Isu pramugari MAS masih lagi segar dibincangkan ditambah dengan keputusan Fathia yang enggan memohon ...

Ayat serupa ustagajah habis.. bideo clubbing mana?
Quote sharlenetexas 15-12-2016 06:38 PM
naik MAS lagi ke? atau bertukar kepada Saudi Air?

Quote guesswho09 15-12-2016 07:25 PM
ALDRIN replied at 15-12-2016 06:27 PM
jumpa in person lagik santekkk..chuols

Dia ni x mcm mix Arab...tp mix Kokesen....kadang2 cam Ar ...

yesss esp tang senyuman
mmg mcm ariana
Quote Cloudfly 15-12-2016 08:48 PM
mokcikKSKB replied at 15-12-2016 06:35 PM
Ayat serupa ustagajah habis..  bideo clubbing mana?

Hadoo ker bideo turr.?iols x zabar nk tgk..blh iols ber pm ngn patiya pjg lebar lg..kalo ada nmpak nye Allah masih mjaga aib patiya..retis ln sblm ni dh lama btebaran bedio yg clubbing cenggitu..but patiya bedio sheols masih utuh tjaga..gtewwww.      
Quote Cloudfly 15-12-2016 08:53 PM
ALDRIN replied at 15-12-2016 06:27 PM
jumpa in person lagik santekkk..chuols

Dia ni x mcm mix Arab...tp mix Kokesen....kadang2 cam Ar ...

Ahah kokesen sgt..x make up pn cantik..btw lastly dh agak kua jugak berita sheols nk g umrah ditulis olh repoter BH kwn baik sheols..dpt th dr someone dr bln 10 lg kate nye nk g umrah dpt jugak date akhirnya..x jd la ye g ngn team hj.zil k patiya akn buat umrah lg ngn hj.zil pulak pasni..if uols th laa..
Quote mokcikKSKB 15-12-2016 08:57 PM
Cloudfly replied at 15-12-2016 08:48 PM
Hadoo ker bideo turr.?iols x zabar nk tgk..blh iols ber pm ngn patiya pjg lebar lg..kalo ada nmpak ...

Itulah..ku tunggu bideo mu patiya. Dah dua kali aku dgr rumour ni..menunggu je..
Quote Cloudfly 15-12-2016 09:27 PM
mokcikKSKB replied at 15-12-2016 08:57 PM
Itulah..ku tunggu bideo mu patiya. Dah dua kali aku dgr rumour ni..menunggu je..

Itu lerr..da je kontroversi patiya mesti kua psl ni..iols jd gerammm nk tau rupa bentuk bideo tu..sbb patiya ada je g kelab kalo ada evant yg dibuat disne..zouk kn sll je jd tempat event2 magazine or brand tkenal..jgn rumor tgl rumor sdh..tgu smp  :zz  :zz  :zz
Quote Wal..Hal 15-12-2016 10:05 PM
enchikfitz replied at 15-12-2016 06:34 PM
So dia naik airlines mana utk ke Mekah ni?

Naik kapal terbang kargo kot, sheols takut kene sumbat dlm jamban cabin kene kurung dek pramugari sbb mulut hansuang
Quote ciksom 15-12-2016 10:27 PM
pergi umrah nanti dalam kapal terbang jangan la begaduh dgn pramugari. bawak bawak bersabar.
Quote bungarose 15-12-2016 10:38 PM
Indeed fatiya mmg cantik
Quote WhiskeyScotch 15-12-2016 10:40 PM
Selamat pergi selamat balik.
Quote ninnakarinna 15-12-2016 10:41 PM
armin replied at 15-12-2016 06:21 PM
Org lain rampas suami org lepastu bertudung pun netizen maafkan. Fathia dah bertudung pun masih dike ...

Off topic jap..

Perampas yg dah bertudung itu kan..shubennya belum byr duit projek jv shuben kwn iols tau..

Risik2 putrajaya dah byr romiang..tp bila call x angkat, mesej senyap je..

Btw..fathia memang lawaaa..harap2 berubahlah jd lebih tone down lps umrah.
Quote Skuau 16-12-2016 12:44 AM
Arap tidak dicampakan oleh FA dr k.terbang pada ketinggian 35000 kaki.(klo naik mas).

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062787s Gzip On
To Top