Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Suka Teh Kundur Sebab Faizdickie? Cepat Beli Dan Boleh Terus Menderma

4-6-2016 10:52 AM |Dilihat:14751| Komen: 11



Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & Danny | Suntingan Visual Ling Angie

Yeos Ceria Ria Beramal Bersama Bintang lagi? Mestilah kami semua nak mengajak anda sertai bersama-sama program mesra Ramadan yang dianjurkan oleh Yeo Hiap Seng (Malaysia) Bhd "Yeos" ini.

Penglibatan Personaliti Online Popular, Faizdickie dengan watak Sarabanon yang sering muncul di laman Instagram ini adalah julung pertama kalinya. Faizdickie mengajak anda menyumbangkan nilai derma kepada rumah kebajikan yang diwakili beliau iaitu Rumah Bakti Nur Syaheera yang terletak di Cheras.
 
Nilai derma atau sumbangan yang diberikan adalah cukup mudah. Anda hanya membeli sebarang produk minuman dan makanan Yeos serta sertainya melalui laman rasmi WeChat Yeos Malaysia.
 
Oleh itu, Faizdickie mengajak anda semua untuk menyokongnya dengan menyumbang nilai derma dengan membeli Yeo's Kundur. Layari laman web www.yeos.com.my untuk maklumat lanjut.

Musim panas ini sesuai sangat jika kita minum air Teh Kundur kerana ia boleh menyejukkan badan selepas berbuka puasa nanti. Selamat Menyambut Ramadan untuk semua ya.

Jangan lupa, beli produk Yeo's sambil derma kepada yang memerlukan tau! - CARI Infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 11
Komen

Komen Terbaru

Quote tunaluna 8-7-2016 10:19 AM
annoying gila bila keluar iklan pop up faizdickie kat forum cari ni.
tembam dan berkerak

Lain-lain Komen

Quote si-buta 4-6-2016 11:43 AM
Tak mau ahh
Quote edee_91 4-6-2016 12:42 PM
antara jenis marketing strategies targeted to ummah bimbo.
Quote Jerambut 4-6-2016 04:01 PM
kira faizdickie tu mengajak orang beli yeos punya air kundur, tanpa pengetahuan yeos lah ye?

Sesaja je ajak la ye. Ha.... gitu. Dah beli ayer kundur yeos atau apa je la , kena masuk website pulak. Hoh. Meh bagi alamat rumah kebajikan tu, aku nak bagi terus derma kat diorang. Tak mau beli apa apa, boleh?
Quote purpledesire 5-6-2016 10:39 AM
Tak kenal sape si faizdikki nie dan tak minum jus kundur nie..huhuu
Quote mai-shi 6-6-2016 05:26 AM
tak suka mamat ni sbb nama dia mengingatkan aku dgn ayat lucah. Team apam? team terung? errrr..
Quote zoe1511 6-6-2016 08:17 AM
tak suka teh kundur dan tak suka faizdickie
Quote merrissa 25-6-2016 09:24 AM
hari tuh bukan kata nak diet ke...tembam je ak tgk....
Quote NadineNajmie 29-6-2016 05:39 AM
kalau online pakai fon mesti eklan teh kundur bersama heshe ni keluar.
so semak
Quote fifie_olin 29-6-2016 07:17 AM
dap ke...cam x jek
Quote misscendol 7-7-2016 11:35 PM
Wow pemess dah faiz dickie ni
Quote tunaluna 8-7-2016 10:19 AM
annoying gila bila keluar iklan pop up faizdickie kat forum cari ni.
tembam dan berkerak

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048796s Gzip On
To Top