Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Gila Seks! Akaun Wanita Digodam & Tawar Periksa Payudara Online

4-11-2016 03:11 PM |Dilihat:3888| Komen: 25

Buat kaum wanita di luar sana, awas kerana penjenayah gila seks mula menjalankan taktik atau modus operandi yang menggunakan laman sosial untuk memuaskan nafsu mereka. 

Perkara itu didedahkan oleh seorang netizen, yang dikenali dengan nama Puan Seri Wann. Dakwanya seorang kenalannya telah menjadi mangsa bila Facebook miliknya digodam oleh individu tak dikenali. 

Yang lebih teruk dan mengejutkan, akaun mangsa digunakan untuk memancing wanita di luar sana, kononnya dia menawarkan pemeriksaan payudara melalui online. 

Anda boleh melihat perbualan yang berlaku di akaun mangsa yang digodam di bawah. 

Add Image Caption Here




Dengan menyamar sebagai 'Puan Sha Rahman', penjenayah terbabit mengaku kononnya sedang membuat promosi pemeriksaan payudara secara online. 

Malah, mereka yang mengirimkan gambar payudara kepadanya akan diberikan voucher dan juga wang tunai RM800.

"Cuma hantarkan gambar bahagian payudarah. Akak akan buat pemeriksaan itu aje. Akak buat screening 5 minit abes. Lepas itu semua gambar akak akan delete."

Tak mudah tertipu, pihak yang dikenakan itu segera sedar dengan 'permainan' si penjenayah dan mengugut untuk menyebarkan perbualan itu di laman sosial miliknya.

Dalam pada itu, mangsa, Puan Sha Rahman dikatakan telah membuat laporan polis terhadap perkara yang berlaku itu. 


Foto: Mynewshub
Kesimpulannya, sila pastikan semua akaun laman sosial mahupun emel anda sentiasa selamat dan terjaga rapi. Pastikan juga tidak mudah percaya kepada mana-mana tawaran pelik dan juga bukan-bukan, meskipun ditawarkan habuan ratusan ringgit sebagai balasan. - CARI  


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote -electrifying- 8-11-2016 04:05 PM
pemuda pemudi jgn hisap dada(dadah) - DS Samy Vellu.

Lain-lain Komen

Quote zulka 4-11-2016 03:40 PM
ejaan payudara pun salah....nampak sgt cinapeng punye keje...
"payu darah"
Quote lil_sparky 4-11-2016 03:50 PM
Kesian kt kak sha
Quote chacon 4-11-2016 05:17 PM

akak buat screening 5 minit abis



screening kepala bapak dia. ko nak buat modal melancap kan hawau??   
Quote missinpiece 4-11-2016 06:21 PM
Mcm2 idea bongok muncul kan
Quote siskepoh 4-11-2016 06:26 PM
memang bolehh nk periksa pakai gambar je. gilo. org yg tpedaya lagi stupid
Quote silampumeja 4-11-2016 08:17 PM
Tatau nak marah ke nak gelak
Quote CardiGans85 4-11-2016 10:21 PM
Clinical breast exam mesti kene refer certified doktor ok.kene jumpe fast to fast bak kate bdk wecet..ni ilmu apa die guna screening guna teknologi lintah ke ape?
Sape yg tpedaya mmg @#=/)9!$6?)4#!
Quote Sakurahana 4-11-2016 10:34 PM
Ada ke yg percaya dan sanggup menyerahkan gambar 'payu darah' diorang?
Quote miamira552 4-11-2016 11:19 PM
ko dah hack dia pastu nk pedajal dia pulak. hawau sungguh pernagai
Quote xtravaganza 4-11-2016 11:26 PM
Payu darah pon boleyyyy
Quote Star_el 5-11-2016 12:52 AM
Tak faham brosur yg letak atas report tu? Akak ni mlm nk viralkan fb ke?
Quote Miming2 5-11-2016 01:36 AM
memang bodoh lh siapa yg fulfill request tu... apa kejadsh nak ambil pic sendiri, bgi kat org...
Quote matchstick 5-11-2016 01:55 AM
Bangla sangap barangkali yg hack fb akak ni
Quote mirandanicky1 5-11-2016 12:32 PM
takyah la melayan wa yg mgarut2..buat tak tau je
Quote Teru2Bozu 5-11-2016 05:24 PM
Star_el replied at 4-11-2016 04:52 PM
Tak faham brosur yg letak atas report tu? Akak ni mlm nk viralkan fb ke?

brosur tu fungsi dia utk katup butir2 pribadi kt atas report tu dik... x ada kena mengena ngn segala aktiviti marketing,iklan,promosi dan sewaktu dengannya.
Quote ronapink 5-11-2016 06:00 PM
scan online pun ada,

yang percaya memang bodoh
Quote Star_el 5-11-2016 07:02 PM
Teru2Bozu replied at 5-11-2016 05:24 PM
brosur tu fungsi dia utk katup butir2 pribadi kt atas report tu dik... x ada kena mengena ngn sega ...

haha td pg tgk balik kt pc baru perasan. tp dah maleh nk edit komen ke apa XD

Quote HazeLJoseph 6-11-2016 08:06 AM
Sangal nak 800 khueennn, tala je payu darah tu kat org
Quote GigaMom 6-11-2016 05:46 PM
Nk sgt payu darah kat google melambak dek non. X payah nak hack2 bagai. Payu darah berdarah pun ada

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053720s Gzip On
To Top