Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Jangan Panggil Kakak Atau Aunty, Panggil Liz"-Haliza Misbun

30-11-2016 05:16 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 14376| Komen: 148

Sumber Foto: mStar Online
Lama rasanya sudah tidak mendengar perkembangan terbaru pelakon Haliza Misbun yang nampaknya kelihatan makin cantik dan tidak dimamah usia.

Apa rahsianya? Haliza memberitahu yang dia tidak benarkan orang yang lebih muda termasuklah anak-anak saudaranya memanggil dirinya dengan panggilan kakak atau 'aunty'.

"Panggilan ini sebenarnya mempengaruhi kita punya psikologi dan ia benar-benar memberi kesan kepada diri saya untuk rasa positif dan sentiasa muda. Selain saya mengamalkan gaya hidup sihat dengan bersenam," katanya kepada mStar Online

Baginya ia adalah salah satu cara untuk berasa sentiasa muda dan dapat memberikan kesan positif terhadap dirinya.

Sumber Foto: mStar Online
Walau bagaimanapun, tindakan itu bukanlah disebabkan dia tidak sedar diri atau menafikan hakikat yang dirinya sudah pun berusia.

Dalam perkembangan lain, Haliza berkata dia kecewa dengan perkembangan industri. "Bukan sebab tiada tawaran tetapi saya sedih dengan perkembangan industri yang meletakkan wanita berusia 40 tahun ke atas dengan watak kakak dan emak."

"Saya mahu mereka keluar daripada kepompong tersebut dan itu yang saya sedang perjuangkan sekarang. Lagi pula produksi sekarang banyak ragam."

Apa-apa pun diharapkan Haliza Misbun terus bahagia dan muncul kembali mewarnai industri hiburan untuk mengubati rindu peminat yang mahu melihat lakonannya.-CARI

Sumber Foto:mStar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 148
Komen

Previous : Serik Bekerjasama, Ruhainies Minta Datuk Red Cari Artis Lain

Next       : Kontroversi Foto Lucah Tidak Membantutkan Karier Idris Khan

Komen Terbaru

Quote salimrock 7-12-2016 05:01 PM
Modngengade replied at 1-12-2016 10:44 AM
sorry sister, kakak kowser sgt nk mengecat andartu

masam sikit ke?

tp kadang2 ada gak andartu wangi, pakai perfume byk, mgkn nak sembunyikan yg masam kot

Lain-lain Komen

Quote mixed 30-11-2016 01:33 PM
jgn nk gedik panggil auntie or kakak hokeh



Quote wookiehoney 30-11-2016 01:36 PM
sheols tetap sheols.
liz hurkehhh
Quote caramel_cloud9 30-11-2016 01:38 PM
mixed replied at 30-11-2016 01:32 PM
"Jangan Panggil Saya 'Aunty', Panggil Liz" - Haliza MisbunDiterbitkan: Rabu, 30 November 2016  ...

Curlassss ko kak
Quote damian_lee 30-11-2016 01:40 PM
@d_dalia ... masuk dalam radar tak ????
Quote sweetfasha 30-11-2016 01:41 PM
kesian liz ni
Quote enchikfitz 30-11-2016 01:43 PM
*Sedia cat nippon paint*
Quote CrowneGlory 30-11-2016 01:44 PM
sekapal la dgn acik orgy...
Quote etonjelita 30-11-2016 01:44 PM
Urban sgt. . Bkn ke dia pernah btunang sblm ni? Rasa2 mcm ada gosip pasal tu je.,
Quote swimswim 30-11-2016 01:45 PM
Still cantik liz
Quote mixed 30-11-2016 01:46 PM





Quote fifie_olin 30-11-2016 01:48 PM
muda la sgt...nenen pon dh londeh
dia ni mmg x laku or cerewet sgtt plih laki
sian gk kt dia
dh x nmpk belakon skg...
Quote bulanbulat 30-11-2016 01:48 PM
Masalahnya orang tak lalu tgk liza jadi heroin nanti.

Kalau cerita cinta middle age ok la lagi.

Cerita korea ada ja cerita2 cinta org pertengahan umo.
Cerita melayu semua stok bbnu.
Quote supernaturalee 30-11-2016 01:50 PM
anuar zain xde plak buat statement mcm ni

"panggil i nuar je..."
Quote FARRAZOOL 30-11-2016 01:52 PM
Ingat lagi dulu,kete bmw haliza misbun tetiba trbakar...
Quote geenie 30-11-2016 01:52 PM
over-acting actress. dia jadik heroin dlm drama tuh ke?
Quote zameyla 30-11-2016 01:56 PM
teringat crita Cinderella, dia dgn ahmad idham...
Quote truesonic 30-11-2016 01:57 PM
Perasan bagus bagus Asia bagus sangat
Quote MsKathryn 30-11-2016 01:59 PM
Ok la tu dia berfikiran positif.
Quote d_anne04 30-11-2016 02:03 PM
43 thn nampak dah kertu....
my SIL ex cabin crew usia 46 masih lg nampak hot

Lihat semua komen(148)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060623s Gzip On
To Top