Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Wow! Joe Flizzow Sambung Belajar Di Universiti Harvard

4-6-2016 01:43 PM | Dilihat: 11538| Komen: 82

Oleh Izzah Abbasy

Penyanyi rap terkenal, Joe Flizzow ada mendedahkan bahawa beliau kini sedang melanjutkan pengajian ke salah sebuah universiti antarabangsa, Harvard. Joe menerusi perkongsian di akaun instagram beliau turut meluahkan rasa gembiranya setibanya beliau di sana.

Joe pada masa yang sama merasa teruja kerana berpeluang menyambung pengajian di salah sebuah universiti terkenal dunia, di samping berpeluang untuk belajar bersama pelajar terbaik disana. Dikhabarkan beliau disana untuk mengikuti kursus pendek didalam pengajian muzik.

Rata-rata peminat turut gembira dengan berita yang disampaikan oleh Joe. Ramai juga yang mengucapkan tahniah buat dan berbangga dengan pencapaian yang dikecapi oleh beliau. Di akaun Instagram milik Joe juga terdapat beberapa gambar ketika beliau mengikuti kelas.

Tahniah diucapkan kepada Joe Flizzow dan semoga perancangan dipermudahkan dan berjalan dengan lancar. - CARI Infonet 


 







Kredit : Rotikaya

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 82
Komen

Previous : Keserasian Bersama Janna Nick Buat Lakonan Kami 'Hidup' - Shukri Yahaya

Next       : Pelakon Ika Nabila Bakal Tamat Zaman Bujang, Nikah Julai Ini

Komen Terbaru

Quote biskut_milo 8-6-2016 02:50 PM
minah_kidal replied at 6-6-2016 10:49 AM
even short course pun senang ek nk masuk harvard?

Not easy, but kena ingat Joe Ada working experience yang relevant dengan course yang dia study and dia register pun under company Kartel.. Although Finas yg sponsor..

Lain-lain Komen

Quote MatDeghem 4-6-2016 01:44 PM
Harvard belajar music??  Peminat kebangga

Quote fadz84 4-6-2016 01:49 PM
MatDeghem replied at 4-6-2016 01:44 PM
Harvard belajar music??  Peminat kebangga

Short course... Igt betul2 further degree ke master ke... ala2 DD, LJ n lopak jela kn...
Quote ellZack 4-6-2016 01:50 PM
K.
Short course.


Pffftttt... :zz
Quote MakareyumSuciey 4-6-2016 02:11 PM
Setakat short course..asalkan berduit...tak perlu membanggakan diri.
Quote wana89 4-6-2016 02:54 PM
Janji harvard..
Quote Jerambut 4-6-2016 03:05 PM
Tajuk sebenar: JFlizzow  mengikuti kursus pendek di Universiti Harvard

Tajuk yg digunakan amat menyeleweng. Pasal dlm fikiran yg baca, dia nak kena isi borang itu ini, ambil interview itu ini, kena cari jalan nak duduk di sana selama 3 tahun lebih. Dan kita akan jarang dengar pasal dia dalam 3,4 tahun pasal dia tengah  busy study.

akhir kata, puii.
Quote noraidil_06 4-6-2016 03:16 PM
X kisah la.short course or long course.applaud him sbb msh nk cari ilmu.good luck joe.not ur fan anyway
Quote Rainrein 4-6-2016 03:27 PM
Korang ni pun. Semua benda nak hentam. Even short course pun mamat tu g blaja kan. Ada initiative dia nak tambah ilmu.
Quote MousemickeyU 4-6-2016 04:02 PM
Hahaha orang tak pernah belajar je suka hentam... At least dia nak menambah ilmu dari acik2 forum dekat sini
Quote red_cattleya 4-6-2016 04:37 PM
aku paling jeles dgn org yg rajin belajar best lah dpt gi Harvard.
Quote Zep 4-6-2016 05:00 PM
Short course jer pun sis. ada duit semua pun boleh.
Quote Bm7add9 4-6-2016 05:11 PM
Tetap kagum.. Tahniah.
Quote Esmiria 4-6-2016 05:22 PM
ingt degree ke pe.skli bca komen.sini..hmm
Quote blythes 4-6-2016 05:25 PM
Rajin nak belajar. Respect
Quote kucen_miang 4-6-2016 05:30 PM
Besok2 org tanya..bljr kat mana. Kat harvard.

Quote kucen_miang 4-6-2016 05:30 PM
Besok2 org tanya..bljr kat mana. Kat harvard.

Quote kikiharris 4-6-2016 05:31 PM
aku kalau dpt belajar short course kat Harvard pun aku bangga
sbb nak dapat chance interview kat Harvard memang tak la kan
Good luck Joe Flizzow.
Quote missus_meow 4-6-2016 05:53 PM
short course? hmmmm .....
Quote kyani83 4-6-2016 06:42 PM
perlu qualification apa untuk buat short course ni?  or as long ada $, reti English then boleh apply?

Lihat semua komen(82)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079414s Gzip On
To Top