Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Adi Putra Bakal Tunai Haji Bersama Isteri Pertama

30-8-2016 11:18 AM | Dilihat: 6906| Komen: 67

oleh Adib Za

Pelakon Adi Putra menerusi akaun Instagram miliknya,  mengambil kesempatan memohon maaf daripada semua bersempena mahu menunaikan ibadah haji bersama isterinya pertamanya, Aida Yusof. 

Namun begitu, tarikh Adi bakal berangkat ke tanah suci tidak didedahkan. Untuk rekod, ia merupakan kali kedua selebriti itu menunaikan haji. 




“Assalamualaikum, kami mohon ampun dan maaf pada semua sekira ada kesalahan dan kesilapan. Dan kami ambil kesempatan di tanah suci utk mendoakan kepada semua,” tulisnya menerusi laman sosial itu. 

Semoga segala urusan kedua pasangan ini di tanah suci nanti dipermudahkan. Amin. - CARI 


Foto: Rotikaya

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 67
Komen

Previous : Along Cham Ceraikan Zila Kerana Enggan Masak Untuk Anak

Next       : Nabila Huda Anggap Gosip Tentang Rumah Tangganya Sebagai Merepek

Komen Terbaru

Quote innocentsangat 9-9-2016 02:29 AM
Alhamdulillah.

Lain-lain Komen

Quote Star_el 30-8-2016 11:21 AM
serius kali ke 2? Untunglah dpt 2 kali buat haji. Nk buat sekali pun tak lepas lg ni
Quote JENABREJAM89 30-8-2016 11:25 AM
Binik kedua dia apa cite nye ....
Quote pinky_amoi 30-8-2016 11:26 AM
semoga selamat pergi dan pulang..semoga mendpt haji yg mabrur
Quote idakamaruddin 30-8-2016 11:27 AM
selamat menunaikan haji!!
Quote zameyla 30-8-2016 11:39 AM
Selamat menunaikan Haji......... 2nd wife apa cerita??
Quote alzan 30-8-2016 11:46 AM
semoga mendapat haji yang mabrur (berapa banyak daaaa)
Quote kaklehot 30-8-2016 12:05 PM
pandai dia ni amik hati bini pertama..
Quote cakban 30-8-2016 12:40 PM
lantak pi lah kt dia,,masing2 nye saham. yg penting ada matlamat kan kan kan???
Quote barfi 30-8-2016 12:40 PM
Banyak duit dia kan. Baguslah.
Quote rosasa 30-8-2016 01:32 PM
bini pertama sponsor ke haji adp?
Quote Lavender_Violet 30-8-2016 02:13 PM
JENABREJAM89 replied at 30-8-2016 11:25 AM
Binik kedua dia apa cite nye ....

Kan? Tiba2 hilang dari radar kekdahnya
Knp ko x bwk dua2 minik sekali AP?
Ke minik 1st sponsor ko?
Quote kaksom 30-8-2016 02:37 PM
rosasa replied at 30-8-2016 01:32 PM
bini pertama sponsor ke haji adp?

punch line
Quote FARRAZOOL 30-8-2016 02:56 PM
Balik jer la sinjiapok jual angry bird kat sana
Quote chinta89 30-8-2016 02:58 PM
pegi haji, tapi birahnya x hilang2..

kang ade plk yg ckp "at least dia dh g haji dua kali.. ko ade?"

n ak x paham,kenapa dia semuda2 usia ni dh dapat pegi kali ke 2.. org yg menunggu turn tu, pakcik makcik tua, kenapa x dahulukan? ke kami2 yg x dpt sediakan duit byk ni, kena tgu turn duit 200k baru boleh g?....
Quote rosasa 30-8-2016 03:16 PM



bini seken kan dah tak masyuk sebab kantoi
Quote CrowneGlory 30-8-2016 03:22 PM
asal lepas exposed menyundal je kompom g tanah suci khennn.... kira balik terus sesuci embun balik...sorry x minat aku nk tgk lg mamat singapork rupa bangla nih lg
Quote JENABREJAM89 30-8-2016 03:41 PM
Lavender_Violet replied at 30-8-2016 02:13 PM
Kan? Tiba2 hilang dari radar kekdahnya
Knp ko x bwk dua2 minik sekali AP?
Ke minik 1st sponsor k ...

Tulah kan .... ritu dengor hornymoon dlm penjara ....  hihihi .... pastu trs senyap sekarang bakalan p haji bersama yg pertama ..... yg kedua ????
Quote holothurian 30-8-2016 03:58 PM
selamat menunaikan ibadah haji
Quote ihtisyam1 30-8-2016 04:04 PM
selamat menunaikan haji.... semoga jadi suami yang adil dan saksama kepada isteri isteri

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061041s Gzip On
To Top