Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Gaya Lebaran Lebih Versatil Dengan Koleksi Di Fashion Valet

13-6-2016 11:41 AM|Dilihat: 5206| Komen: 10

Cepat-cepatlah intai gaya dan warna yang sesuai untuk dipakai
Oleh Izzah Abbasy

Sudah seminggu kita berpuasa, penulis percaya pasti ramai antara kita yang sudah mula mencari-cari baju raya yang akan digayakan pada Aidilfitri nanti.

Nak kongsikan dengan anda, portal beli-belah online, Fashion Valet (FV) memperkenalkan kempen Gaya Koleksi Raya 2016 buat kali kedua dengan menampilkan kira-kira 40 jenama hasil sentuhan pereka-pereka terkenal negara mempertaruhkan rekaan yang lebih segar untuk digayakan pada Aidilfitri yang bakal disambut tidak lama lagi.

Koleksi yang terdapat di FV sudah pasti antaranya Rizman Ruzaini, Mimpi Kita, NH by Nurita Harith, Innai, Alia B, Syomirizwa Gupta, S.Baharim, Poplook Premium, Kami Idea, emel by Melinda Looi dan banyak lagi.

Ha, apa tunggu lagi! Cepat-cepatlah intai gaya dan warna yang sesuai untuk dipakai raya nanti. Yang paling 'best', Fashion Valet menghimpunkan barisan pereka muda yang mula mencipta nama dalam penciptaan gaya yang lebih versatil.

Jom, cuci mata dengan koleksi yang terdapat di Fashion Valet ini. Rambang mata tau! - CARI Infonet





























Kredit : Instagram Fashion Valet



Lihat Komen Views: 5206   Comments: 10 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1

Previous : Jom Intai-Intai Seleksi Ayda Jebat Untuk Koleksi Hari Raya H&M

Next       : 'Petang Raya' Koleksi Bernard Chandran Bergaya Bak Puteri Raja

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mizzmimi 16-6-2016 07:59 AM
model semua badan pipih jer.. badan tebal takde ke

matila nak kena kecam ngan stok-stok pemuja body pipih and haters body tebal tak sedar diri yang berperut boroi

Lain-lain Komen

Quote ad_hoc79 13-6-2016 03:58 PM
nape model solek macam hantu ..
Quote rosasa 13-6-2016 04:01 PM
ni badan2 size XS-S saja nampak gayanya
Quote akuMNdia 13-6-2016 04:55 PM
Fesyen tradisional jugak yg cantik kat mata aku.
Quote Artemesiaa 13-6-2016 10:33 PM
Ok le sikit dari design si bernard
Quote arffa 14-6-2016 09:26 AM
cantik di gambar tapi bukan dibadanku.
Quote nuryakmal 14-6-2016 11:29 AM
tahun ni baju raya FV cantik2

i da terbeli
Quote CariCari621 14-6-2016 12:10 PM
Fesyen2 cenggini sesuai la pakai lau body kurus tinggi, lau kategori kecik molek xsesuai la
Quote lasagnaklcc 15-6-2016 03:39 PM
My SIL beli byk baju mimpikita then jual balik. Impulse purchase mungkin.
Maybe diri sendiri try tak cantik pulok.
Quote spankee_fili 15-6-2016 08:53 PM
cantikkkkk....tapi seriusly model semua macam tak seronok pakai jek..
Quote mizzmimi 16-6-2016 07:59 AM
model semua badan pipih jer.. badan tebal takde ke

matila nak kena kecam ngan stok-stok pemuja body pipih and haters body tebal tak sedar diri yang berperut boroi

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045769s Gzip On
To Top