Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tuah Badan! Peminat Fanatik Cipta Lagu Untuk Mira Filzah

19-2-2016 11:35 AM | Dilihat: 13537| Komen: 36

Oleh Izzah Abbasy

Mira Filzah yang popular dalam drama Cinta Si Wedding Planner bergandingan bersama Adi Putra telah menaikkan namanya sebaris pelakon hebat tanah air.



Beliau juga telah membuktikan bahawa empunya nama Mira Filzah bukanlah seorang pelakon yang sebarangan. Malahan, dia mempunyai latar belakang yang baik dan dari keluarga yang baik-baik.


Mungkin ramai yang tidak perasan, jika kita lihat lakonan Mira Filzah ini, dia sangat menjaga batas pergaulan dia serta aurat sebagai seorang perempuan.


Disebabkan itulah, Mira Filzah diminati ramai sehinggakan seorang peminat Fanatik, Fadzril Asyraf atau Ayi Dizon telah mencipta lagu untuk Mira Filzah.

Video yang dimuat naik di You Tube telah memaparkan gambar Mira yang manis bertudung dan dikatakan lagu background itu memang khas ditujukan kepada Mira sendiri. Mira juga telah mendenagr sendiri lagu tersebut.



Bahkan dikhabarkan bahawa muzik video lagu ini akan dikeluarkan tidak lama lagi. - CARI Infonet


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 36
Komen

Previous : Che Ta Ditahan Imigresen Sebab Tidak Bayar Cukai

Next       : Gambar Sharifah Sakinah Jelir Lidah Ketika Umrah Dikecam Peminat!

Komen Terbaru

Quote MH37O 23-2-2016 02:33 PM
barfi replied at 19-2-2016 02:42 AM
Mira ni photogenic.
Dalam gambo je cantik sgt.
Sebenarnya takdela secantik dalam gambo.

tulah...aku rasa kalau jumpa kat luar, biasa je...takdelah cantik mana pun...taraf2 gred C+ je muka....harap putih je...cer kalau hitam

Lain-lain Komen

Quote aikee04 19-2-2016 10:37 AM
Bapa nye ex bos......engineer weiii
Quote barfi 19-2-2016 10:42 AM
Mira ni photogenic.
Dalam gambo je cantik sgt.
Sebenarnya takdela secantik dalam gambo.

Cantik gtu2 je la
Quote ladybird_ 19-2-2016 10:45 AM
aikee04 replied at 19-2-2016 10:37 AM
Bapa nye ex bos......engineer weiii

mak dia cantik kan?
Quote minahmanja 19-2-2016 11:00 AM
ok la dia berlakon, wpun scene laki bini, tkde pegang2 langsung... tk mcm retis lain yg pakai tudung, leh pegang2 salam2 pak mertua selamba jek...
Quote syue86 19-2-2016 11:09 AM
suke gak tgk die ni
bg komen pn x bimbo
blakon pn mjiwai
wpn tudung tetap cantik di kala eksiden
Quote ujin 19-2-2016 11:14 AM
ada wawasan mira ni wpun masih muda. Ada bisness product kecantikan, boleh jadi pengacara n berlakon
Quote Esmiria 19-2-2016 11:28 AM
serta aurat sebagai seorang perempuan??


btul ke? aku x brapa tgok cite ni. ke balut aurat pahtu kna raba claim tutup litup..
Quote melinda_kerr 19-2-2016 11:37 AM
Biasaje rupanya tpi ada ciri2 isteri mithali. Rata2 lelaki melayu suka prempuan type mcmni.
Quote knnk 19-2-2016 11:40 AM
ladybird_ replied at 19-2-2016 10:45 AM
mak dia cantik kan?

Yup,mak dia memang cantik sangat.satu family mmg cantik3 belaka.
Tapi I paling suka tgk along dia, manis wpun gelap sikit compared diaorang adik beradik.
Quote mesmerize 19-2-2016 11:43 AM
a'aa dalam wedding planner takde adengan sentuhan pun walaupun jadi somi isteri ngan adiputra.
aku suka scene masa diorang berkawan sebelum kawen tu macam sweet campur lawak2 sengal diorang
dah kawen boring sikit
suka style dia pakai shawl, kemas je
Quote ujin 19-2-2016 11:46 AM
mesmerize replied at 19-2-2016 11:43 AM
a'aa dalam wedding planner takde adengan sentuhan pun walaupun jadi somi isteri ngan adiputra.
aku  ...

Mira ni kalau berlakon sengal memang menjadi mcm citer Abang Haji
Quote Minami2013 19-2-2016 12:20 PM
Suke die since cite cinta si wedding planner... comel
Quote little_sis 19-2-2016 12:41 PM
suka sgt tgk dia ni, comellll...
Quote HannahMontana 19-2-2016 12:48 PM
aku  meramalkan mera felzah ni akan berskandal dhn ady putra atau another suami org.
Quote lolipopmanish 19-2-2016 12:50 PM
aku pon suka mira filzah ni..comel jek
Quote cmf_premierleag 19-2-2016 12:52 PM
'Zarrrrra marrrah kalau farrrris berrrrrak kerrras'
Ayat sapa tah itu hari
Quote Pavlovaku 19-2-2016 01:24 PM
Edited by Pavlovaku at 19-2-2016 01:45 PM

scene kat katil ade jugek...yg da btudung x yah lah nak scene laki bini ats katil sgt..mode setazah tetibe


Tp die mmg comel!
Quote lizache 19-2-2016 01:24 PM
betulll.. dia berlakon tak pegang langsung.. cuma camera trick amik dari certain angle nampak macam sentuh, tapi cut half way scene.. memula tak perasan, tapi bila selalu camtu baru perasan.. bagus dia jaga batas2..
Quote gadogado 19-2-2016 01:34 PM
Btl ke dia juling iti

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064762s Gzip On
To Top