Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Rita Rudaini Akui Rapat Dengan Pengacara H! Live, Donna Muslim

10-9-2016 10:13 AM| Komen: 431


Oleh : Dean BZ

Kredit foto - Rotikaya


Hubungan antara pelakon Rita Rudaini bersama pengacara H! Live, Donna Muslim mula menjadi tanda tanya peminat apabila Rita memanggil pengacara itu dengan panggilan "boyfriend" di Instagram.

Menurut portal hiburan terkenal Rotikaya, apabila diajukan soalan mengenai mereka, Rita atau nama sebenarnya Rita Rudaini Mokhtar, 40, mengakui Donna merupakan antara lelaki yang paling rapat dengannya namun menafikan mereka mempunyai hubungan istimewa.

“Kami berkawan saja dan saya pun selesa mengenali dirinya. Dia juga antara lelaki yang paling rapat dengan saya pada ketika ini. Saya mula mengenalinya pada tahun lalu, tetapi ketika itu perkenalan kami biasa saja. Saya lihat, dia seorang yang menghormati orang di sekelilingnya dan kurang bersosial. Pada masa sama, kami serasi dalam apa saja topik yang dibualkan.

“Ada juga saya membaca komen-komen dari peminat yang mendoakan jodoh kami berdua. Namun bagi saya, ianya hanya sekadar satu usikan kepada saya,” katanya kepada Berita Harian Online berhubung dengan dakwaan yang mengatakan mereka mempunyai hubungan cinta.

Donna juga yang dilihat kerap berkunjung ke restoran milik Rita, Rumah Kueh mengukuhkan lagi dakwaan mengatakan mereka bercinta selain hubungan mesra diantara mereka yang sering dilihat bagi sesiapa yang sering berkunjung ke restoran itu. Sementara itu, Rita memaklumkan bahawa sikap dan personaliti Donna membuatkan beliau senang berkawan dengannya.

Kredit foto - Rotikaya

Sebelum ini, Rita yang sudah empat tahun bergelar ibu tunggal pernah mendedahkan tentang hubungan rapatnya dengan seorang lelaki yang menetap di luar negara. Namun hubungan mereka tidak panjang kerana lelaki itu meninggal dunia beberapa bulan lalu akibat penyakit kronik.  - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
19
Marah
16
Terkejut
24
Sedih
11
Lawak
13
Bosan
26
Komen: 431
Komen

Previous : 'Bukan Kerana Berlagak Atau Dikongkong Isteri' - Hafidz Roshdi

Next       : Hanya Sekali Lafaz, Nazim Dan Bella Dally Sah Bergelar Suami Isteri

Komen Terbaru

Quote Minami2013 1-10-2016 08:12 AM
I tgk rancangan akak2 yg jemput rita dan donna tu tk nampak pun donna in love kat rita. Rita nmpak la bahagia org bercinta tu... ni based on mata kasar.. anyway, harap yg terbaik utk rita..

Lain-lain Komen

Quote sepitsiput 9-9-2016 10:12 PM
meols agak rembes dgn madonna berpenis ni... hensem gitu
Quote Keyyra 9-9-2016 10:13 PM
Seksi nyyer jambang dia ni
Quote kakasotong 9-9-2016 10:13 PM
Utk yg xkenal sape Donna Muslim
Quote enchikfitz 9-9-2016 10:15 PM
Ai tertumpu pada iklan Train To Busan. Macam menarik utk ditonton. Next
Quote kakasotong 9-9-2016 10:17 PM
Gitu whatsapp inbox rita penuh dgn text dr donna jah

Credit screenshot ig post dr @sudyrtahir bff rita
Quote lumie 9-9-2016 10:20 PM
Nama sebenar ape? Donna??
Quote ReginaBeauty 9-9-2016 10:20 PM
Berapa umur Donna ni? Untung la Rita salu dapat yang handsome2
Quote sepitsiput 9-9-2016 10:21 PM
Edited by sepitsiput at 9-9-2016 10:22 PM
enchikfitz replied at 9-9-2016 10:15 PM
Ai tertumpu pada iklan Train To Busan. Macam menarik utk ditonton. Next

FB_IMG_1473430833111.jpg
Quote pinkzara 9-9-2016 10:25 PM
Kalau betul..hrp2 yg ni LAST ye rita. Tak mo cerai2 dah.
Quote kakasotong 9-9-2016 10:35 PM
Gitu rita, putera katak katenye si donna m tu  
Quote trexxxxxi 9-9-2016 10:35 PM
kakasotong replied at 9-9-2016 11:10 PM
Credit all screenshots from rotikaya

beliau dgn asyraf muslim adik beradik kah ?  
Quote kakasotong 9-9-2016 10:36 PM
Bff rita izreen pn dh kasik warning suruh donna jaga leklok kawan dia
Quote sukacactus 9-9-2016 10:38 PM
Rita taste yg muka siap sj
Moga2 perangai pun siap
Selamat berbahagia la
Quote imaishah 9-9-2016 10:43 PM
ReginaBeauty replied at 9-9-2016 10:20 PM
Berapa umur Donna ni? Untung la Rita salu dapat yang handsome2

umur donna 27...
Quote harkktuih 9-9-2016 10:47 PM
Anak ikan sajer..harap ritrud tak kawen lari lg
Quote makbedah 9-9-2016 10:49 PM
Mcm sesuai je dia org dua ni. Tak apalah. Doakan yang terbaik je.
Quote bambimo 9-9-2016 10:55 PM
rita 40 donna 27..
amboi sakan...

Quote batman_2007 9-9-2016 10:57 PM
Persis fahrin.

Dulu bukan donna ni cintan dgn pengasas kecantikan yg dh kawen dgn ahli politik muda tu keww. Kesiann tak jadi
Quote lasagnaklcc 9-9-2016 10:58 PM
Makin muda

Lihat semua komen(431)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.156890s Gzip On
To Top