Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Syarikt Pelangsingan Diminta Tak Guna Gambar Enot

9-1-2016 10:52 AM | Dilihat: 9728| Komen: 59


Oleh : Fyruz Hanna

Enot meminta agar syarikat pelangsingan badan iaitu Izeara tak lagi menggunakan gambarnya sebagai duta produk tersebut selepas kontrak bersama produk tersebut tamat pada 1 Disember lalu.

"Saya nak jelaskan di sini bahawa saya bukan lagi duta kepada produk ubat kurus Izeara sejak 1 Disember lalu, saya kesal pihak syarikat masih menggunakan gambar-gambar saya untuk menjual produk mereka.

"Saya sudah beberapa kali menegur, namun mereka masih tidak ambil peduli. Lagi satu, kenyataan mereka bahawa saya ditamatkan kontrak juga silap, sebenarnya kontrak saya memang sudah tamat pada Disember," seperti dipetik dalam MStar.

Enot juga mengaku terpaksa menolak tawaran untuk menyambut kontrak tersebut kerana komitmennya yang terlalu tinggi.

Dia juga kini sibuk dengan perniagaan pakaian bersaiz besar dengan jenama Gajjah By Enot.

"Setakat ini saya baru sahaja keluar dengan pelbagai jenis kardigen untuk wanita bersaiz besar. Saya dapat idea untuk buat pakaian ini kerana pengalaman sendiri.

"Orang berbadan besar ini perlu pakaian daripada kain tertentu yang menyerap peluh kerana kami kerap berpeluh," ujarnya lagi. -CARI Infonet.

Sumber: Mstar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 59
Komen

Previous : Isu Pasport Anak Zahnita: Imigresen Ikut Peraturan

Next       : Saya Wanita Biasa, Walau Bertudung, Saya Masih Belum Sempurna - Nana

Komen Terbaru

Quote belacan_gurl 11-1-2016 06:05 PM
Tolonglaaa....kurus hanya dgn mkn pil kurus....baik ko buat senaman....bdn terus nmpk fit dan sihat....pelik aku dgn wanita yg beria nk kurus tp malas workout

Lain-lain Komen

Quote CrowneGlory 9-1-2016 10:55 AM
Perlu la brand gajjah

Lps ni baddak pulak...takpun ikan paus, guni beras etc...ada ke plus size yg nk pakai baju brand tu esp tshirt terpampang nama gajjah...bertabahla kalau org panggil gajah...btw kanser dh pulih la ye
Quote girlfriday 9-1-2016 11:00 AM
maintain gemuk je aku tengok dia ni..kurus tang mana?
Quote tsui87 9-1-2016 11:04 AM
Stop jadi duta produk sbb dia x kurus2 la tu. Makin gemuk
Quote xtahumenahu 9-1-2016 11:15 AM
banyak sgt pelakon pelawak sekarang..mana enot nak mencelah
Quote obses_budak 9-1-2016 11:19 AM
Ad dalam fb ni... pak mus sponser bj enot ni masa jd duta produk ni... enot perangai sangat diva k... terima la cercaan dr pak mus... pak mus ni baik org nya..jujur.  mendapt..ahahhaa
Quote comel91 9-1-2016 11:20 AM
CrowneGlory replied at 9-1-2016 10:55 AM
Perlu la brand gajjah

Lps ni baddak pulak...takpun ikan paus, guni beras etc...ada ke plus s ...

tula.. brand tu mcm kureng sesuai... obvious sangat...hikhik nk tgk brand ni punye logo.. hope tak letak gajah sepampang hahahhaa
Quote comel91 9-1-2016 11:21 AM
obses_budak replied at 9-1-2016 11:19 AM
Ad dalam fb ni... pak mus sponser bj enot ni masa jd duta produk ni... enot perangai sangat diva k.. ...

pak mus mane ye?
Quote blairchuck 9-1-2016 11:31 AM
Gajjah????
Quote mh17 9-1-2016 11:48 AM
ntah pak mus mane?pak mus nasi ayam ke pak pung pak mustafe
Quote batman_2007 9-1-2016 12:34 PM
Ewww. Boddoh nya brand
Quote cmf_premierleag 9-1-2016 12:36 PM
Gajjah
Seswai la dgn org2 badan gemuk
Kalo kurus..bleh la jual brand Liddii or Plywood
Quote cHimo 9-1-2016 12:58 PM
Kurus ke ? Sama jaa pun..
Quote Themilo 9-1-2016 01:01 PM
obses_budak replied at 9-1-2016 03:19 AM
Ad dalam fb ni... pak mus sponser bj enot ni masa jd duta produk ni... enot perangai sangat diva k.. ...

Gajah pun mendiva kah sis? Heshe demand apa? Tebu? Buluh?
Quote minahsenget 9-1-2016 01:12 PM
alahai brand...qu gajjah qu gajjah barulah gajjah
Quote krustykrab 9-1-2016 01:29 PM
Kalo aku la gemuk gedempol tak kut pi beli brand gajjah ni...malu noks
Bg la nama lain yg super cute sikit
Quote sukacactus 9-1-2016 01:33 PM
Dari 140 ke 100...masih jauh lg untuk kurus
Tp banyak le jg dah kurang 40kg
Quote biskutraya 9-1-2016 01:36 PM
minahsenget replied at 9-1-2016 01:12 PM
alahai brand...qu gajjah qu gajjah barulah gajjah

Kelakar.. Hehehe
Quote biskutraya 9-1-2016 01:43 PM
Teringat pic die yg kene edit tu nmpk kurus..
Quote onnabila 9-1-2016 01:49 PM
100kg berat lagi tu. Daripada ambil produk diet, baik dia buat senaman.

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065627s Gzip On
To Top