Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Sanggup Jadi Artis Pertama Ditangkap Polis Demi Bersih - Aishah

19-11-2016 01:22 PM |Dilihat:5938| Komen: 63




Penyanyi Aishah mengajak semua peserta menjaga adab, sambil mengalunkan lagu Bahtera Merdeka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
5
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
5
Bosan
5
Komen: 62
Komen

Komen Terbaru

Quote adlynnz 21-11-2016 11:31 PM
scrocth replied at 21-11-2016 01:15 AM
Org singapore buatlah petisyen kt stesen tv suria bg Aishah buat show ala2 HMI. Duit korg kan maha ...

dia nak ker datang sini?
dia kan ada history here...

Lain-lain Komen

Quote batman_2007 19-11-2016 02:36 PM
Hahaha. Kelas

Quote kalpakjian 19-11-2016 02:41 PM
Besarnya Aisyah..Dah macam Syahnie dah..control makan kak...
Quote mommymonster82 19-11-2016 02:41 PM
Owh da xjoin pas ek dia ni..
Quote FARRAZOOL 19-11-2016 02:52 PM
Janji hang bahagia la aisyah
Quote harisbee 19-11-2016 03:09 PM
Mantap vokal... mohon masuk gv demi parti amanah negara
Quote hotmak 19-11-2016 03:10 PM
sedap suara dia, sanggup dia berpanas2 gitu
Quote mat_arof 19-11-2016 03:13 PM
sedap suara aishah

nanti nak cuba ajak aishah join GV atau jadi Juri GV.

hehehhe..

dah lama cuba cari pujuk aishah...

Quote ronapink 19-11-2016 03:17 PM
gemuk2 pun masih aktif..
Quote estrelle 19-11-2016 03:20 PM
Suara dia still mantop lagi.mohon masuk gv taun depan.
Quote dubuk 19-11-2016 03:27 PM
merdu suara macam orang dulu dulu
Quote Apai90 19-11-2016 03:29 PM
Kemain buat konsert, Masjid belakang dorg je kot
Quote shanshero 19-11-2016 03:35 PM
aishah yang malang
Quote ronapink 19-11-2016 03:44 PM
dah kena tangkap belum..
Quote sharlenetexas 19-11-2016 04:14 PM
mat_arof replied at 19-11-2016 03:13 PM
sedap suara aishah

nanti nak cuba ajak aishah join GV atau jadi Juri GV.

Kenapa kena pujuk Aishah? sbb dia pkr ke?





Quote eddysheddy 19-11-2016 04:35 PM
sharlenetexas replied at 19-11-2016 04:14 PM
Kenapa kena pujuk Aishah? sbb dia pkr ke?

Aishah pas lagi ke?
Quote katibism 19-11-2016 04:37 PM
mat_arof replied at 19-11-2016 03:13 PM
sedap suara aishah

nanti nak cuba ajak aishah join GV atau jadi Juri GV.

Xde title datok...semua juri gv kn datuk2
Quote beta_carotene 19-11-2016 05:15 PM
antara lagu aishah yang meols paling suka
lirik dia deep woo.. hats off to kak ecah the singer and kak chah the lyricist



"janganlah asyik memandang bintang, merenung bulan tinggi di awan
bumi dipijak, rumpunan hijau dilupakan"
Quote CikE 19-11-2016 05:22 PM
Kalo camtu bole masuk list malaysia book of record la nti..

Apa2 ajelah kak ecah..klu korang2 join bersih pn buat la scara aman2..jgn nama aje bersih tpi kotorkan jalan & tmpat2 dgn sampah2 & plastik makan minum yg korang bwk spanjang pjalanan tu udah la ye..x memasal org lain kena bersihkan keje2 korang

Quote offwhite 19-11-2016 05:23 PM
lara aishah diperhimpunan bersih..

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050796s Gzip On
To Top