Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Gaya Fesyen Rambut Lelaki Untuk Lebaran 2016

27-6-2016 02:46 PM|Dilihat: 10614| Komen: 17

Pejam celik pejam celik rupanya lebih kurang seminggu lagi seluruh umat...

Oleh : Dean BZ


Pejam celik pejam celik rupanya lebih kurang seminggu lagi seluruh umat Islam bakal menyambut hari raya Aidilfitri.

Selain ramai yang sudah sibuk mencari baju raya, kuih muih dan juga mendekorasi rumah, mungkin ada yang terlupa untuk menggayakan rambut untuk hari raya nanti.

Baju baharu sahaja tidak lengkap jika rambut tidak digayakan dengan sebaiknya. Mungkin ada golongan Adam yang masih pening dalam menentukan gaya fesyen rambut untuk raya kali ini. Tidak mengapa, kami kongsikan beberapa gaya rambut lelaki yang "fresh", berani dan terkini untuk anda pilih.

1. WAVY / HIGH VOLUME UNDERCUT WITH A TAPER

2. BUZZED SKIN FADES

3. BUSINESS SAVVY

4. MODERN SIDE PART


Akhir sekali jika anda nak jimat duit tak nak beli songkok, mungkin boleh cuba gaya rambut 2 in 1 seperti video di bawah ini. - CARI.


Loading FB Video...




Lihat Komen Views: 10614   Comments: 17 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0

Previous : Inginkan Kelainan? Beraya Dengan 'Jumpsuit', Tampak Lebih Ringkas

Next       : Cantik & Comel Si Ibu Dan Anak Bergaya Sedondon Bersama Lebaran Ini

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nut.legacy 4-7-2016 10:14 AM
no 3 & 4 melting

Lain-lain Komen

Quote sipendiam 27-6-2016 03:18 PM
rambut aku yang no 1 campur no 4
Quote miabebe 27-6-2016 04:35 PM
Yela tau la kacakkkk
Quote Star_el 27-6-2016 04:45 PM
sipendiam replied at 27-6-2016 03:18 PM
rambut aku yang no 1 campur no 4

Aku tak suka no. 1 tu. Tetiba seketul kat atas
Quote RatuDunia94 27-6-2016 09:13 PM
Muka kalo dh hensem buat pesen apa pon KENA!!!
Quote pichee 28-6-2016 06:21 AM
Kacaknye masing2
Quote sipendiam 28-6-2016 07:53 AM
Star_el replied at 27-6-2016 04:45 PM
Aku tak suka no. 1 tu. Tetiba seketul kat atas

haha smart doh.. time keluar kedai rasa cam hensem giler.. kawan aku tak pernah ikut aku gi gunting rambut.. last weekend bawak dia, terkagum dia cakap hensem gila.. ahaha
Quote Loloq89 28-6-2016 08:41 AM
style hipster tetap menjadi pilihan ;lol:
Quote lurve82 28-6-2016 08:48 AM
aku tetap minat style rambut laki aku..dulu, kini dan selamanya...
Quote minah_kidal 28-6-2016 08:55 AM
RatuDunia94 replied at 27-6-2016 09:13 PM
Muka kalo dh hensem buat pesen apa pon KENA!!!

haha betul tu. klo muka tak berapa nak sedap mata memandang buat fesyen rambut lak rasa getik je nengok nye

Quote hasniey 28-6-2016 01:35 PM
yg last tu kelako
Quote hasniey 28-6-2016 01:35 PM
yg last tu kelako
Quote Aneem 28-6-2016 10:34 PM
sipendiam replied at 27-6-2016 03:18 PM
rambut aku yang no 1 campur no 4

Gigih aku scroll atas balik..
Kendian cuba bygkan gaya rambut kau..
Lepas 2 minit tak dpt apa2 bayangan  
Quote syadq 28-6-2016 11:00 PM
sipendiam replied at 27-6-2016 03:18 PM
rambut aku yang no 1 campur no 4

Mohon tepek gambar sekeping sbg bukti  
Quote sipendiam 29-6-2016 08:02 AM
syadq replied at 28-6-2016 11:00 PM
Mohon tepek gambar sekeping sbg bukti

nak letak..tapi bila tengok balik serabai hari ni rambut ahahaha.. segan le
Quote sipendiam 29-6-2016 08:03 AM
Aneem replied at 28-6-2016 10:34 PM
Gigih aku scroll atas balik..
Kendian cuba bygkan gaya rambut kau..
Lepas 2 minit tak dpt apa2 b ...

hahahaha gabungkan aja dua2 nye.. nak letak pic tapi serabai.. nak set betul2 kena letak byk pomade.. baru kemas
Quote Elle_mujigae 1-7-2016 10:35 PM
suka gaya nombor 3...Business savvy...so cafune-able..hehe...




Quote nut.legacy 4-7-2016 10:14 AM
no 3 & 4 melting

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052304s Gzip On
To Top