Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Lama Menyepi, Aliff Aziz Kini Jadi Hero Drama Bersama Mira Filzah?

17-5-2016 06:09 PM |Dilihat:12639| Komen: 64




Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & Danny | Suntingan Visual Desmond

Aliff Aziz masih relevankah? Ayat tersebut pasti ada di bait-bait suara antara anda kan?

Baru-baru ini kemunculan Aliff Aziz buat ramai yang tertanya-tanya bukan kerana kontroversi terbaharu tetapi dengan album dan sudah bergelar pelakon, bukan pelakon tambahan tetapi hero bergandingan dengan Mira Filzah.

Wah, biar betul? Drama apa yang dibintangi Aliff dan Mira Filzah ini pasti ramai yang ternanti-nanti.   

Walaupun lama bersembunyi dan menyepikan diri, Aliff kini keluar dengan 'Aliff Aziz yang baru' iaitu Aliff Aziz Rebirth. Apakah yang dimaksudkan dengan Kelahiran Semula Aliff Aziz ini?

Teruskan menonton video khas CARI temubual bersama Aliff Aziz. - CARI Infonet 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 64
Komen

Komen Terbaru

Quote babynina30 26-7-2016 07:56 AM
Gf die tu bajet cun gil

Lain-lain Komen

Quote missinpiece 17-5-2016 06:13 PM
Ada rupa, tapi dibayangi cerita2 x semenggah
Quote bulanbulat 17-5-2016 06:41 PM
Ada video mira filzah gerak aliff bgn tido ke a hencap ngn netizan. Katanya mira gediks

Tp iols rasa lebih kepada dengki sebab yg komen hencap tu mostly jantan belaka
Quote bulanbulat 17-5-2016 06:41 PM
Ada video mira filzah gerak aliff bgn tido ke a hencap ngn netizan. Katanya mira gediks

Tp iols rasa lebih kepada dengki sebab yg komen hencap tu mostly jantan belaka
Quote pavlovachoc 17-5-2016 06:46 PM
bile dia nk kwen ek . ke x jadi kawen
Quote Adeakukesah11 17-5-2016 06:48 PM
Mslhnya mmg garik pun mira filzah dalam bideo dia kejutkan jate tuh.
Sorry karats
Quote setokinpurple 17-5-2016 06:53 PM
ooh video tu kena hencap pasal lakonan mira setaraf mia kayu dahn ruhainies.

+ ade ke ptut kejut laki tu bangun tdo di hempuknya angry bird.. Xde tmpt lain ke nk hempuk
Quote delisha09 17-5-2016 07:09 PM
lama2 nmpk mira ni mkn perasan n gedik sbb ramai jantan suka kat dio yg lembah lonlai kut...maaf pendapat je yg karazz mira
Quote ellZack 17-5-2016 07:32 PM
setokinpurple replied at 17-5-2016 06:53 PM
ooh video tu kena hencap pasal lakonan mira setaraf mia kayu dahn ruhainies.

+ ade ke ptut kejut ...

Ingatkan iols sorang je rasa yang cara dia kejut aliff tu wtf sangat.  
Quote RatuDunia94 17-5-2016 09:01 PM
Drama "Meh sandar pada aku" kan?




*cibainya tajuk
Quote barfi 17-5-2016 09:49 PM
Macam sesuai je depa berdua.

Dua2 rupa elok
Quote knnk 17-5-2016 09:58 PM
bulanbulat replied at 17-5-2016 06:41 PM
Ada video mira filzah gerak aliff bgn tido ke a hencap ngn netizan. Katanya mira gediks

Tp iols r ...

Oohh kat mana you?
Tgk kat IG MF atau AA x da pun?
Quote tomet05 17-5-2016 10:17 PM
boleh lah kan dari xde ..kekekek
Quote bulanbulat 17-5-2016 10:32 PM
Ada kat Rotikaya @knnk
Quote bulanbulat 17-5-2016 10:33 PM
knnk replied at 17-5-2016 09:58 PM
Oohh kat mana you?
Tgk kat IG MF atau AA x da pun?

Rujuk post atas uols. Iols x leh tag guna mobile
Quote eyesarrein 17-5-2016 11:27 PM
Mmg gedik pon...tgk mata dia usha tang mne dlm vdeo tu..da la dlm byk2 tmpat ctu jgk yg dia nk pkul.slalunya orv pkul tang  kepala ni ctuuuuu gakk yg hang hempok kan.wtf
Quote mizkajura 18-5-2016 10:51 AM
gediks. dua2 garit. mmg menjadi la. kita tgk pulak drama jantan n pompuan ni
Quote devilito2 18-5-2016 11:00 AM
tahun ni jd hos utk qari junior tak ni???
Quote minahsleepy 18-5-2016 11:27 AM
Edited by minahsleepy at 18-5-2016 11:30 AM

mohon @si pendiam masuk bekap awek
Quote damian_lee 18-5-2016 11:31 AM
macam mana rupa Aliff Aziz sekarang ....

sejak dulu sampai sekarang ... meols xberapa kenan sangat Aliff Aziz tu ..... bukan sebab kisah2 gosip dia
tapi dia ni macam cover macho sangat ..... sampai macam fake sangat ....

anyway ... walaupun Aliff Sattar xsemenggah dia ..... and meols xminat semanis honey bagai ... tapi I prefer Aliff Sattar ....

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047973s Gzip On
To Top