Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Nak Raya Takkan Nak Busuk Pula, Jom Wangi Dengan One Drop Perfumes

1-7-2016 03:26 PM|Dilihat: 6417| Komen: 10

Jangan sampai bau badan jadi masalah pula
oleh Adib Za

Sudah bersedia dengan pakaian cantik dan sedondon untuk lebaran nanti? Namun, nanti dulu jangan biarkan penampilan tampil tak lengkap tanpa minyak wangi.

Siapa kata minyak wangi tak penting ketika lebaran dan hari raya? Ketika inilah kita perlu berjumpa dengan ramai orang dan sibuk melayan tetamu. 

Jangan sampai bau badan jadi masalah pula. Takpe, jangan risau, anda boleh memakai wangian yang semuanya diinspirasikan daripada jenama terkenal antarabangsa.

Masih ingat dengan One Drop Perfumes? Kini ia kembali dengan packaging lebih menarik dan mewah! Anda boleh mendapatkan wangian ini dalam bentuk spray bottle 30 ml yang lebih praktikal dan 'best'.

Yang bagusnya ia tak mengandungi alkohol meskipun ditampilkan dalam bentuk spray atau semburan, berbeza dengan jenama lain di pasaran. 

Jadi, ia mempunyai ketahanan lebih lama kerana tiada 'filler' alkohol yang mudah meruap. Jika tak mahu dalam bentuk spray, anda juga boleh mendapatkan ia dalam bentuk botol roll on yang lebih kecil dan mampu milik. Senang nak di bawa ke mana-mana. Botolnya yang warna-warni juga menarik perhatian!

Harga untuk spray bottle cuma RM68 dan untuk botol roll on cuma RM25. Pembelian boleh dibuat di laman web onedropperfumes.com atau pun toko jamu terdekat. - CARI










Kredit foto: onedropperfumes.com



Lihat Komen Views: 6417   Comments: 10 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0

Previous : Pemakaian Kain Samping Pun Ada Kategori, Nombor 4 Melampau Sangat!

Next       : -

Komen Terbaru

Quote Jerambut 3-7-2016 05:49 AM
"Nak Raya Takkan Nak Busuk Pula, Jom Wangi Dengan One Drop Perfumes "

Bukan raya pun tak mau busuk lah. Tapi tak mau lah, pakai perfume ni. Nak pakai perfume lain.
Saja je. Key ... bai.

Lain-lain Komen

Quote nuralisa 1-7-2016 04:04 PM
cantik botol dia
Quote Andyscenes 1-7-2016 04:30 PM
last aku nmpk one drop ni kat vendor festival matrade
Quote CARI-MAMS 1-7-2016 04:43 PM
Andyscenes replied at 1-7-2016 04:30 PM
last aku nmpk one drop ni kat vendor festival matrade

last 2 weeks kan
Quote Andyscenes 1-7-2016 05:43 PM
CARI-MAMS replied at 1-7-2016 04:43 PM
last 2 weeks kan

a'ah, org yg sama ke?
Quote Pajeri_Nenas 1-7-2016 08:24 PM
Wangi? Bau tengik adala. Kenapa dgn alkohol, bukannya haram
Quote pr3ttytw33ty 1-7-2016 08:25 PM
ni iklan berbayar ke? xrelevan langsung ngan bod viral.
Quote ka6_jeram 2-7-2016 01:16 AM
Kenape perfume smue diinspirasikan dr perfume lain, takde bau sendiri buat ke.
Quote hasniey 2-7-2016 12:07 PM
mse zaman ai study dulu ai beli sekotak,bg2 famili tp ade la 4-5 yg xbest
skrg dh cntik2 botol dia
Quote CARI-MAMS 2-7-2016 03:51 PM
pr3ttytw33ty replied at 1-7-2016 08:25 PM
ni iklan berbayar ke? xrelevan langsung ngan bod viral.

ni kita letak kat page raya CARI uols... jom masuk: hariraya.cari.com.my

Quote Jerambut 3-7-2016 05:49 AM
"Nak Raya Takkan Nak Busuk Pula, Jom Wangi Dengan One Drop Perfumes "

Bukan raya pun tak mau busuk lah. Tapi tak mau lah, pakai perfume ni. Nak pakai perfume lain.
Saja je. Key ... bai.

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042399s Gzip On
To Top