Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Mainan Ini Untuk Anak-Anak Leka Dan Tak Ganggu Orang Lain

5-1-2016 05:02 PM| Komen: 8


Oleh : Fyruz Hanna

Mencabar juga untuk membolehkan anak kecil duduk diam dalam jangkamasa yang lama. Mahu tak mahu ada yang terpaksa memberi gajet kepada anak kecil.

Selain gajet mainan berikut boleh membuatkan anak anda leka dan dalam masa yang sama turut meningkatkan daya pembelajaran anak kecil.

Cara terbaik, anda boleh buat sendiri dan paling mengujakan adalah apabila anda masih mampu mengawal perbelanjaan bajet anda. -CARI Infonet.


Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
14
Terkejut
12
Sedih
20
Lawak
29
Bosan
14
0
0
Komen: 8
Komen

Previous : Sediakan Sendiri Coleslow Berkrim Lazat

Next       : Awek Garang

Komen Terbaru

Quote setokinpurple 17-1-2016 01:14 AM
Ank buah iols tak hingin mainan2 ni semua. Periuk belanga, mekap aku jugak dia cari buat main

Lain-lain Komen

Quote Elle_mujigae 6-1-2016 02:38 AM
eh now dah ada busy can pula...sebelum ni yg popular busy books..



kita yang dewasa pun boleh leka main benda ni..>.<

Quote tudunglitup 6-1-2016 01:01 PM
busy betul budak budak sekarang
Quote khairulazuan 6-1-2016 01:32 PM
terbaik








Quote manjalara_01 6-1-2016 01:40 PM
anak buah i lagi syok main ngan botol plastik & kotak tisu...hehe
Quote Elle_mujigae 6-1-2016 09:17 PM
manjalara_01 replied at 6-1-2016 01:40 PM
anak buah i lagi syok main ngan botol plastik & kotak tisu...hehe

mereka sepahkan tisu yg dalam kotak tisu tu ke?
Quote manjalara_01 7-1-2016 09:30 AM
Elle_mujigae replied at 6-1-2016 09:17 PM
mereka sepahkan tisu yg dalam kotak tisu tu ke?

kotak tisu kena yg kosong la u...
kalau x..x selamat la tisu dlm tu...
Quote qronaldo7 8-1-2016 08:44 AM
batang tu nak cari mana?
Quote setokinpurple 17-1-2016 01:14 AM
Ank buah iols tak hingin mainan2 ni semua. Periuk belanga, mekap aku jugak dia cari buat main

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.158854s Gzip On
To Top