Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Kisah Hidup Chong Wei Ke Layar Perak, Siapa Paling Layak Galas Wataknya?

19-10-2016 08:00 PM |Dilihat:4511| Komen: 69


Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Danny Ng | Suntingan Visual Oleh Yen Jean Siang  l Suara Latar Oleh Myra Rozi


Datuk Wira Lee Chong Wei telah bersetuju untuk memberikan hak kepada CB Pictures bagi mengabadikan kisah tentang dirinya di dalam sebuah filem yang dijangka bakal keluar pada tahun 2018.

Acara Menandatangani Perjanjian Hak Penerbitan Filem tersebut telah berlangsung di Mandarin Oriental kuala Lumpur baru-baru ini. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 69
Komen

Komen Terbaru

Quote salimrock 7-11-2016 01:58 PM
cong wei tak de kisah skandel seks...

jd tak menarik sgt la kisah dia nnti...


bodi dia symbol seks tak bg korang?

Lain-lain Komen

Quote fishcracker 19-10-2016 08:12 PM
See Yew Soon
Quote eLiaD 19-10-2016 08:18 PM
Edited by eLiaD at 19-10-2016 08:19 PM

buat biografi utk TV dah le
Quote Peya 19-10-2016 08:22 PM
Tauke dlm ola bola
Quote dinopower 19-10-2016 08:37 PM
mod @spiderman80
Quote dinopower 19-10-2016 08:38 PM
scene kak ros peluk jgn dilupa...
Quote nikaido 19-10-2016 08:38 PM
ika syazwani - perempuan yg viral muka mcm lee chong wei
Quote insulin 19-10-2016 08:40 PM
dinopower replied at 19-10-2016 08:38 PM
scene kak ros peluk jgn dilupa...

Dun worry. Kita ada dekat2 2 juta rakyat malaysia yang obes, so x susah nk pilih calonnya.  
Quote mrizumi 19-10-2016 08:40 PM
Kdg tgok drama chinese kat ntv..ramai jgk plakon yg ok..
Quote ciksom 19-10-2016 08:42 PM
ciksom kenal sys je dlm ome dan aaron kwok. takkan aaron kwok pulok.
Quote saladin780 19-10-2016 08:47 PM
ivan toh tukang baca berita rtm1 pun boleh
Quote bianglala 19-10-2016 09:15 PM
siapa pulak nak jadi lin dan? watak lin dan confirm ada sebabak dua.
Quote Mary_jane 19-10-2016 09:17 PM
Baki dj sinarfm dulu, bleh lah terus jadi dj/pengacara. Tapi bukan dalam filem diatas. Okay ini ot semata.
Quote Voyagers 19-10-2016 09:27 PM
kalau olimpik ari tu dapat gold

boleh buat happy ending ....


selepas beberapa kali dapat perak di olimpik
akhirnya dapat gold

tapi cerita dia akan tamat dengan dapat silver juga...
Quote eizarz 19-10-2016 09:40 PM
lin dan boleh x???
Quote lazim 19-10-2016 09:42 PM
pemenang pingat perak olimpik je pon. terasa mcm angkat org yg gagal plk. malu kat lin dan
Quote ayahmasihkuad 19-10-2016 09:49 PM
Nicol ann david pun patut ada filem.dia dah banyak berjasa.ayah suka tengok bila dia smash...

Harap david teoh baca komen ayah ni
Quote hafeek 19-10-2016 09:54 PM
boleh la.. kene salute sbb mampu buat kita sakit jantung tiap kali tgk dia main important game huhu
Quote alieyrina 19-10-2016 10:11 PM
Aku dah agak tred ni lawakkk...adoiii
Quote RatuDunia94 19-10-2016 10:12 PM
Knp x LCW sendiri yg berlakon???

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049782s Gzip On
To Top