Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Selain Kamar Tidur, Ini Rupanya Lokasi Kegemaran Pasangan Untuk 'Bercinta'

24-11-2016 07:17 PM|Oleh: Adib Za| Komen: 27


Malam Jumaat tiba lagi, pasti ramai pasangan yang sudah bersedia dan mahu pulang ke rumah awal petang gamaknya!

Namun begitu, kadang kala bosan juga dengan 'lokasi' bila ranjang atau tempat tidur sering dijadikan saat untuk hubungan intim katanya. 

Ada survey yang dilakukan didapati tempat tidur bukanlah lokasi yang menjadi pilihan para pasangan sebenarnya untuk hubungan intim!

Jadi, agaknya di mana?


Sebuah survey yang dilakukan di oleh Skyn Condoms pada 2015 mendapati 78 peratus pasangan lebih gemar memilih sofa sebagai lokasi hubungan intim mereka. 

Mengejutkan? Mungkin inginkan kelainan dan juga tak kurang juga yang berasa selesa di situ. Selain itu, 74 peratus pasangan berkata mereka gemar menjadikan bilik mandi sebagai lokasi hubungan intim. 

Ini kerana mereka memikirkan mudah untuk membersihkan diri selepasnya. Manakala, 64 peratus pasangan berkata mereka suka melakukan seks dalam kereta. Mereka menganggap aktiviti di situ lebih mengghairahkan. 

Gambar hiasan. Foto: Carian google
Antara lokasi lain yang menjadi pilihan ramai pasangan termasuklah atas mesin basuh, atas tangga dan hadapan cermin. 

Jadi, yang mana satu agaknya pilihan anda dan pasangan? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
18
Marah
3
Terkejut
7
Sedih
6
Lawak
5
Bosan
16
Komen: 25
Komen

Previous : Janda Itu Suri Hidupku, Ini 5 Sebab Mengapa Lelaki Gemarkan Janda

Next       : Awek Garang

Komen Terbaru

Quote Malaysia.Doom 11-9-2019 10:37 AM
Red Sofa????

Lain-lain Komen

Quote Victorioussss 24-11-2016 08:07 PM
I slalu ajak intim bawah basement...lepas selesai, pasang balik kunci dan rantai dia dan i naik kat atas.
Quote CiliPadiSedap 24-11-2016 08:22 PM
make love atas katil dah lah. nak bajet porn star buat atas mesin basuh, atas singki air semua tu cam tak bertamadun. birah sangat nak make love bersepah sepah.
Quote seramado 24-11-2016 08:30 PM
Hahahaa birah sgt kann
Quote Mary_jane 24-11-2016 08:51 PM
Ye ye je atas mesin basuh.
Quote estrelle 24-11-2016 09:23 PM
CiliPadiSedap replied at 24-11-2016 08:22 PM
make love atas katil dah lah. nak bajet porn star buat atas mesin basuh, atas singki air semua tu ca ...

Jimat sabun x payah basuh cadar   
Quote sambaldurian 24-11-2016 10:53 PM
Wow dpn cermin, buat korg terhentak cermin, retak melukakan
Quote chacon 25-11-2016 11:14 AM

biarlah rahsia
Quote cik-jaja 25-11-2016 06:07 PM
hahaha..atas tangga tu macam mana
Quote jerukkedondong 26-11-2016 07:46 AM
Kat sofa or dlm keta tu ok lagi..pehal pulak atas tangga..mesin basuh bagai...buatnya kena hentakan maksimum pecah berderai mesin basuh aku..no..no..no..
Quote miznora 26-11-2016 08:37 AM
alahhh kajian ni mesti buat kat omputih sana.. memanglah idea ntah apa2 sume tempat nak buat projek

kat sini kita ada adab.. takkan kat tangga pon ko sempat dekk.. sakit badan weyy. kat tilam dah tentu selesa badan pon tak sakit
Quote Fienomenology 1-12-2016 02:17 PM
Survey ni x relevan je nk di applikasikan di sini...hm...but in the bath tub or during raining time sounds....hmm....
Quote samax 9-7-2019 02:48 PM
Edited by samax at 9-7-2019 02:51 PM

aku pernah buat seks dalam kereta. masa tu dari kemaman ke kuala terengganu. Puncanya sebab bini aku bagi handjob masa aku tengah memandu. Disebabkan dia kesian tengok aku tak tahan sangat (ataupun mungkin dia sendiri pun dah naik berahi), dia suruhla aku stop kat RnR Ajil. Masa tu RnR tu sunyi sepi. Maklumla masa weekday, tengahari buta pulak. Lagipun RnR Ajil ni orang stop sekadar nak gi toilet atau surau jeKedai-kedai makan takde. Masa tu takde orang lain melainkan sorang dua kelibat cleaner dari kejauhan.

Kami pun berasmara lah. dia naik duduk atas aku kat kerusi driver. jatuhkan kerusi sedikit. dalam keadaan takut-takut tapi thrill tu la yang buat rasa lebih sensasi dan ghairah. aku setel tak sampai 3 minit pun. hahahaah. itu la kenangan yang terindah kehidupan seks kami.
Quote Mrperfect2 10-7-2019 02:06 AM
buat dalam kandang harimau lagi mencabar...hari2 mau
Quote bellaa 10-7-2019 11:18 AM
samax replied at 9-7-2019 02:48 PM
aku pernah buat seks dalam kereta. masa tu dari kemaman ke kuala terengganu. Puncanya sebab bini aku ...

perghh. haha.       
Quote anuarahamad 4-8-2019 02:32 PM
Victorioussss replied at 24-11-2016 08:07 PM
I slalu ajak intim bawah basement...lepas selesai, pasang balik kunci dan rantai dia dan i naik kat  ...

best juga tuuu,leh try
Quote ina_na 22-8-2019 05:36 PM
Bl katil mahaii2..bl sofa mahai2.. X kan nak main atas mesin basuh
Quote BlueRose99 29-8-2019 02:57 PM
CiliPadiSedap replied at 24-11-2016 08:22 PM
make love atas katil dah lah. nak bajet porn star buat atas mesin basuh, atas singki air semua tu ca ...

Tak pasal roboh plk sinki.
Quote CiliPadiSedap 29-8-2019 03:02 PM
BlueRose99 replied at 29-8-2019 02:57 PM
Tak pasal roboh plk sinki.

dulu sis vokuru make love atas mesin basuh sekali tersumbat punggung  dia 40cupF dalam mesin basuh, terpaksa panggil jentolak untuk sedut punggung sis vokuru dari mesin basuh last2 xboleh kaka tekan spin je
Quote CiliPadiSedap 29-8-2019 03:04 PM
samax replied at 9-7-2019 02:48 PM
aku pernah buat seks dalam kereta. masa tu dari kemaman ke kuala terengganu. Puncanya sebab bini aku ...

maaf , dekat tumblr ada video porn bertajuk RnR ajil kerusi goyang2 tengah hari. harap bukan video samax

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099027s Gzip On
To Top