Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Adi Putra Akhirnya Umum Akan Tinggalkan Dunia Hiburan

26-7-2016 12:52 PM | Dilihat: 12258| Komen: 177


Oleh : Dean BZ


Mengejutkan! Pelakon Adi Putra akhirnya mengumumkan akan mengundurkan diri daripada industri hiburan.

Jelas Adi atau nama sebenarnya Mohamed Adi Putera Halim, 35, dia seboleh-bolehnya akan memastikan dirinya tidak lagi dikaitkan dengan sebarang gosip dan mahu fokus pada kerjayanya di layar perak nanti.

"Saya akan keluar daripada industri hiburan tetapi saya tetap kekal dalam industri perfileman. Saya ada perancangan-perangcangan saya sendiri mengenai pembabitan saya dalam dunia perfileman," kata anak kelahiran Singapura itu.

Ditanya pula mengenai kehidupan selepas berkahwin dua, Adi hanya memberitahu tidak banyak dapat dikongsikan memandangkan dia masih baru merasai sendiri kehidupan berpoligami.

Walaubagaimanapun tambahnya,  dia dan isteri-isterinya tidak mempunyai sebarang masalah dan bahagia bersama.


Keputusan yang diambil oleh Adi untuk meninggalkan dunia hiburan mungkin kerana sering kali dihimpit kontroversi yang mengaitkan dirinya dengan beberapa gosip panas. Apa pun tindakan yang diambil, kami doakan yang terbaik untuk Adi sekeluarga. - CARI



Sumber : Malaysian Digest

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 178
Komen

Previous : Akhirnya Terjawab, Chef Riz & Shikin Maembong Sah Bercerai

Next       : Yana Samsudin Dan Suami Selamat Timang Cahaya Mata Pertama

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 28-7-2016 02:34 PM
nuryakmal replied at 28-7-2016 02:33 PM
Haah. Cuba uols selak2 balik

ada masa nanti baru korek

Lain-lain Komen

Quote doubleA 26-7-2016 12:55 PM
apa beza industri hiburan vs perfileman?
Quote snowater 26-7-2016 12:55 PM
apa beza industri hiburan dgn industri perfileman? sama je tu, masih dlm bidang yg sama. poyo je mamat ni, bagusla kalau ko taknak wujud dlm industri, ko pon dah tak relevan lg, lately bila ko berlakon pun cam lembik semacam je, jauh lg rmi yg berbakat pada ko pun.. anyway nk ckp, aku rs geli dan nk muntah lak bile tgk muka die ni
Quote fifie_olin 26-7-2016 12:57 PM
ckp belit2 jgn pecaya sgt
Quote babynina30 26-7-2016 12:57 PM
Tah same je. Cuma taknak   berlakon. Retire je semua bang. Byk hero muda skrg
Quote rania_maira 26-7-2016 12:58 PM
Perfileman bkn sebhgn drpd industri hiburan kah?? Ting tong skjp meols nk hadam statement nih..
Quote prettyuglybabe 26-7-2016 01:04 PM
bye... sila beram cepat-cepat..





Quote hanna88 26-7-2016 01:04 PM
Same je perfileman pun industri seni jugak..sebeno nye dia stress kene hencap netizen tu yg kata nak quit tu..
Quote offwhite 26-7-2016 01:14 PM
apa punye jawapn..kuo dr dunia hiburan tp masih nk kekal dlm bidang perfileman..bebal adibird..
Quote Jajabeans 26-7-2016 01:35 PM
takde modal. dan nak tutup kes. bila dia ckp cmtu semua orang dh xnk tny kes kawen 2 tu. by the way, apa hasil dari pc semalam. xkn ckp psl ni je.
Quote prettyrara 26-7-2016 01:35 PM
Keluar industri hiburan tetapi kekal dalm industri perfileman. Adoi berbelit otak iols nk faham ayat heols ni. Mende ntah, nk suruh hotlovers ko pujuk ke? Dh babai berambus sana.
Quote fynnkakiblock 26-7-2016 01:37 PM
Dah bini loan 200k business umrah ko buat business tu je laaa
Quote NadineNajmie 26-7-2016 01:40 PM
Ee koling nye. Industri perfileman tu bidang pertanian ke camane?
Quote cikmi 26-7-2016 01:42 PM
lain la..eja tu lain...hehehe
Quote Adeakukesah11 26-7-2016 01:44 PM
Ekeleh dia ni. Snyap2 je blh? Kjp je kau apply statement kau ni. Esok2 rasa dh gatai merenyam balik, kuar statement 'rindu dunia lakonan' blablabla mcm tahi
Quote pavlovachoc 26-7-2016 01:52 PM
kisah lak aku ko nk klr .. x menjejaskan ape ape ... merajok konon , nk suruh org pujuk la tu
Quote kucen_miang 26-7-2016 01:56 PM
AAK
Quote beatgirlX 26-7-2016 02:01 PM
statement ni pun dah pusing2..hehehe
bye bye AP
Quote cik_pink 26-7-2016 02:02 PM
ko tu yg trigger controversi2 tu, xyah nak act innocent sangat menyalahkan controversi semata2
Quote rosasa 26-7-2016 02:03 PM
ada akak kesah dik? lakonan ko pun pyh2 akak nak ingat, yang penting gambar spender bergulung ko pernah femes

Lihat semua komen(177)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068402s Gzip On
To Top