Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Perempuan Akan Tetap Jadi Perempuan Bila?

19-2-2016 12:40 PM| Komen: 13



Oleh : Fyruz Hanna


Tanya sahaja mana-mana perempuan, baik yang bergelar ibu, isteri orang, nenek orang, yang masih lagi single. Sudah namanya wanita, kita tak lari akan melalukan perkara seperti dalam gambar dibawah.

Fikir semula?

Betul tak pernah? Belum pernah pastinya?

Lumrah seorang wanita kerana sifat kurang yakin dengan diri sendiri memang ada jadi sememangnya ia satu kebiasaan.

Lebih-lebih lagi jika berkaitan dengan penampilan, berat badan, pastinya akan jadi bahan untuk dibandingkan.

Walaubagaimana pun, sebagai wanita/perempuan... jangan lah sehingga kita membuat perbandingan sehingga ada pihak yang tersinggung. -CARI Infonet.


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
6
Bosan
0
0
0
Komen: 13
Komen

Previous : Lelaki Ini Buat Isterinya Yang Buta Tersenyum Kembali

Next       : Awek Garang

Komen Terbaru

Quote qronaldo7 26-2-2016 11:17 AM
kwn2 ramai yg jaga hati. sbb tu ramai yg obes dek ditipu masih kurus

Lain-lain Komen

Quote Elle_mujigae 19-2-2016 02:04 PM
omg..macam mana tahu ni...

tapi bukan tanya macam tu...ayat kita bila tanya my friend selalunya...look at her, I'm not That fat rite??  huhu...

kita start tanya lepas baca satu pengalaman orang yg pernah gemuk, she said she don't even aware she is getting fat.. selalu diri sendiri tak perasan..so sebab tu kena tanya kawan2 untuk check kan..
Quote zoe1511 19-2-2016 02:13 PM
Elle_mujigae replied at 19-2-2016 02:04 PM
omg..macam mana tahu ni...

tapi bukan tanya macam tu...ayat kita bila tanya my friend selaluny ...

tu lah, kadang2 kawan ni dia ckp tak gemuk sgt lah. ok aje. kita pun terus melantak
Quote ladybird_ 19-2-2016 03:14 PM
alamak! kenapa terkena kat batang hidung nih? hahaha

tapi, selalunya akan ty kawan 'weh tgk pmpuan tu, dia ke aku yg lebih kurus?'
Quote comel91 19-2-2016 05:35 PM
tadi baru je tanya kawan... "comel dgn die mane gemuk"..... jawapan tak memberangsangkan....*diterima*
Quote Elle_mujigae 19-2-2016 06:23 PM
zoe1511 replied at 19-2-2016 02:13 PM
tu lah, kadang2 kawan ni dia ckp tak gemuk sgt lah. ok aje. kita pun terus melantak

haha terus makan banyak tu.. kita dah insaf nak makan banyak2 ni...sbb bila join bootcamp, tengok mereka yg obese trying to lose weight sangat sengsara... salute to them..such a hard thing to do to lose weight ni..since it;s all about mental strength... so bila tengok mereka suffer macam tu mmg buat kita jadi fobia pasal gaining weight ni....tu yg asyik conscious je tanya kawan...
Quote yayangmama 21-2-2016 10:00 AM
huahahaha....saya jarang keluar dengan kawan...

tapi dengan husband, mmg selalu ler keluar ayat gini

especially bila nampak pompuan yang lebih sihat dpd saya...hehehehe

***xnk compare dgn org lebih kurus...
Quote Kebabomb 22-2-2016 01:03 PM
Tak penah Tanya sebab aku tak gemok..maintain gitew
Quote cadarblogsot 24-2-2016 04:49 PM
Just be confident... with what u have
Quote coffeecoke 25-2-2016 01:35 AM
berat badan dgn ppuan mmg x dpt dipisahkan
Quote ninjago 25-2-2016 10:42 AM
even dah tau diri kurus pun masih lagi akan cakap, 'wehhh aku dah gemokkk' kt kengkawan.. pompuan..pompuan..
Quote marion24 25-2-2016 07:32 PM
Xkot sbb semua sama size......
Quote crunchez 26-2-2016 01:41 AM
tak pernah pun. fakta invalid
Quote qronaldo7 26-2-2016 11:17 AM
kwn2 ramai yg jaga hati. sbb tu ramai yg obes dek ditipu masih kurus

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top