Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kekal Dalam Umno, Malah Akan Lebih Lantang

3-3-2016 01:17 PM |Dilihat:3929| Komen: 69


Oleh Fyruz Hanna


KUALA LUMPUR: Tan Sri Muhyiddin Yassin yang digantung jawatan sebagai Timbalan Presiden Umno memilih untuk kekal dan akan lebih lantang.

"Saya akan terus kekal dalam UMNO. Ini bukan kesalahan (penggantungan) saya kerana banyak yang sudah saya buat untuk kebaikan parti. 

"Saya masih mendapat sokongan walaupun dipecat sebagai Timbalan Perdana Menteri, mereka menyokong perjuangan saya. Mengapa perlu saya keluar (UMNO). 

"Wajar untuk saya kekal berada dalam parti kerana ramai yang menyokong terutama anak-anak muda. Jangan rasa kecewa kenapa saya masih dalam UMNO.

"Saya manusia yang sanggup berjuang atas landasan yang benar dan hak," katanya pada sidang media khas di Bukit Damansara di sini, hari ini.  

Bersama turut kekal adalah Datuk Seri Mohd Shafie Apdal dan Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Mukhriz Mahathir dalam sidang media khas di Bukit Damansara -CARI Infonet.

Sumber: Bharian

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 69
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote harimau76 4-3-2016 10:27 AM
elok la wak Yidin bersihkan diri dia dulu

Lain-lain Komen

Quote kecimpret 3-3-2016 11:11 AM
'saya akan bersihkan umno dari dalam'



aku expect ayat ni akan kuar dr wak yidin
Quote GhostWalking 3-3-2016 11:12 AM
Dah start kan ni
Quote kecimpret 3-3-2016 11:14 AM

janji melayu...kul 11 maknanya kul 12
Quote chinta89 3-3-2016 11:14 AM
the next drama n telenovela!
Quote dino 3-3-2016 11:14 AM
kecimpret replied at 3-3-2016 11:11 AM
'saya akan bersihkan umno dari dalam'

wak yidin ni slow sgt kan tp kekuatan bijan terletak pd penguin yg buat koje
Quote bibirmerah 3-3-2016 11:17 AM
Apa ceritanya
Quote dizeck 3-3-2016 11:20 AM
nak kekal atau nak keluar atau
nak tubuh parti baharu atau nak sertai parti lain
atau apa sahaja

semua loser politician yang hadir tidak ada
apa2 unsur yang istimewa sangat kepada perjuangan umno
buat masa ini
Quote Syd 3-3-2016 11:20 AM

layan gambar laa dulu;


Quote Syd 3-3-2016 11:21 AM
Malaysiakini (BM Version)
Page Liked Just now

#TERKINI Muhyiddin Yassin akan mencabar keputusan penggantungannya dalam Umno kepada ROS: malaysiakini.com/my
Quote Syd 3-3-2016 11:23 AM
The Star Online
Just now

Tan Sri Muhyiddin Yassin says he will remain in Umno.
Quote GhostWalking 3-3-2016 11:28 AM
Thanks @Syd untuk hapdate xoxo
Quote GhostWalking 3-3-2016 11:28 AM
kecimpret replied at 3-3-2016 03:14 AM
janji melayu...kul 11 maknanya kul 12

Bencinya x punctual
Quote nikaido 3-3-2016 11:28 AM
Wartawan : Tan Sri ,Boleh Tan Sri jelaskan apa tujuan sidang media ini

Muyidin     : Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi datang. Tanpa membuang masa, saya ingin mengumumkan bahawa saya................ akan menikah lagi satu!

Mukhriz    : Saya juga!

Syafie       : Saya pun nak!

Wartawan   : Hooreeyy!! Hidup tan sri
Quote Syd 3-3-2016 11:29 AM

BERNAMA
Just now

Muhyiddin akan kekal dalam UMNO untuk memperbaiki masalah dalam parti
Quote Syd 3-3-2016 11:30 AM
GhostWalking replied at 3-3-2016 11:28 AM
Thanks @Syd untuk hapdate xoxo


Quote zamzarai 3-3-2016 11:30 AM
kecimpret replied at 3-3-2016 11:11 AM
'saya akan bersihkan umno dari dalam'

kan dia dah ngaku umno totok.
Quote kecimpret 3-3-2016 11:30 AM
dino replied at 3-3-2016 11:14 AM
wak yidin ni slow sgt kan  tp kekuatan bijan terletak pd penguin yg buat koje

dia x seberani anwar maupun tun m...kalo dua org tu kena cam wak yidin mmg dah rebel abisss
Quote the_killer 3-3-2016 11:30 AM
kecimpret replied at 3-3-2016 11:14 AM
janji melayu...kul 11 maknanya kul 12

janji jawa la..wak yidin kan jawa
Quote revolusi_30 3-3-2016 11:31 AM
So, xda org yg ikut mahadeath la kan. ... Wak din ne memang slow la, dah mcm ne pun nk kekal lagi, lepas pemilihan nanti wak zahid naik, terus la nama beliau senyap sunyi.

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.142188s Gzip On
To Top