Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Jom Derma! Yeo's Ceria Ria Beramal Bersama Heliza Helmi

7-5-2016 05:37 PM |Dilihat:13050| Komen: 14


Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & Ling Angie | Suntingan Visual Ling Angie

Yeos Ceria Ria Beramal Bersama Bintang merupakan sebuah program mesra Ramadan yang begitu dekat dengan amalan memberi. 

Kempen ini dibentuk bertujuan menyokong agar amalan baik sentiasa menjadi tradisi mulia yang dianjurkan oleh Yeo Hiap Seng (Malaysia) Bhd Yeos.
 
Penglibatan Heliza Helmi bintang popular yang terkenal dengan aktiviti sukarelawannya adalah bagi mengajak orang ramai menyumbangkan nilai derma kepada rumah kebajikan yang diwakili beliau iaitu Teratak Nur Barakah, Shah Alam Selangor.
 
Nilai derma atau sumbangan yang diberikan adalah cukup mudah. Anda hanya membeli sebarang produk minuman dan makanan Yeos serta sertainya melalui laman rasmi WeChat Yeos Malaysia.
 
Sumbangan ini akan disalurkan kepada rumah kebajikan terpilih oleh Heliza Helmi sendiri sewaktu Kempen Ramadan Yeos 2016.
 
Oleh itu, Heliza Helmi mengajak anda semua untuk menyokongnya dengan menyumbang nilai derma dengan membeli Yeos Soya. Layari laman web www.yeos.com.my untuk maklumat lanjut. - CARI Infonet 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 15
Komen

Komen Terbaru

Quote fateinmeg 13-6-2016 02:14 PM
Semak lah iklan ni macam spam.dahlah tak suka dia ni. Yeos suke je

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 7-5-2016 06:02 PM
Tahun ni tak berapa nk berminat nk masuk contest yeos sbb nk kurangkan minum minuman manis.
Quote ultra78 7-5-2016 08:23 PM
sharlenetexas replied at 7-5-2016 06:02 PM
Tahun ni tak berapa nk berminat nk masuk contest yeos sbb nk kurangkan minum minuman manis.

Itulah. Even yg kurang manis pun rasa manis.
Air soya yg dijual di bazar ramadan tu rasa mcm minum air gula aje. Baik beli air soya yeos ni terus.
Quote spiderman80 7-5-2016 08:43 PM
@admin6
Tak sesuai di Bod CI
Quote ultra78 7-5-2016 08:54 PM
spiderman80 replied at 7-5-2016 08:43 PM
@admin6
Tak sesuai di Bod CI

Ala spidey..apa salahnya CARI-IIN nak post kat sini


Quote spiderman80 7-5-2016 08:57 PM
ultra78 replied at 7-5-2016 08:54 PM
Ala spidey..apa salahnya CARI-IIN nak post kat sini

Hahaha

Quote Pezzo 7-5-2016 09:02 PM
spiderman80 replied at 7-5-2016 08:43 PM
@admin6
Tak sesuai di Bod CI

Wartawan Cari ni kebal katanya....thread yg dorg buka tak boleh dipindah sesuka hati.....dan dorg dibenarkan untuk membuka thread apa saja walaupun cerita dah basi dan dah ada thread yg sama dibuka oleh forumer biasa....sungguh besar kuasa Wartawan Cari kan?....
Quote spiderman80 7-5-2016 09:07 PM
Pezzo replied at 7-5-2016 09:02 PM
Wartawan Cari ni kebal katanya....thread yg dorg buka tak boleh dipindah sesuka hati.....dan dorg  ...








Quote otomatic_prince 11-5-2016 11:02 AM
suka tgk heliza..mmg sesuai yeos pilih dia ni..
Quote Artemesiaa 11-5-2016 12:36 PM
Bila nak sambut bulan pose je mesti ada je iklan air kacang soya cam ni
Quote babynina30 15-5-2016 12:20 AM
Bleh try esok
Quote Star_el 26-5-2016 04:04 PM
Heliza comel. Lawak je tgk vid kt ig dia yg adik dia dok rakam. Esp psl salah sebut Boboiboy tu
Hyper sgt!
Quote Star_el 26-5-2016 04:04 PM
Alah, kenapa wechat, aku takde la plak. Kosser sgt nk install.
Quote seramado 26-5-2016 04:33 PM
heliza ni sbnrnya gedik kan..hahaha
Quote fateinmeg 13-6-2016 02:14 PM
Semak lah iklan ni macam spam.dahlah tak suka dia ni. Yeos suke je

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051037s Gzip On
To Top